Швеция - Швейцария 1:0 (статистика)

Скандинавците закономерно са на четвъртфинал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ си знае работата... Тези бозавите албанци и косовари нямат нищо общо с Швейцария и това е обидно за футбола! Още повече, че те си позволяват поведение на радикални ислямисти, а това пагубно не само за футбола, а и за цяла Европа.

Има ли поне един истински швейцарец в отбора на Швейцария? Като ги гледам все босненци, албанци и африканци. Малко слабо за Швеция, ама важното е, че биха.

Чудесна новина! Значи има все пак справедливост! ШВЕЙЦАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ОТБОР, КОЙТО НА СПОРТЕН ФОРУМ СИ ПОЗВОЛИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРОВОКАЦИЯ! ЗАТОВА ИМ БЕШЕ НАЛОЖЕНА ГЛОБА ОТ ФИФА! Става дума за мача Сърбия- Швейцария, където косовари с швейцарски паспорти, след края на мача си позволиха политически провокации. Тъй като политиката няма място на такъв голям спортен форум, логичното се случи. ШВЕЙЦАРИЯ АУТ ОТ ШАМПИОНАТА! ПОВЕЧЕ ТАКА НЯМА ДА ПРАВИТЕ! Да не говорим, че съдийството на немският арбитър на мача Сърбия- Швейцария беше безобразно. Половината Швейцария говори на френски, а другата половина на немски. И се назначава немски съдия да свири този мач! Жестоко!

Швейцария била сбирщина. Другите отбори са все чистокръвни. Всички са сбирщина. Само азиатските отбори са наистина азиатски.

Айде, помиярииии! Марш обратно по родните ви места. Аман от сбиртоци на това първенство.

кеф! аре самолета за Тирана и за другите дестинации!

Мамуните и шиптърските швейцарци аут

чукам на дърво...1:0.

Зад дясната врата се вижда българско знаме и до него руско (или сръбско, че бързо се смени кадъра). Току що получих оргазъм. Изпразних се от кеф. И африкано-албанските примати пляскат с кеф. Семе не остана, всичко изгълтаха.

каква швейцария е това бе ооооу, двама шиптери, двама резняка от босна, един испенец и наколко черни негърчета и тия тъпаци от бнт1 повтарят като папагали кръстоносците та кръстоносците, те шиптърите и другите резняци от отбора ако ги чуят как им викат ще им резнат главите, пълна пародия на отбор-сбирщайн, а пък франция остана единствения африкански отбор класирал се за четвъртфиналите

Швейцарцитте Шакир бей и Джамал паша сложили кръстове на фланелките.

видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. та и тия така - видели белите хора и решили да се правят и те на човеци. не осъзнават, че си остават просто едни австралопитеци.

Супер смотан мач със селски отбори. Въпреки това ще стискам палци за омразните швестери само и единствено защото африкано-албанските примати бяха зверски бутани до тук. Първо вкараха гол след нарушение на индианците, а после и подпирането на първенството в мач с/у Сърбия. Да не споменавам расистките жестове. Дано швестерите им надуят гъзинките.

от мене.

Абсолютно вярно. И двата отбора ми вгоричха бирата с тая неориентирана или по-скоро неграмотна игра. В случая и аз искам да видя белите като сирене швейцарци аут.