Сираков след среща с НАП: Надявам се на добри новини

Мажоритарният собственик на Левски търси вариант за спасение на лиценза

Обратно в новината

Коментари - Сираков след среща с НАП: Надявам се на добри новини | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закриваййййййййййййййййй

Май пари няма да се внасят а ще се възстановяват.

Раев остана само по цвички

Нова орбита, разбирай трета лига

Отивайте да хленчите за амнистия за Черепа срещу спасение на клубчето ,той Черепа ще се навие !

Коги ще е погребението......и да не забравите да извикате ревлата Тити да рони сълзи и да бърше сополи .... Драма голяма ?!

Има добри новини - ПЛАЩАЙТЕ! Иначе ще последват лошите.

Вариантите са два НАП опрощава задълженията или се съгласява на разсрочване, по вероятен е втория, за пореден път ще ги разсрочат, но не знам дали това ще са добри новини при липсата на свежи пари и приходи, освен ако не се търси друго правно решение, което фенската маса на Левски не иска и да чуе, но когато става въпрос за пари, футболисти се продават дори на Русия!!!

Ти да не искаш футболистите да играят без пари.....ти що не ходиш да работиш без заплата ?

Третия вариант е НАП запорира всичко каквото им е останало и прибира каквото може за фиска. Примери бол с други отбори от А група. Левски го пращат във В Югозападна и започва на чисто. След 2 години ако не им се разбягат всички футболисти пак ще са в А група. Другия вариант е да хванат Пирин дето спонсора им току-що избяга и по примера на Литекс->ЦСКА да ползват лиценза на Пирин.

Фалирайте боклуци! Фалит, запор на тенекиите дето имате от миналото и към небитието. Локо Сф, Пирин и още дузина отбори през годините ги изхвърлиха от А група и не им дадоха лиценз за дългове от по 40-50-100 000 лева, тия мизерници дължат над 10 милиона от години и пак ги гласят да ги спасяват. ФАЛИТ И ЗАКРИВАНЕ! Това е дружество като всички останали и закона трябва да важи и за него толкова колкото и за фирмата на бай Георги Тракториста от Три могили. Ако НАП пак разсрочат дълговете на Кенефски, прокуратурата да се сезира за умишлена безстопанственост и тези от НАП дето са го позволили да лежат в кауша! Никаква милост за сините наркомани и техните спасители от ГРОБЪ и ДуПеСе.

Yann

До кога ще разсрочват и опрощават дългове на тия подхуенци??? И занимават цялата страна с техните глупости!?! Като не могат да извадят пари - да фалират! Какво са 10млн.лв. за "многомилионната" агитка на лецкито? По по-малко от 10лв. на човек. Да ги съберат бе! Нали били най-лоялната и вярна агитка? Хайде да ви видя! А едно време се скъсахте да се подигравате на феновете на ЦСКА, нали? Кога Лупи плащаше пълни осигуровки, вашите играчи се осигуряваха като чистачки! Ама отбола на налода мозел! Всичко се връща! И колкото по-късно - толкова по-мръсно! Това си е ѝастно дружество! Демек - фирма. Като няма пари - да фалира и толкова!

Ми той умрял ма...

И аз ще искам среща с моя адвокат с НАП,за разсрочване на моя дълг и да си стъпя на краката!!!!Всичко ми запорираха!!!!

Това не е Левски на народа.

Насо е разсрочил дълговете и са ще може да си купи новата G класа

След срещата с НАП, Левски ще бъде изстрелян в друга орбита

Споко бе Насе. Пак ще "намерите" парички, нали сте отбора на народа, властта, хазарта и мафията.

Да питам хейтърите...Като фалира и се Закрие Левски по-добре ли ще живеете ?

ЛЕВСКИ не може да се закрие...мисля че това се доказа, за това ги е яд... а ти все едно питаш прасета, които ядат лайната си, по-добре ли ще живеят, какъв отговор очакваш? :)

А трябва да може да се закрие.То така може утре да си решат че не може и да пада,не може и да не е шампион и.т.н !

не, отново грешно си разбрал за друго говоря не казвам че няма административен начин или някакво друго обстоятелство като например крадливи боклуци престъпници собственици натрупали дългове, които никой не съди защо ли? Говоря за нещо друго - че отборът ЛЕВСКИ СОФИЯ няма как да бъде закрит, защото винаги неговите мачове ще са най-важното нещо в тази страна. Любовта на 2-3 милиона Българи, не може да бъде закрита от някакви финансови неуредици. Примери за това много - ето ги Лудогорец , които бъкат от пари, но никой не се интересува от това селско отборче и те си свикнаха да играят като "проект" все едно на тренировка. Ма титли, евромачове - на нкой не му пука за тях.

Определено, време е за възмездие

Ма то Леески омреало ма! Айде правете ПАК погребение, убитаци говежди! БУахахахаха

Вие даже погребение правихте на един отбор.Тогава по-добре ли живяхте? А попа май се спомина,за да оправдае поговорката"който копае гроб другиму,сам пада в него".

Ще живеем по-добре, защото ще стане ясно, че живеем в правова държава, в която се спазва закона. Като има изключения от закона без значение за Левски, ЦСКА, Локо Исперих или който и да е отбор става ясно, че уж всички сме равни пред закона, но някои са по-равни. Иначе нищо лошо конкретно срещу Левски с изключение на това че се допусна да натряпат такива огромни дългове към НАП, които като не се платят няма да влязат едни 10 милиона в бюджета и тези 10 милиона няма да могат да отидат за построяване на болници, пътища или пък за нещо друго смислено.

Закривай!

Едно време изхвърлиха от групата Пирин само за 40000 лв дълг към НАП. Сега Левски има 10000000 милиона и му правим мили очички

Мисля че наглостта на тези хора няма край, в крайна сметка трябва да запазите и малко достойнство (ако въобще знаете какво е това) и да си понесете последствията за това, което сте сътворили през годините!

Вина за проваления договор носи Наско Раев и Кауньо които казваха че ще изтрелят Левски в небесата те наистина го изстреляха само че при Свети Петър

Що ли си мисля, че и 10 лева да имат да ми взимат НАП ще ме подадат веднага към ЧСИ. Как ли стават тия неща със задължения над 10 милиона?