17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вси сме лицемерци. Три курви/кифли са натискат/чукат с двама богати негри. После нещо не им изнесло и аре - изнасилени били. Че и стая за изнасилвания и лепнали. Лицемерци. Те като не искат да ги чукат - какво правят по нощите, по свое желание, при негрите?

Вие сте идиоти, а ние..... Ние нямаме нищо общо с вас - изнасилвачи.

"Вие" сте точно онези, които отивате доброволно по такива места за пари, а после се оплаквате от "изнасилване", за да спечелите още пари.

паре са ово ща праи от човека говно.... а тоя па е маймун со паре... кво се чудите

Поредните кУрволячки, търсещи слава и пари на гърба на успял футболист! Тук няма значение дали е бял, черен, жълт и какъвто ще да е... Отиват в имението му, за да гледат филмче сигурно или за да му видят рибките в аквариума...горките девойки... Ама като спечели делото, адвокатите на чернилката трябва да погнат целия този кУрволяк, който се е наредил там за пари и известност!

По- добре да ЗАСТРЕЛЯТ гнусния маймун, зада НЕ яде БЕЗПЛАТНО Парите и Храната на американците... РАй за българи е където НЯМА негри, араби и китайци... НЯМА и кой да ЛЪЖЕ разни идиоти да стават Предатели.. А Гангстерски рай означава Рай за негри маймуни... Мачкай негри- гангстери !!!

Резултат от мулти-култи повърнята на олигофрените глобалисти. Ако този сопол си беше стоял в бараката в Африка, да го беше изнасилил слон най-много.

само физиономията му като видиш....Ама умната жена е като НЛО. Всички са чували ,но единици са виждали.

Тоя грозен муньо в леглото по парфюм, мм отврат

Мислех че този подход ми харесва само на мен :) Но има хора с сходни интереси! Който е като мен да лайква

Дали сред жените има черни, или са били само бели. Щото освен примитивизъм и диващина, би нагло и да е расизъм.

Глупости... Някви тъпи кифли решили да си хванат известен еб..ч и да изкарат някой лев, и сега пък ги изнасилил.. И после що толкова мъже стават обратни . Еми как няма да обърнеш резбата. С мъж няма да имаш подобни проблеми..

А Кевин Спейси?

Добре де. Тези така наречени жени като тръгват със този какво си мислят ? Че ще им разказва детски приказки ? То само като го видиш и няма нужда . Или жените са много сбъркани или постановката е много дебилска.

Или като ходиш на парти си подготвен да те изнасили някой?!

Смени си дилара, бейби...

А тия дето са отишли в имението, кво са си мислили, че ще правят. Е... са се душманската с черните маркучи о сега са решили да изкарат някой паунд. Да бяха мислили, преди да ги забършат черните в някоя дискотека или бар. Това е като оня Епщайн, дето возил малолетни к..вета с частния си самолет до частния си остров, а после се оказа оле мале.

Нали това преди 33 години от британистан дойде тука бе мухъл. 100 пъти са по корумпирани от България.

Ако беше една разбирам.решила да изкара някой лев.Ама те са много.Ще загази.Очевидно е решил,че всичко му е позволено.Е сбъркал е.Това е хубавото на англосаксонското право-който и да си носиш отговорност.Толкоз.Дали е черен,жълт,бял няма значение.Ман Юнайтед,Ливърпул,Челси без значение.Ще го отнесе.

За съжаление, поради човешката, пардом мъжката природа, когато става дума за нагон и секуално задоволяване, мъжете стават чудовища.. Могат да изнасилят всичко, т.е. да си напъхат дебелия член в петгодишно момиченце или момченце, до 90 годишна старица. Това е за съжаление реалността с този пол! Но първо сме имали хиляди години матриархат, а в последните 5 000 години имаме твърд патриархат и жената просто е стока - незавиисимо дали става дума за Древна Елада или нашите модерни времена.

Пълни безкрайни глупости!

