Коментари - Шефът на UFC търпи финансови загуби, след като ошамари жена си пред камера | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ги няма БОРСИТЕ И ТЯХНАТА СПЕКУЛА НИКОИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА КОИ КАКЪВ ГО ВАДИ И ТО БЕЗ ЖАЛБА.

Споко, после Дейна ще помогне на някакви животни или вързрастни хора и хоооп акциите ще се вдигнат. Щур свят.

И двамата са прави. Кой не е учил урока "Стане ли напечено, удряй първи!"? Па той човека си действаше в условия на самоотбрана. Иначе онази щеше да му вкара серия. Абе щом се аресват децата, да се зимат! Та те така

Тя го удари първа, ако трябва да сме точни. Няма как да си такава тъпа откачалка Няма как да удряш съпруга си пред толкова много хора и камери. Като имаш да му казваш нещо, вкъщи. И обратното важи със същата сила. И разбира се, виновен за всичко е Путин.

Всъщност би било сексистко да не й отвърне защото е жена. Equal rights and equal lefts

Като ги гледам, май си се побийват редовно. Няма нищо, важното, че се обичат. Хахахахахахахаха...

Американската СМРАД Дрис бг, дажи и заглавия на пропаганда ни мой напиши. Оригиналнуту заглавие е Някви алкаши са сбиха ф мехико, жината удари пидала дейна а он и отвърна.

ahahha губел пари ..

Самоотбрана.

Измислена драма. Този се е извинил и изглежда искрен. Жена му си носи нейната вина. Никой не сочи никого с пръст.

някакъв ПР е. не мога да си представя някой в новогодишната нощ да дебне да снима с телефон през 10 метра някакви пияни празнуващи

Освен, ако не са известни. Или и тогава не си го представяш?

Явно аз нещо не разбирам- тя го удря първи, той отвръща, като видимо не отвръща с повече сила. Ама била жена? Ами като е жена, що го удря? Сигурно си имат там някакъв скандал или драма, но кой крив, кой прав- все едно. Повтарям: ТЯ ГО УДРЯ ПЪРВА! Още нещо: нали прокламирате и сте радетели за равенство между половете? Или няма? Или то е само, когато се касае за други неща?

Добре равенство...А защо мислиш, че като мъж удари мъж и веднага трябва да последва контра удар. Това е единствено мерене на его, което някои го наричате достойснтво, права, самозащита. Целта не е да набием другите. Насилието винаги ще ражда повече насилие!

Ми нали всички сме равни.....??

Ама кво се обяснява бе, тоя клип е достатъчно показателен как се опитват да ни манипулират. 100 % се обзалагам, че случая на оная ковра Диана е същия, ама раздухаха всичко като за световно. Е така действат курвите. Цял живот я храниш и накрая ти посяга.

Чакаме бесните изтрещели феминистки да ни кажат как това било насилие над жената пак. Тука в България действат по същия начин, само че много нагло вече почнаха да се прокрадват разни движения, които защитават същите като тая от клипа. Значи наглата кифла може да ти удари шамар, а ти ще стоиш и ще слушаш... Най-вероятно един работен ден няма тая през живота си, предвид кой е мъжа и. Така са масово повечето боклуци, които реват за насилие над тях. Посягат първи и после питат кво стана. Ето ви го равенството, ето ви равни права и свободи.

Тя удря първа, нали има равенство на половете ?!?!?! Защо пресата не защитава НЕГО ??

Що бре? Нали искат равенство, ударила ти шамар, получила такъв. От туй по-равно, няма накъде.

Чекай малко - тя ПЪРВО му е ударила шамар и той просто е действал условият на самозащита. Нали не очаквате някой да те бие и ти да не отвърщаш само заради неговия пол?

Yann

Това е върхът на простотията! Жена му първа му е ударила шамар, но за това никой не говори. Защо? Значи тя има право да му удря шамар, а той няма право да и отвръща??? Стига феминистки глупости!

Президентът на UFC Дейна Уайт се забърка в сериозен скандал, след като беше заснет как бие шамар на своята съпруга Ан в нощен клуб в Мексико по време на новогодишната нощ. Шамарът е нормален поздрав в Мехико, бе. Човекът и е пожелал ЩАСТЛИВА ЧНГ! Е питайте тая нашата де е била в Мехико и тя... на Кобрата бившата... Тя ще потвърди.