Коментари - Шефът на МОК за Русия и Украйна: Това е просто една от войните по света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Никой в 21-и век не бива да страда заради действия на друг, към които няма отношение." Всеки руски сопол, които не се е възпротивил открито на мъраша Путин е виновен и трябва да бъде мачкан.

Всеки украинец може да спре войната, като отиде да протестира пред посолството!

Абсолютно вярно.Циганите от фашистката Украйна омръзнаха на всички,боклуци.

Виждам,че лягате и ставате с антируско говорене,да на сте нещо болнав?

МОК да извади от Олимпийските игри всички страни, които имат войски на чужда територия! Ама смее ли, че на ПЪРВО място трябва да изхвърчи кравария!

ами така е, ако ще гонят Русия от спорта, то трябва и доста други държави като САЩ, Англия, Франция, Канада, Белгия, Нидерландия, Австралия и т.н. да бъдат изгонени също

Това е просто една от войните по света ... каза тулупа, намъквайки се в мазния си мерцедес

В Донбас ги избиваха от 2014. В Одеса живи го горяха. Къде беше тази ревла?.

Браво за позицията! Такива хора са нужни за ръководители, не като нашите безгласни букви, които само могат да пригласят на силния на деня!

Абсолютно е прав шефа на Мок. Колко хора ги боли за Иемен искам да попитам?В момента там децата умират от глад заради воината, извършва се геноцид и трагедията е голяма....

Не просто и ти и той сте поредните г*золизци на лилиПутин!

Тогава как обяснявате тази агресия спрямо страна която си търси законовото право като Русия? Очевидно антируско агресивно поведение на политически елити на няколко нации. Просто се допускат до участие.

Тази спортистка с какво е повече от една друга спортистка, която се страхува да легне? Имам предвид от другите страни? Тях по-малко ги боли?Страхът им е някакъв друг? Над един милион са загиналите цивилни в Ирак и...? Тези си знаят своето - само ние сме важни, другите не ги гледайте - да мрат. Много са кухи , много! На Бах - браво!

ядеш руЗки кофна нъл

Нападаш друга държава, избиваш хора, за какво законово право говориш?!?! Защо не се запишеш във Вагнер , ако толкова си се загрижил за Русия?

Какво законово право бе човек, чуваш ли се какво говориш. Утре Турция ще нахлуе в Кърджалийско, щото има право ли?

Stanko

Ако Русия победи в Украйна Румъния и България стават фронтови държави.Който още не го е разбрал....За Молдова изобщо не говорим.Ще ги прегазят пътьом.

Заявиха категорично,че руски спортист няма да бъде допуснат до олимпиадата.Тоя номенклатурчик може да си плямпа всичко. .

Дяволска работа. Но Путинка ще си намери майстора.

Само вчера Турция обстрелва Ирак , Израел бомбардира Сирия ….!!! Защо няма последствия за турски и израелски спортисти?! Нямало двоен стандарт ! Хайде стига вече с тези нагли укри….и те могат да спрат войната ,но не….ние ще обесим Путин на червения площад….ами дерзайте и успех….руските спортисти са един от най ярките и на летни и на зимни олимпийски игри…..за украински,саво за Бубка се сещам ,ама те и от него се отрекоха ….биите си се на воля,но не се бъркайте в спорта!!!!

КАГДА?

Писах: Добре са дошли от РФ. Няма що да се руши. В къщи са си.

Който отиде на червеният площад и напсува правителството,да бъде допуснат!!!

"Нулевото говорене" - поредният идиотизъм на неграмотници те от due.bg. Каква е причината да не им дойде наум думата "мълчание"?

Войните никога не са спирали, а САЩ може би имат пауза от 5 години за 100. Турция, Израел, Франция, ВБР, Саудитска Арабия, .... също не си почиват.

Прав е човека, но на тия няма смисъл да им се обяснява. До олимпиадата ще са ги приключили.

Прав е. Спортистите нямат нищо общо с тази война. Дотолкова доколкото спортист не се е изказал в подкрепа на войната, редно е да се състезава. Украинците имат доста изстъпления във войната. По тяхната логика и те не трябва да учавстват.