За Макрон ли говориш??:)))

Aз имaм един въпроc към мъжете:Aко отидa нa гоcти нa един мъж и cъм иcкaлa дa прaвя cекc първонaчaлно,но поcле cи променя мнението,имaм ли прaво дa cи тръгнa или понеже cъм женa нямaм прaвa?Или пък aко cи пaдaм по ромaнтичен cекc ,a мъжът иcкa caдомaзо в някaквa cтaичкa,пaк ли не могa дa cи тръгнa?Caмо cи питaм.

като мъж само ти отговарям: - като отиваш се клецаш после виждаш, че може да измъкнеш кинта и почваш да ревеш по медиите и водиш дела. Всички жени си имате цена.... знаеш как им се казва на такива :)

Ако се случи на дъщеря ти или сестра ти, пак ли така ще разсъждаваш по неандерталски??

Всички знаем:))))

Много питаш !

Преди да идеш обсъди предпочитанията си .Или поне намекни какво не би искала..

Правилният цвят е тоя , утре е ще го пуснат че и някой лев ще му дадат ако ще да е оправил няколко детски градини.

Кюмбето на сапун

Шибан нигър

Защо ли не съм учуден.

Не се правете на ударени. Примане на покана за парти в къщата на футболист, не означава карт бланш в шумоизолирана стая. И съдът в Англия няма да се занимава, ако няма доказателства повече от "знам го тоя, ще ме давате ли по телевизията". Принципно казано нали знаете, че живите жени трябва да са съгласни за кекс? Или от гледане на п...но вече нямате представа какво е нормален свят. Една жена ако ще и да е гола пред вас, ако ви откаже, пак нямате право да я пипате. Просто си оставате цял живот с едното п...но

Аз съм една от жертвите на сексуално посегателство, мъжете са хищници и намират начин да хипнотизират, плячката си. Когато им кажеш не, това още повече ги подбужда, към зверства като това. Цяло чудо е че се е дало гласност, аз като разказах понеже бях 14 годишна, набързо ме покриха, него май само от работа го изгониха.., но всичко се покри. Така и незнам жив ли е този звяр днес, но дано съвестта му го яде всеки ден!

Гнусен нерез

То толкова много к.рви се навъдиха, че не можем да смогнем на всички да им плащаме... е понякога само секс без плащане- тогава било изнасилване???

Не вярвам нито на черните маймуни, нито на прокуратурата. Още по малко вярвам на жени дето хем изяждат на мумуната банана, хем реват после на прокуратурата.

пожелавам ти да те заключат в една шумоизолирана стая, с ръце завързани за рамката на леглото с тоя футболист

Много интересно, кой и как ще ме заведе до стаята на тая маймуна? Аман от долни курви.

Ти смятай Николета ако се разприказва, половината БФС ще е на пангара

Що обиждаш? Не са само половината....:))

Цялата работа е ,че разни шаврантии искат да изръсят малко пари от негрото, пък, че щял да лежи до живот заради 2 часа секиш, голямо важно.

Преди всяка селска буца която по някакъв начин се беше докопала до футболист започваше да приказва глупости на жълтата преса от рода на, колко му е малък или голям и така ставаха известни. Сега направо, засили ме, и то с приятели.

Всички жени са заведени в имението с цел секс. Интересно а жените какво са си мислили, че ще правят в имението с двама черни футболисти. Може би, че ще играят шах или ще слушат Бетовен. И още нещо, ако ги беше помолил бездомника на улицата да отидат някъде щяха ли да отидат?

Явно са мислели, че като му отидат на гости ще закат белот. Мъжете на запад вече не иската да се срещат с жени, заради такива "истории"!

На Рууни може да е малко по дебел ,щото е кубе а кубетата са с повече тестостерот,но другите набедени са с маломерни ,така че няма рекламации.

Въпрос за 1 милион лева : Какво са правили там всички жени???

Ми кво - поканил ги е да го учат да чете и пише

Кръстословици???:)))

Имаше и подобни шокиращи разкрития и за Рууни ,Стиви Джи,Гигс,Джон Тиери и др юноши бледи ,но явно на сенегалеца му е доста по голям и е имало разкъсно контузни рани ,затова има оплаквания.

