Коментари - Симона Халеп за първи път след допинг санкцията: Наказаха ме без доказателства за вината ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До д-р Хаус.Разделяй и владей.Защо не помислиш кой го е измислил и кой го практикува.За да могат техните спортисти да се зобят безнаказано А!?

Истината е , че Симончето малко послъгва, че няма доказателства. Напротив, хората излязоха със заключение, че по описания от нея начин не може да се достигне до такива огромни стойности на веществото в кръвта и . Т.е. има и нещо друго. Това че човек от щаба и е препоръчал продукта, не я оневинява. Вината си остава нейна. И като си спомня тя как плюеше по Шарапова, когато я наказаха, нещо ми минава ентусиазма да я защитавам. Тогава рускинята поне имаше смелостта да си признае грешката - каза да, мое е недоглеждането, че това лекарство от няколко месеца е забранено, но тя е пропуснала да прочете новия списък със забранени вещества. Изтърпя си наказанието и като се върна Симона се скъса да я плюе, казваше че не е редно да и дават уайлд кард, тя била измамничка и при и пр... Сега се оказва, че и тя е гълтала нещо. То е ясно че всички гълтат, но поне си трай , като знаеш че и ти не си по-различна.

Да, Симона сякаш предизвика съдбата, когато наистина безобразно говореше в интервюта против Шарапова. С усмивка на уста, доволна вместо като повечето тенисистки да каже, че съжалява за случилото се с Мария или нещо неутрално. Когато плюеш срещу собствената си гилдия, помисли и за риска сам да се окажеш в подобна ситуация. Даже лекарството на Шарапова беше със сменено име преди Коледа, когато всеки празнува, а това на Симона е забарнено под това име от много години. Тези, които съветват Симона, май не са избрали най-успешната стратегия. Относно доказателството, то е същото като на много други уличени и наказани спортисти: пробата ѝ, първата и втората с концентрация на забранения препарат, изключваща случайна и еднократна употреба. Жалко за нея! Може би ще намалят наказанието след обжалване, но едва ли ще го отменят, какот тя се надява и пледира.

Глупости говори Симона за такива като писачите в този сайт, дето гледат националността ѝ и я пишат невинна и започват да правят спекулации, че ако била Еди-каква си как нямало да я накажат… Халеп по-виновна не може да бъде и има 8000 страници доказателства. Гаске заряди някакъв кокаин го наказаха 18 месеца, че нея с 5000 пъти над препоръчителната доза ли няма …

Хем си прав, хем не си. Защото и 80 000 страници доказателства да имаше, ако се казваше Серина Уилямс, със сигурност никой нямаше да ги прочете. А референтните проби щяха да бъдат сложени на някоя лавица, която разсеяна чистачка щеше да бутне и те да се повредят. И как мислиш, дали не са я осъдили още на 8-ма от тези 8000 страници. Що да се хабят да четат толкова за някаква си бледолика румънка, която на на всичкото отгоре даже не е лесбийка.

Не е ли асматичка!? Сите хамерикански тененсисти имат този проблем и тъпчат кат луди по кортовете!!!

беше американка, щяха да и намерят доктор да и ги предпише.

Е то който и затворник да питаш, всеки че е невинен ... А мустаците на тая от какво и са ако не от допинг ?

Имах една приятелка за кратко не спортистка н а16 години голям мустак имаше после го обръсна щото я беше срам една година да го носи. Странно ми беше да я целувам даже усещах мустака и все за това мислех. Колкото и модерно да е в днешно време да ходят космати дунда е ОК ама мустаците трябва да се махат.

да и поникне пишка, а мустаци се махат...

Да пита една начинаеща тенисистка у бухарско къде се писа бременна при подобен случай ама ме фанс дикиш