Ъхъ и шефът на МОК е просто един от многото идиоти по света...

Професор Пламен Цветков: "" Липсата на духовни ценности - това е обърканото на българина, а те са най-важното. България е една и съща държава, в която живеят две различни нации. Две паралелни общества, и двете говорят на български, но не се разбират. Едните се подчиняват подсъзнателно на всичко руско и съветско, а другите се мъчим да бъдем българи. Това състояние е резултат не само от последните 60 - 70 години. То е породено от момента, когато България става някаква допълнителна, досадна пречка пред домогванията на Русия да завладее Цариград, Босфора и Дарданелите. Всеки завоевател, като си изработи своя план, търси в териториите, които смята да обсеби и прегази, някаква петта колония. И от тук започва едно масирано финасиране на среди, които да виждат в московския самодържец някакъв освободител. Почват да го канят, да го търсят, а на него целта му е да ги зароби. Това всъщност е цялата история на България. Тя не е борба между революционери и някакви привърженици на османското владичество, не е борба между либерали и консерватори, не е борба между левица и десница. Тя винаги е борба между някакви български сили и платената агентура на Русия. Това е нашата история. Страшното е, че българинът не може да разбере това положение, защото от крехка детска възраст, включително и на моя милост, ни се втълпяваше един русофилски, което означава - противобългарски, прочит на собствената ни история. Ние сме разделени на две нации, защото не можем да бъдем едно.""

Ти си поредния промит мозък явно. Да оставим настрана русия и украйна. Ами всички останали 28 войни по света? За тия държави дето са ги нападнали по малко ли важат тия правила? Или ако турция или саудитска арабия или сащ избиват невинни хора за тях няма международна коалиция която да ги съди и тяхните спортисти си участват без проблем навсякъде? Всичко останало освен осъждане на войната на общ принцип, говори за сляпа омраза към дадена държава просто защото трябва и тотално промиване на мозъци...

"Знаете ли вие, дръзки господине, какво всъщност дължи българския народ на православна Русия? Слушайте какво! Българският народ брои днес едвам четири милиона измъчени хора. Ако той, след падането си под турците, бе останал само сто души плодейки се най-умерено, т.е. удвоявайки се в 30 години, за 510 години трябваше да бъде 13 107 200 души. Обаче ние не сме били по-малко от милион, милион и половина, дори след всички кланета. Нека се помъчим да разберем, какво стана с класическия народ на славянството? Кой го изтреби? Ако вие, руски писателю, не познавате българската история, поне руската не познавате ли? Не знаете ли нищо за многобройните войни, които Русия е водила с турците в стремлението си към Цариград? Екатерина, Павел I, Николай I, Александър I, Александър II - всеки от тия руски владетели е воювал по еднаж и по дваж с Турция, минавайки през България и причинявайки най-велики бедствия на българския народ. Зададат се руски войски, оголят народа, войната разори села и градове, бият се с турците, доде застуди и хайде през Дунава на зимни квартири. А какво става с безащитното християнско население в прекосените тъй безсмислено нататък и насам български области? Вие, господине писателю, който чувате и виждате през пространството сърбите, не чувате ли през времето писъците на стотина хиляди български жени и деца, минали под нож, не чувате ли техните проклятия, не виждате ли потоци кърви, които вопият към Бога възмездие за турци и руси? След първите една - две войни картината става по-ужасна. Щом се чуе, че идат руси, неизгледни тълпи българи от южна Тракия хукват като от чума към Мала Азия, в чиито пустини неизкланите от разярени турци изчезват асимилирани от гърците. А свърши ли се войната и потеглят ли русите пак назад - други стотини хиляди клетници от Северна България и Добруджа хукнат след тях през Дунава, с колята си, с воловете и биволите си, със стадата си, и тоже изчезват в Румъния, в Бесарабия, в Банат. Не ще съмнение, че повечето от най-привързаните о родната земя минават пък под ятаган на низами и башибозуци или измират от неминуемите спътници на войната - мизерия и болести. Изтреблението на българския народ е тъй страшно и тъй очевидно, че при възцаряването на Александра II то почва вече да тегне на руската обществена съвест. Никой не е причинил такива беди на българския народ, каквито му са причинили русите! " КИРИЛ ХРИСТОВ, Книга- Бурни години - 1913 - 1916 г. ☑

Хохол!

