Коментари - Скандалът застрашава позицията на Джокович като лидер на играчите в ATP | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев и Нинова са виновни.Нищо,че от 11г. аз направих матрала по-беден,по-болен и по-нещастен

Джоковшч е виновен за това,че като организатор допусна да се случи всичко това.Хората бяха без маски и се прегръщаха като за световно.Липсата на респект и интелект си оказа влиянието.

Който го е страх да не ходи на турнири и да си седи у къщи!!! Джокович насила ли е карал някого да участва!!! Като се има предвид, че всеки ще срещне вируса рано или късно, може даже да поздровим Джокович за смелостта и да се възхитим от играта му!!!

Давай Дришо

Че падна сянка върху един голям играч и човек, като Ноле заради глупостите на другите. Това, че е организирал турнир не го прави виновен, че някой се е заразил на него.

Турнирът си беше проведен както са преценили сръбските власти и организаторите. Идеята за завръщането на спорта след кризата беше чудесна. Имаше и благотворителна страна на турнира. Но кой ще позволи на Номер едно, който дразни Запада, че е от Сърбия, да обединява със спорта и страни, и спортисти и хората. Трябва да сме уплашени и заврени в миша дупка! И се намери "нашето момче" да свърши мръсната работа по унищожаването и на турнира, но най вече да удари по Ноле и Сърбия.Колко са болните, а не с положителен тест, след проведения турнир в Белград и Задар?!!

Направо счупи тъпомера. Аре стига световни конспирации против онеправданите сърби. Началници и селяндури.

Изобщо не са конспирации, просто си добре промит от масмедиите мозък, и не виждаш по-далеч от носа си.

Като не могат да го свалят с игра, ще търсят други варианти. Жалки хорица.

Всъщност никой не говори да го свалят от ранг листата, многознайко, а от председателското място на ATP играчите. Чети по - внимателно.

Ще го свалят, защото защитава правата на тенисистите и се протовопоставя на босовете в тениса, които превръщат тенисистите в гладиатори и допринасят за тежките им контузии, правейки много пари от тях без да се потят на терена. Образовай се!!!

Арогантни сърби,оплескаха нещата и сега като Бойко някой друг им е виновен

Пари, пари, пари. С балкански оттенък този път.

Ноле е добър човек. Ще им мине на всички за няколко дни.

Тоя "благотворителен" турнир си е бизнес начинание за печалба. Някакви мизерни суми от билети формално отиват за благотворителност, но големите пари са от страничните дейности: хотели, чалготеки, ядене, пиене, кючек и т.н. Същински пир по време на чума.

От тъпи балканци може да се очаква само тъпня. Едно е да правиш турнир, друго е да правиш чалга сборище.

Хей кукувец, мачовете в гейска Европа започнаха, нищо че са без публика. Срещу тях защо не плачеш?!?

Ей примат, тук става въпрос за тенис.

А бе тъпунгери!! Не разбрахте ли,че "короната" е една обикновена настинка?? Много шум за нищо!!

Много пъти казахме, че случилото се с тулупите Димитров, Джокович и компания, е пример за това как действа епидемията.

Винаги съм знаел, че Григор Димитров ще свали Джокович от върха.

ахаххаха Разсмя ме, благодаря ти! :):):)

Какво друго да очакваш от американския Бай Ганьо,дето се прави че не знае български език.Да си стои в Монако или където и да било и да не връща в България,без това полза от него никаква, само негативи и коронавирус.

Тъп руснак. Марш от България

Всъщност никога не съм чувала Григор да не може да говори български. Нормално е когато говориш предимно ежедневно английски да е трудно да говориш гладко дори на матерния си език. Знам го от 20г опит. Не говоря за българите зад граница, които живеят в мини комуни или са семейства българи в чужбина. Те не си говорят на английски у дома. Когато говориш перфектен английски и мислиш на този език вече не както множество българи в Америка и Англия брутално подобие на ангобългарски с хипер балкански акцент ти е трудно да мислиш на английски да превеждаш на български и да мислиш за думи, словоред и падежи, пълни и кратки членове и подобни. Не харесвам поведението на Григор но ще го защитя от троловете тук относно езика.

В Мoнако, където според него е "у дома" на англйски ли говори, защото пишеш ежедневно, и с родителите си li, които са там. А може би ежедневно говори и на френски?!