Скандалът с расизма около Йозил в Германия гори с пълна сила (реакции)

Хора като него никога не бива да се чувстват като "германци втора класа", каза шефът на немския футболен съюз

Обратно в новината

Коментари - Скандалът с расизма около Йозил в Германия гори с пълна сила (реакции) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как си личи колко са интегрирани турците в германия. Веднага нададоха вой и взеха да недоволстват и открито си показват, че са си 100% зелки и мразят и Германия.

че тоя боклук германец ли е?! снимал се с оня другия кретен Доган с тишъртка, на която пише Ердоган е моят президент!тия резняци прости нямат интеграция при тях! това беше Божие наказание за Германия ранното отпадане, защото предателят Льов, който има един и същ мениджър като двамата турчоля, ги взе тях вместо Гьотце и Зане

Нали участва в предизборната агитация на Турция...не е немец

Ако германците не се събудят сега, утре ще се събудят с един рязан отзад и с чалми на главите!

Не разбирам защо непременно турците или сирийците или иракчаните, или пък някаква друга голяма група преселници (предимно от мщсулмански произход) трябва да се считат за много специална каста в Германия и другаде в Европа, с особени привилегии и да се вдига постоянно шу около това колко видите ли били накърнени за нещо си, след като има милиони други чужденци европейци, католици, протестанти, православни, атеисти и какви ли не, които не вдигат такава врява около себе си и се чувстват не по-малко добре или зле (в това число и българите) включени или интегрирани в обществото на Германия. Тези пусти му турци та турц... Е и какво? Аман от тези нахални чешити на които все не им стига уважението на другите, че знаете ли колко велики били ... хайде да си ...

Аве тъпанар и аз съм от турски произход и съм сигурен че знам Българския национален химн по добре от тебе.....

Я по-спокойно. Ако ти разкрием самоличността, така ли също ще пишеш ? :)

Az ako ti razkrija samolichnosta - njama da imash takova i litze njama da imash dori - bokluk.

" 3-милионното турско малцинство в Германия е добре интегрирано" е oгромна лъжа!

Защо не си отидеш и да си живееш в Турция. Там Еръ Дуганъ може да ти го слага за приспиване, та да си по-спокоен. Щом толкова си го харесваш. Но в Турция такива като теб първи падат :)

Защо този коментар не е изтрит, питам аз господата администратори на този сайт? Колко още расизъм и нападки трябва да има в един коментар? А? А?

Не е германец,турчин си е,но много добър футболист.

Тези маймуни не разбраха ли , че в очите на бялата раса винаги ще са трето качество.И никога няма да бъдат приети като равни.Може в определени моменти да им ръкопляскат , но мястото им винаги ще бъде в килера за слугите. Маймуната и човека не са равни.

Нещо май те е засърбяло отзад, ама имам лек за това.

Всичко друго ама не зелки. Това понятие е резервирано за германците - краутс - още от първата световна война... :-)

Колкото и негрите са интегрирани в хамерика....

"Когато побеждаваме съм германец, когато падаме ставам чужденец", цитиран бе да казва Йозил. Оригинала на казаното от Йозил: "Когато побеждаваме съм велик гервански футболист, когато падаме ставам мръсен турчин"

И каква раса е господин Месут?

Та в право си е да вземе едно такова решение...

Ако знаете сам колко ми е кеф, че не съм вече българин. А бях..по рождение от тези, които си познават родословното дърво от началото на 19 век. Големи сте боклуци вие, мои беднички и жалки български ксенофоби.

Ама турския го знаеш по-добре от българския, а?

Кадър на източно-германската FDJ. Гордеем се с нея. Даже ваш бойко я тачи.

Не знам кой, как и защо си мисли, че като пуснат няколко милиона овце сред вълчата глутница - вълците ще почнат да пасат трева и да дават мляко! Няма такова нещо а и едва ли ще има! Някоя тъмна нощ овцете ще бъдат изядени . Германците, които макар и много пъти яли бой, векове наред са им пълнили главите, че са по-по-най и едва ли ще оставят поредната "нощ на дългите ножове" да чака дълго! Набързо ще изколят де когото сварят и желанията за мигриране в "райха" ще спрат за дълго...

Ами като е германец първа класа, защо е ходил да се снима с Ердоган? Да се снима с Меркел или поне със Зеехофер.

Негрите там нямат други паспорти.

Абе бил си ... Драпал си като глист на ламарина да те припознаят там където си... Тея дето подиграваш не са ти роднини, но позориш рода си с изказването си, дребен, евтин продажнико ... Само боклуците се прикриват. Обиколил съм света, самият аз имам кръвна връзка с Германия и повече роднини немци, отколкото българи. Още по Живково време безпрепятствено пътувахме без да сме врагове на страната. Роднините ми като идваха се шашкаха като откриваха, че няма общо с пропагандата на запад... Нито един успял българин по света не познавам, който да го е срам от произхода си. Прави си изводите - никой не обича продажниците, особено отричащите родината си. Така си хептен идиот в очите на приелата те страна...

да не си станал раснак, ма? :)) и защо кесиш в дир.ру и драскаш на български, като не си българин, ма? :)))

Този ефект е вечен при футбола, не знам що се чуди. Футболните фенове моментално обръщат плочата.

