17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без да взимам страна ще кажа, че идиоматично на английски ‘colored’ е все едно да използваш ‘мангали’ или ‘рязани’ в официален език - има историческо знамение вложено в думата просто - не е равносилно на българското цветнокож

Няма по-голям фашизъм от соросоидния либерастки идиотизъм.

Цвят на коса, очи....?! Може още да се понапънете , за да разширите кръга на расизма.

Сега да ни натресат поредната чернилка, по възможност педал, та да застъпят евроатлантическите ценности. Лицемерни боклуци, всички знаем истината!

обидени, много

Сега трябва на негово място да назначат трансджендър, черен и по възможност с азиатски произход. Тогава всички ще са доволни и няма да има дискриминация.

Считам се за изключително толерантен и често критикувам форумците за крайните им изказвания. Но не съм съгласен с уволнението на този човек. Първо, защото не разбирам какво лошо има в думата "coloured" и ако тя е неправилната, коя е правилната ? По другите въпроси съм съгласен, че е посгафил малко, но подяволите, кой от нас може да се изказва перфектно без да засегне някого и без да преиначава истината? Ако видя, че ром краде, какво да му викам, американец ли? Нека се извини за грешките си, да обясни защо ги е допуснал и да запази работата си. Ако сим мислим, другите раси са много по-толерантни от бялата, жестоко се лъжем.

Целият свят се побърка... Не може да кажеш на педала, че не е нормален, не можеш да кажеш на негъра че е черен, не можеш да кажеш на циганина, че е циганин... на дебелия не може да кажеш дебел извратена работа.

Само да попитам бялото цвят ли е?

тия идиоти там са тежко психично увредени - негърът си е негър и бял няма да стане

Азиатци програмисти черни ихрачи бели зрители...... Това важи за всеки един сектор от живота в ЕВРОПА! Светът е 7 млрд, като всички бели сумарно са под 1млрд. Светът асимилира белите до пълното ни изчезване. Никой не може да устои на съотношение 1 към 7. Доказателство за този процес е че в азия и африка белите не настъпват както тук черните и жълтите. Белия човек му е изпята песента освен ако не дойде брата на Хитлер

Според мен ако беше използвал израза "черни маймуни" нямаше да има ядове

За пореден път се прави от мухата слон. Умишлено е. След 50 години негрите ще вършат престъпления, а никой няма да има право и копче да им каже.

То зад океанa вече е така.

Ти явно не си бил на Запад.Това там е ежедневие и се нарича политкоректност.

И как да ги нарича да им казва,че са бели?

по-тъмно бели

Голям глупак си, Грег! Ще им вика той цветни играчи. И таз добра... Обидно е, разбора се! Викай им негри. Да няма сърдити.

Чернокож, жълт, бял....ВСЕ СМЕ ХОРА. Ама разбира се болния български мозък умее само да мрази, ей така щото няма какво друго да прави. Един прост въпрос към ПРОСТИ ХОРА. Как умеете да мразите някого само и само заради цвета на кожата му

Знаеш ли каква е разликата между туриста и расиста? Поживей малко в Африка и ще разбереш.

ама простите и ние сме хора

аз си мислех, че ингилизите го начукват само на българеска и славянството, а те почнали да ебеват и своите си, че и шефчетата. БОЙКОТ! НИТО СЕКУНДА ОТ ПЪРВЕНСТВОТО НА ЦВЕТНИТЕ ИГРАЧИ НЕ БИВА ДА БЪДЕ ПЛАТЕНА ОТ ЗРИТИЛЪ! Тез са се зели насериозно и вместо да забавлеват искат да командват??!?!?!?!?!?!?!? Мръсни негра, не ставате.

ти като си бял да не се имаш за по - добър. Точно по начина ти на писане си личи колко "интелигентен" си. Препдолагам никога не си излизал от родния си град и най вероятно още живееш при мама и тате

днеска е денят на психопроблемите, не на психоаналитиците. ного си далече от истината.

Тия всичките още не са разбрали. Работата им е да играят !!!! Не да се правят на примадони. С тоя вирус като спрат футбола отново ( не дай си боже ) ,какво майна... си ще правят ? В Церн ли ще ги вземат на работа , че и мильони да им плащат ?

Чакайте бе... сексуалната ориентация как така не е въпрос на избор? А какво е? наследствено заболяване? Пък и религията... И тя ли е предопределена по рождение, а не въпрос на избор?

Наследствена, според всичката наука. А дали е "заболяване" вече е въпрос на избор.

Болни мозъци

Те пък много обидчиви! Забравиха колко се радваха навремето като почнаха да им викат цветни вместо чернилки. Пусни го под одъра, то се качи на одъра.

У нас са си манговци, негри, печки, брикети, мангусти.

По- добре да ги нарече безцветни...

За цветните или добро, или нищо.

Цветните играчи да ходят в Африка или Азия да си търсят правата... Като утрепят такива в тъмното, хем взимат пари, хем СПАСЯВАТ България и Англия.. До 1945 г, повечето араби- ислямисти, евреите и Индицйтие бяха РОби на Великобритания.. Първата и Втора Световни войни са за това, кой да ползва арабите и негрите като добитък, волове. Ал Капоне, Цветан Василев и Веска Меджидиева, поп Кръстьо са Измамници- предтели помагачин на ВРАГОВЕТЕ на България и на САЩ. Всички Анархисти са Предатели, помагачи на Враговете ни... Тия КРАДАТ от нас, българите или ВЗИМАТ ПОДКУПИ от враговете ни, за да продадат Българиа на араби и негри. Който вдига ШУМ да изнервя всички или прави Бизнес с проститутки или пренася маймуни, или Наркотици е Предател или арабски Шпионин. Васил Левски, Христо Ботев, Райна Княгиня и баба Илийцаи убиваха араби и негри в тъмното, през Ислямскто Робство и ползваха парите им за Освобождението на България..

Добре че нее споменал блондинките, че щяха да Мееето-нат и те набързо.

Една от причините да не гледам този спорт е масовата му циганизация.... и негърофилизация Аз съм на 45 - разбираемо ... Синът ми и приятелите му не знаят нито коя страна е световен шампион нито кой отбор води в България...

Синът ти и приятелите му също така не знаят коя е столицата на България. Но за сметка на това пък рецитират всички последни чалгарски хитове!

Явно вашите деца имат този проблем щом така обобщавате. Или може биз наете кой е световен шампион по водна топка или хандбал?

Бай Дончо май беше прав.

Бахмумамата! както и да се обърнеш към тях, все се сърдят! Ако ги игнорираш, реват че пък не им обръщаш внимание!

Ей, не се научихте, че се казва "тъмнозелени".

Имал е предвид всички цветнокожи, не само тъмнозелени, също и лилавите, жълтите и другите.

брей, всички много тънкообидни станали вече. То ако не им каже нищо, пак може да се обидят, защо не е казал нищо за тях! Проблема е, че изобщо говорите за раси! Така НЕ се бори расизма, като говорите за раси. Всички хора са еднакви. Защо този ще обяснява какво е направил за по-тъмнокожите футболисти?!? Защо трябва да се делят хората по цвят на кожата изобщо?!?