Учете истинската история на България. Образовайте се! Невежеството е мизерия и смърт!

И на никой не му дреме, еле па за усраина! Дадоха им една Евровизия и си помислиха, че все ще са номер едно :)

Точно така държава наречене "Русия" не съществува. Има фино-угърска кочина населена от тюрко-монголи наречена "Российская федерация".

Както и Зеленку е един от милионите наркомани по света, но по-гнусен :)

Не бъркай в контакта за да не ти се разбърква мозъка. Ако на Русия и трябваше България, щяха да си я вземат много отдавна. По времето когато бащите и дядовците на сега управляващите ни се предлагаха за 16-та република на СССР.

Абе, защо Путин все повече започва да прилича на Горбачов. Направо си помислих, че е Горбачов като го видях. И както Горбачов разпусна СССР 1, така и Путин ще разпусне СССР2 - РФ, създаден от Елцин. https://www.youtube.com/watch?v=EUPZYbPh7m0

Укро-спортистите, които се смятат за политици или войници да се занимават с политика, политическа пропаганда, политически лобизъм или война на съответните места за това, а не на Олимпиадата. Олимпиадата е за спортни изяви.

Ми Турция редовно нахлува в Сирия и Ирак....какво право има там? Няма никакво, ама това не й пречи да го прави, нали? Няма санкции, изключване от организации, забрани за спортисти и прочие простотии...

куку,куку...

Не сте, бе!

Да бъде пратен за месец на перемогата! Ако оживее, значи може да бега с 200 и е достоен за олимпиада :)

Защо има укропи на тази земя?!

Само американските спортисти могат да твърдят че нямат нищо общо със своето правителство: (1) в САЩ няма министерство на спорта; (2) спортистите не се финансират от данъкоплатци; (3) федерациите не получават държавни субсидии, а набират средства единствено от договори с компании като Nike, Coca Cola, VISA или частни дарения; (4) по времето на Тръмп НИТО един спортист не отиде на традиционния прием в Белия Дом след олимпиадата 2018…защото не го харесват и подкрепят. В комунистическа Русия: (1) всички спортисти на олимпийско ниво се спонсорират от държавата; (2) министърът на спорта е корумпе с яхти и любовници в “неприятелска” Европа; (3) всички медалисти от олимпиада ходят на червения площад и целуват ръката на Путин в замяна на една кола. $100.000 и доживотна пенсия..

Тя Турция е нахлула вече в Ирак??? Т.е. тя си го практикува това от години. ВЕЧЕ е трябвало да я изключат от МОК итн. Но не би. Абсолютно е прав човека, че е избирателно само СРЕЩУ Русия. Освен това не става дума за чувства, омраза итн, както украинката е опитва да втълпи. Става дума за интересът на САЩ да дестабилизира Китай чрез непозволяването да се свърже с Европа през Belt & Road Initiative. Затова сега разбунват и Кавказ и Иран. Ква Турция в БГ те гони.

Ще дойдат птици на ята! Гарваните черни ще се заситят с укротелеса!

Бе, интересно - щатите като разсипят за пореден път някоя държава на другия край на света, "демократизират". Когато Русия защити десетки милиони руснаци и рускоговорящи в съседна страна, с която допреди няколко десетилетия са били една държава е "агресор". Що тъй? А?

Т.е. Когато човек е неутрален е ЗА войната и ЗА Русия, така ли? Отдека са те изкопали бе... Също като тази залопаната украинка. ТЕ НЕ СА ПРОТИВ, ЗНАЧИ СА ЗА! хахаха

И прокси войни. Ако дават оръжия, наемници, обучават итн.