вече да не смееш да нае*еш жена, веднага ще те набедят за изнасилвач, виж ако е мъж и медал може да ти дадат

Има два начина ве мудурко , единият е доброволно ,а другият на сила Ти си еби овцете и козите на село

В днешно време, бените обожават африканци

обикновенно американско ежедневие тоя поне жени изнасилвал,а в Бухемската гора жени не допускат в оргийте на богатите

чети бре Мучно - Ман Сити. Къде се намира това???? дейва и руската словоч

Тезата на прокуратурата се състои единствено от свидетелски показания. Няма следи от насилие или ДНК .

не комуникира, не чувства, не носи отговорност; той просто-яде-сере-ебе-играе ( с разликата че тоя не подскача по дърветата) и след малко пак, само може реда се смени според случая какво се е изпречило насреща-банан или женска, и така докато не падне от някой "висок клон".

В България премазваш няколко човека с джипа си , като хлебарки и ти дават само 5 години условна и 2 години домашен арест. А този за едно еване само ще е доживот... Открийте разликите !

Ако беше изнасилил щерка ти пак ли така щеше да пишеш?

Ето така чрез медиите прокуратурата осквернява всеки един жител на земята още преди да е осъден... Тези жени,за какво са отишли просто така в имението на футболиста,след като той не ги е отвличал?!? Преспивали са с него умишлено,а след това са решавали да го осъдят за да вземат някой милион от него,на това мирише целия случай...

Е като са отишли и дай да ги бие и изнасилва. Може в някакъв момент да се е отказала, обаче разгонена эивотно не знае кога да спре. Добре, че има и нормални мъже.

Абе сигурно са изнасилени не където трябва. Че и черната палка сигурно е ОК...

Присъдата е доживотен затвор, ако го признаят за виновен!

Добре , че в Англия си нямат корумпиран Гешев, иначе манго щеше да оножда още

Завалията, к'во го чака в пандото... там мнгого обичат изнасилвачи. Направо ще му побелее гъзо.

Ти от къде знаеш ?

"Действията, които обвиняемите са извършили заедно (Менди е обвинен заедно с приятеля си Луис Саха Матурие, б.р.), показват бездушно безразличие към жените, които са преследвали. В тяхното съзнание - и това не може да бъде по-ясно - всички жени, които са посетили имението, са били заведени там единствено с цел сексуален контакт", твърдят от прокуратурата. А те какво са очаквали, че ги води да цепят дърва ли , не мога да разбера , айде стига глупости , като са се навили да си сърбат попарата, га ги взе с джипа за 300 бона ни риваха нали ?!

така да е все пак могат да откажат. На теб не ти ли е отказвала жена в последния момент дето се вика :) или сега ще кажеш кой бе на мене ли бе............. да да знаеме и един мармот завива шоколада..........

да да, ще ти се качи в скъпия джип, ще й платиш вечерята и накрая пък и не да каже, къде са тия жени, като ходиш по парите, понякога така се получава !

да си бе взел проститутки и нямаше да има ядове. Със сигурност може да си позволи адски красиви проститутки....

ако си пада по садо мазо ще му е ограничен избора. По-хубавичките не обичат да се разхождат със синини :)

Абе те щом са отишли или са били такива или са се прежалили дет се вика. Обаче сега са се усетили, че могат да изкрънкат някой лев повече и ...

Превърнал го е не в развлечение а в нещо друго. А и ще има ядове със сутеньора.

ако го самоубият значи е имало и други намесени, с доста повече власт от него. Ако го оставят жив, или хвърлят вината на него за сметка на някой друг или сам си е виновен. Епщайн в случая го самоубиха, защото и принц Андрю и разни други имаше намесени

Явно не са се споразумели за цената... и сега - изнасилени...

Тоя не се ли е препекал на плажа МНОГО .

Подозирам, че английските курви искат да изкарат някой лев от черния.Не чух да ги е отвличал. Сами са отишли с него в къщата му,за какво мислите.

Да свирят на цимбали....

Ама лошо за момчето. Съдилища, процес, кариера пред провал... 100% курвенска работа.

чудовище

Кой???