Шуми Втори - момчето, от което се очаква да стане крал

Синът на седемкратния шампион във Формула 1 вече има първата си титла

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да речем, защо Буш не го наричат втори, а младши, или в краен случай син? Редно е да се изписва Шумахер-младши (или Шуми-младши) или син - никакъв втори. пишете за спорт - и втори се асоциира с второ място. Ако беше монарх, добре, става втори. Не знам дали ще ме разберете, ако триете - явно не.

Лично според мен, в началото, името ще му помогне, но след това ще му бъде много трудно, защото всичко ще очакват от него едва ли не невъзможното....

Името много тежи. Все едно баща му да е Дарт Вейдър! ;)

името му ли кара болида?

Ще му помогне да си намери по-лесно елитен екип, титулярно място.. Ако не сте запознат, обикновенно има първи и втори пилот в даден отбор. Колата се прави да бъде по-подходяща за стила на шофиране на първия пилот. Общо взето втория се задоволява с това, което има. Именно името му, ще бъде това, коет може да накара конструкторите да започнат да се съобразяват с мнението му дори и като новак... от там на сетне... почва трудното.... Аз лично преди време (просто вече съм от другата страна) винаги съм се притеснявал при уредени интервюта за работа защото освен себе си, представляваш и някой друг!

ми беше много полезно. но изходната реплика беше далеч от тези детайли. всъщност да не го мислим Мик - докато баща му се е състезавал все да му е обяснявал доста тънкости от занаята, в този смисъл професията е потомствено. което е много ценно.