Коментари - Скандален гол поведе Юнайтед към обрат в дербито на Манчестър | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

9999

Колко па да е скандален?! Чисто и просто си ги обърнаха

Без арабската булка нещата се получават повече от добре...

9999

Викаш, не е честно, другите отбори играха срещу Роналдо, а Сити не

Аман от пристрастни журналисти, младежо, който си писал заглавието. Гледай повторенията. Рашфорд я пази, всички чакаха да пипне топката и да има засада, Фернандес се усети , дотича и стреля. Така е като играеш не само със сила но и с мислиш.

ти прост ли си - той бяга с топката през цялото време. срещу арсенал отмениха чист гол, сега пак аванти

Определено не разбираш от футбол!!! Това във всички вариации се нарича повлияване на играта! Обаче магалчестър е като нашите от оня град, за тях ВАР НЕ ВАЖИ!!!

Никаква засада нямаше. Сити очакваха Рашфорд да я отиграе, но с Бруно ги надхитриха

Гражданите срещу Селяните

Личи си кои ги е яд още, че смръдливите ватници ги изхвърлиха от футбола, тези, които плюят по Ман. Юн.!

Цитираш тия които за нищо не ставаха ли?

Имаше засада.

Е ти сам го казваш, сити очакваха, значи влияе на играта, т.е. чиста засада.

Рашфорда тичаше към корнера по диагонал и малко съвпаднаха посоките, но Брунов майсторски я от игра.

Цитирам тъпия превод на Сити! "Гражданите". Щом едните са граждани на Манчестър, значи другите са селяни. Не знам каква манджа ти е в главата, но много прибързваш лични нападки! Нито ме интересува какво те боли, нито как се наричате помежду си!

Виждали сме много такива голове. Играчът в явна засада пропуска топката и друг излиза от дълбочина и я отиграва. Защитата вдигат ръка за засада и в следващия момент биват изненадани. Нищо ново

И с тези цитирани великани, футбола ни се извиси до невиждани висоти!

На световното мереха и ноктите дали си си изрязъл. Там си изсмукваха засади от нищото. Айде да се уточни кое какво е.

Коледните подаръци за манЮ започнаха още през януари :) Не била активна позицията на черньо, каза коментатора. Иначе до последно тичаше с топката и я гардираше от защитника, застанал между него и топката. Засадата трябваше да се свири още щом се затича след топчето. Дори страничния я вдигна. Честита Коледа на феновете на манЮ. Надиграхте сититата, ама гола, който не ви отмениха, развали целия мач.

напротив, никога не сме виждали такива голове, в които играчът бяга към топката, замахва да я удари, пречи на защитника и после я "пропуска" . Това е влияене на играта и ако го отричаш си палав или пристрастен.

дори и да си прав, а ти не си, е без значение. Единственото което има такова е дали рашфорд влияе. Той не спира, бяга към топката, посяга да я ритне, застава между топката и защитника. Нарисувана засада. Какво си гледал е без значение щото очевидно си сляп.

10 години, педал

Днес видяхме най нагласения мач за годината поне 3 дузпи имаше за ман сити който не се дадоха като имаме и предвид гола. За да не си в активна позиция трябва веднага след подаването да останеш на едно място а не да бягаш 5 секунди зад топката и да я гърдираш. Маласия направи поне 7.,8 нарушения срещу марез да ясня че във футбола след 2,3 нарушения дават жълт картон за натрупани нарушения, явно този съдия и това не знаеше, или маи знаеше как трябва да завърши мача.

30 години отзад!!! А другите измислени отбори никой не ги е чувал!!!

преценка на реферите,а не на футболистите. някои са тъпаци и се хващат на прост финт. По-умните четат играта и реагират адекватно. Това ,че тези са се вързали е техен проблем, Единствено и безусловно е когато пасивната засада пречи на вратаря.

Аве ей, манаф, признай си че ви подпряха , ве. БЯГА КЪМ ТОПКАТА, БУКВАЛНО ПОСЯГА ДА Я РИТА, ЗАСТАВА МЕЖДУ ТОПКАТА И ЗАЩИТНИКА. Баси олигофрена заслепен.

Тези 30 заминаха, преди това 42г, манафче, забрави ли?

без значение какво мучат троловете-експерти гола си беше признат от хората които са там на терена и това им е работата, другото е шоу

Е и? Играта се играе докато не свири съдията. Това, че защитата на сити се върза, не подценява хитроста на Юнайтед. Затова има на тренировки тренинг на пасивна засада, но нямаше до момента хитър ход как да се измъкнеш от нея! Апропо, Рсшеорд дори не гардираше топката със сила, защитата просто спря.

Глупости! Хайде вож на какво растояние е защитника зад Рашфорд в момента на изстрела!

Нямаш идея какво е "пасивна" засада. Когато бягаш към топката и замахваш да я удариш това не е "пасивна", а точно обратното - "активна". Защитника не спря, просто Рашфорд застана между него и топката. Хайде стига вече си изсмуква глупави твърдения, че е срамно.

Няма правило казващо, че играчът в пасивна засада трябва да спре да тича. Към топката тичат няколко играчи, този който игра с нея не беше в засада. Рашфорд не пречеше на противниците да играят с топката. Чист гол

Трябва да се върне старото правило.Има,ли засада(като тази) страничният байрактар да вдига байрака. Другото са интерпретации.Съчинения по картинки.

Мале, мале, това е повече от скандален гол!

е приятно като бием Сити... Go on you Red Devils...

Манафаска му работа.

Аве, пендели-кое му беше "скандалното" на гола?!? Ако беше го отменил нямаше ли да бъде повече скандално?? Да ви шибам в разбирачите.

Като се случи това, значи няма смисъл от ВАР, като няма ВАР ще циврите що вече го няма! Все сте недоволни, паляци!!

Путин е засечен да подпира Юнайтед щото са червени.

ВАР си е много добър.Но си трябват корекции.Както му викате младите -ъпгрейдване.

Добре изгониха Роналдо, че да изкарат някоя точка! Догодина Ал-Насър в Б арабска група! Ама без помощ от съдията, бяха я зацапали!

Колкото и да ревете резултата, няма да се промени. Нямаше дузпи за Сити. Чист гол - Рашфорд не докосва топката.

Не ми дреме кой е бил,но изравнителния гол е чиста порнография!Не влияе на играта?!Ха ха ха!

Баси мошеническия гол. Засадата обаче е най слабото звено във футбола. Засадата трябва да се отмени като правило изцяло. Половината спорове няма да съществуват.

Той не трябва да докосва топката, за да е в засада, палячо

нямаше!!! Факт!!! По добри съдии се извъдихте от съдията на мача който е избран да свири този мач. Чист гол и след няколко минути още един да охладите страстите.....:)))

...наистина скандално, Фулъм бие Челси, а Брайтън с тройка към Ливърпуул. Голът за МЮ е напълно редовен, а Наполи без скандали тупа Юве, за жалост.

Xaxaxaxaxa