17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше жабари в един друг спорт

Ами те немците от доста време мразят всички нации, но се правят на света вода ненапита.

ама трябва и да ги задмине

"... немецът обаче е жив докато главата му не е на 3 метра от тялото ..." ЦСКА - Байер Леверкузен

Казал е всъщност - Настигнете Кембриджарите, ама на немски звучи еднакво. Та от там идва объркването.....

Много чувствителнички станаха всички, ухаааа!!!

От този натиск хората ще започнат да говорят постоянно с метафори. Тук сега, за да не казваме цигани, казваме тъмно зелените, като в онзи виц за негрите и автобуса. Има хъс, трябва да има хъс в спорта, с тази политическа коректност ще стигнем до под кривата круша. Сега някой ще въстане, че на германците им казват шваби, дойчовци, немци (то си е обидно - немци е от ням човек, дето не може да говори на нормален език - този на славяните).

Жабари може. Те са бели. В такъв случай е уместно.

всички станаха много тънкообидни. Не върви на добре тоя свят .

Добре де, а не са ли камилари?

Върви към гей-веганството, само че вече има проучвания, че и растенията ги боляло когато ги сдъвчеш! :)

А ?!

Ако бяха българи и беше казал - Настигни нестинарите?! Щеше ли да е обидно?

В случая камиларите е използвано обидно и вие много добре го знаете, няма нужда да се правите на ударени. Освен това този германец е световнонеизвестен и закъде се пънен за 48-мо място ли? Гебрейгзабие е част от световния ПРО тур и е много по-добър "швайнето" и заслужава много повече уважение. Също така не е и от "камиларска" страна!

Прав е, какво да им каже, конярите ли, магаретарите ли.Много тънкообидни станахте всички педерастчета.

а педал обидно ли е, нали така се определяш

to kato si pod naprejenie si govorish tova koeto mislish

Може би е трябвало да извика - Настигни яздещите камили ?

Само тъпотии ще си говори на състезатела каквото си иска

В спорта е като на война! Ще си говори каквото иска! ГОЛЕМИ ДЖЕНДЪРИ ТЕЗ ГЕРМАНЦИ! Лицемери!

Ама само не разбрах... Настигнал ли е камиларите или не??

Италианците са жабари, немците са нацисти, французите се предават, шотландците и нидерландците са скръндзи, ирландците и руснаците са пияници, румънците са ци... римляни, гърците са трътлести мързели, турците са рязани и т.н. Стереотипи има за всички държави. Само най-бедните и пропадналите във финансово, културно-историческо или геополитеческо отношение се обиждат, обаче.

"Печката, дръжте печката..." крещеше едно време покойния Вуцов по адрес на френския национал Жан Тигана по време на мача България - Франция! Ясно се чу в ефир и никой не е правил "трагедия" от това...

А ако беше казак катърджиите пак ки нямаше да ревете?

Пантани имаше големи уши, викаха му Слона, дали се е обиждал

Много обидчиви станаха тия негри

А ако някой негър каже на някой бял че е тъп как ли ще се реагира

Имах един колега в склада. Половин турче половин грък половин зелен. Три половини щото не може да му хванеш точно къв е :D Естествено с бмв, ами младок. Та иде шефът и му вика "виж снимали са те като превишаваш скоростта". И му показва принтирана на служебния принтер снимка на някакъв арабин върху камила. Ами такива са, за мигрантите мечета и фрий пуси, а за бачкаторите унижения и прецаквания. А каквото и да си говорим за турците те им построиха наново порутената държава, с парите на американците. А немците се мислят за юберменш, свръх-хора. Като чуя някой немец да плюе по чужденци от Европа все ми иде да му кажа "ма сърди се на дядо си бе!"

Толкова са нагли, че викат тогава било предразсъдък, а не расизъм. И вади човек един речник, показва "расизъм - предразсъдъци спрямо друг на база раса"... Не, не било така, само белите били расисти. Черните имали предразсъдъци.