PEYTSCH

Щеше да е по-добро решение да се бе оттеглил ПРЕДИ Световното в Русия...Но показателното в случая е че двойно гражданство (два паспорта) е само за изгодата от единия...Ако си отиде с фамилията в Турция ще е разбираемо...Дано и други подобни двойни граждани се осетят...

Права е жената- много добре са интегрирани. Всеки който е живял в Германия го е видял. Много добре са се интегрирали към социалната система -ВСИЧКИ са на социални помощи, а ако някои работят но задължително е на черно.

И като си знаеш родословното дърво в детайли, успя ли да установиш, че баща ти се явява и дядо по майчина линия и ти си му едновременно син и внук? А чичо ти ти е също така и брат, пък вуйчо ти ти е и свако. За вашия етнос тези неща са културна особеност и щом си задълбал до началото на 19-ти век, сигурно тогава още сте били в обоза на османлиите, които ви довличат на Балканите.

Месутчо в Турция щеше да стигне до резерва в Бурса, а Ермангал нямаше и да е чувал за тоз велик ритнитопковец. Трябва до гроб да е задължен на германците, затова че са го обучили, тренирали и са му дали хляба! А не да се снима с някакъв диктатор на държавата, от която е избягало семейството му!

Така е прав си.Има обаче още нещо по темата те не искат само да са равни на другите , те искат ПРИВИЛЕГИИ спрямо другите, затова са все недоволни, че не ги получават изцяло.

Йозил от коя раса е, защото на мен ми изглежда съвсем европейдна раса, каквато са и германците? Та за какъв расизъм говорим в случая?!?

PEYTSCH

Що не показа че е футболист на Световното ? Да беше вкарал 2-3 гола, ама нали е проклет мюслем, сега и Мюслемското братство в Германия го четка, че са на негова страна...Айде,Йозил, надупи се на оня...

Е, как каква раса е? Очевидно е потурчен представител на бялата раса, каквито са болшинството турци от Анадала насам. Тези неофити и конвертити са най-воинстващи защото "кореняците" ги гледат с недоверие и трябва да се доказват, т.е. да са по-турци от турците, все едно по-католици от папата. Повечето изстъпления по тези земи са правени от помаци, потурчени и албанци - помюсюлманчени католици.

Е, как каква раса е? Очевидно е потурчен представител на бялата раса, каквито са болшинството турци от Анадала насам. Тези неофити и конвертити са най-воинстващи защото "кореняците" ги гледат с недоверие и трябва да се доказват, т.е. да са по-турци от турците, все едно по-католици от папата. Повечето изстъпления по тези земи са правени от помаци, потурчени и албанци - помюсюлманчени католици.

Скандалното е, че тоз и онзи другият фен и промоутър на турския диктатор бяха извикани в германския национален отбор след това, което направиха! Правете си сметка що за стока е тренерът им, дето си бърка редовно в задника, докато гледа мача...

А, и още нещо - може да си бивш български гражданин, обаче бивш българин ми звучи като бивш негър или бивш мъж - някаква симбиоза между Майкъл Джексън и Брус Дженър, примерно.

И след това си поднася пръста под носа - има го на бая кадри цялото това нещо. Обективно погледнато, това е обсесивно-компулсивно разстройство - същата работа като при Надал. Това обаче не трябва да ни спира да му се подиграваме на "ритуалите".

Йозил сам се определя като турчин. Нито по думи, нито по дела личи че той има германско самосъзнание. А снимката с Ердоган просто бетонира това му съзнание. Ако иска да се сърди на някой, то да се сърди на себе си и арогантността си.

Йозил сам се определя като турчин. Нито по думи, нито по дела личи че той има германско самосъзнание. А снимката с Ердоган просто бетонира това му съзнание. Ако иска да се сърди на някой, то да се сърди на себе си и арогантността си.

Йозил сам се определя като турчин. Нито по думи, нито по дела личи че той има германско самосъзнание. А снимката с Ердоган просто бетонира това му съзнание. Ако иска да се сърди на някой, то да се сърди на себе си и арогантността си.

От близкото минало. Асан: Като е за работа или да ходя на събрания другарю Манго, пък като е за банкет, мръсен сиганин… Ей това сте вие. Вижте се. Подобен случай има в Белгия. „Когато нещата вървяха добре, вестниците ме наричаха: „Ромелу Лукаку, белгийският нападател.“ Когато нещата не вървяха добре, пишеха: „Ромелу Лукаку, белгийският нападател от конгоански произход.“ Това е първият черен в техния тим.

Както много други хора, моите корени се разпростират извън пределите само на една държава. Докато аз съм израснал в Германия, то корените на моите родители са здраво вкопани в Турция. Аз имам две сърца, едно германско и едно турско. Когато бях малък, майка ми ме научи да уважавам и да не забравям мястото, от което съм дошъл, а това е нещо, което аз все още ценя.

трябва да си изключително тъп за да се снимаш с убиеца ердоган

PEYTSCH

Дали ще има куража да скъса германския паспорт и да си иди с цялата фамилия ?

Всички месути и йозили да си вървят в турция. Нямат място във Великата Германия.

Сега един добър адвокат и Йозил може да осъди немските фашаги от футболния им съюз. А във ФИФА да помислят добре за някаква санкция и за отбора, предупреждение да не участват на следващото световно първенство примерно.

Един турчин виновен за загубата на Германия... звучи много познато. Преди години един австриец беше виновен за загубата на Германия...