Коментари - Шефът на "Ред Бул" посочи Верстапен за най-доминиращия пилот в историята | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верстапен е добър но много агресивен пилот,със нестабилна психика.Най доминиращия по какви показатели?удари със съперника?

Хорнер нещо е бил на леки наркотици или подпийнал за д а направи такова тъпо изказване. Ма то и критическата го гони вече..

Няма по добър от Хамилтън

Изключително скучен снобарски спорт.Въртят еднообразни обиколки по една и съща траектория.Накрая ако не обявят победителя по високоговорител, няма да знаеш кой е победил.

Дайте му болид от 80-те и ще видите доминацията. И Шуми имаше забранен тракшън контрол , затова влизаше в завоите с по висока скорост. Но Сена го разкри. Когато караше зад него със същата скорост, Шумахер излезе от завоя успешно,Сена се завъртя. След това Сена каза че това не е възможно,и че има нещо което помага на Шумахер в завоите. И се оказа прав. Всичко е измама. Където става дума за много пари, приятелските отношения приключват.

Да не забравяме 7 милиона дето уж сте ги дали за храна а всъщност сте ги дали да си направите по лек болид . измамници

Вярно е, че Макс е феномен, но все още е далеч от Шуми, Ало, Себ, Хъмата и Райко! Надявам се да ги достигне, и ще се радвам да застане редом до тях! Формулата не е само победи! Тя изгражда чаровници, а на Макс, все още му липсва това! Да не забравяме, че има и Льоки, Перко, Сайнсчо и една камара млади пилоти, на които им трябва само една добра кола и да стане интересно! Не си падам по фаворизирането! Искам зрелища! Хляб имам...

Този ич не е чаровен. Има селско излъчване.