Скандали в Белград: Как така Ноле Джокович подкрепя хърватите!?

В деня на финала в Лондон, сръбската тенис звезда получи критики и ругатни от свои

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва си време за да преодолеят конфликта. Сега са настроени едни срещу други.

Политиците тровят живота на хората, но не са в състояние да го контролират. Сърби и хървати от векове живеят заедно, споделят обща история, говорят общ език и някакви дебелогъзи активисти, на държавна хранилка, се опитват да им търсят сметка.

САЩ е друга работа

Издухани издухан Балкан е бати и комплексари те ориентал 99% като мислене цигани

Де да можеше политиците да вземат пример от такива спортисти. Има мноооого още да се учат. Свалям ви шапка Хърватски фурии и на вас г-н Джокович. Отидохте си като принц но се завърнахте като крал. Шапки долу.

ИМЕТО ТРАКОС ,КАКТО И СКЛАВУС, И ДВЕТЕ ДУМИ ОЗНАЧАВАТ РОБ, ТАКА,ЧЕ НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ,И НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОПАГАНДНИ ГЛУПОСТИ ОТ БОЛШЕВИШКАТА ПРОПАГАНДА! ЯВНО ВАШИТЕ И МОИТЕ ВИЖДАНИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА КУЛТУРА СЕ РАЗЛИЧАВАТ! ПО-ДОБРЕ ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ИСТОРИЯ, И НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ НЕПОДГОТВЕНИ! ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОВА КОЕТО ВИ Е В ГЛАВАТА ДА МИСЛИТЕ, А НЕ ДА ПОВТАРЯТЕ ПРОПАГАНДНИ БЕЗСМИСЛИЦИ!

Що за скандал? Все едно някой от сдс да тръгне да ви говори за комунизъм, или цвъки за президента, нинова за биби, някой от дпс за евро-атлантически ценности. Едно си баба знае, те за друго и акъл нямат. Те затова и държавите ни едва кретат.

Хърватите ке паднат!

Евала Ноле, ти си гражданин на света !!!

Шибани шувинисти!

Пише се "шовинисти".Масово сте неграмотни.

Е то от черна Франция и Хърватия кой ли да подкрепи. Франция днес ще се посрами отново след финала с Португалия преди 2 год. То само с черни не става трябва и акъл:)

Доскоро на Балканите сърбите бяха най-селската нация, но от няколко години насам ги задминахме здраво. Симпатизирам на Хърватска, които показват по-зряло поведение и не са такива селяни.... Даже от известно време и хърватска музика ми попада - хибридни стилове с китара и цигулка, нищо общо със сръбско-циганската чалга.

Сърбите и хърватите са един народ, но се делят по линия на православието и католицизма. Което разбира се е тъпо, както в България българите мюсюлмани биват неправилно обявявани за чужд етнос - предимно турски. Интересно българите християни тогава от какъв етнос са?

Ама и ти си едно селско "светило". Кой отгоре ти каза, че са един народ? Аз пък други неща съм чел по история.

Само да ти кажа, че сърбите мюсюлмани в Босна също се водят отделен етнос. Иначе ти си чети де.

Ами то затова хората ще ти се смеят бре, Пенчо..... Ти му говориш за хървати, то ти говори за босненци. Гледай си мотиката и не се напъвай за история, остави я на историците и на тези, които я четат.

Ти србо-хърватски причаш ли? Преди етношовинистичните войни от 90-те това беше един език. После хърватите възродиха спомените от времето, когато са били отделна държава (NDH), а тази "държава" е убила в концлагери повече хора, отколкото можеш да си представиш, слушайки кафанска музика. А иначе - да славянско племе са, също като сърбите, само дето са покатоличени още с идването си на Балканите.

СЪРБИТЕ И ХЪРВАТИТЕ СА ТОЛКОВА ЕВРОПЕЙЦИ,КОЛКОТО И БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛЯНДУРИ С АНЦУЗИ! ТОВА ,ЧЕ ЖИВЕЯТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА ,НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! ПРОСТОТИЯТА Е ВРОДЕНА НА БАЛКАНСКИТЕ СУБЕКТИ, ВСИЧКО ДРУГО Е ПОЗА , СПРАВКА КЛОУНСКИТЕ НОМЕРА НА СРЪБСКАТА ПРЪЧКА!

Много ти разбира главата. Най-старата област носеща името Европа е в Тракия. Това от историята. Колкото до социокултурното - в Кория и Китай съм срещам много по-европейско поведение отколкото в Лондон и Осло.

Явно не си стъпвал в Хърватия.

Ами между Хърватия и Франция предпочитам Хърватия?Какъв позор,срам и т.н

Франция ли да подкрепи!??!? Тея политици са много готини-когато им е изгодно си техен, когато не им харесваш ти казват да се засрамиш! При все че живее в Монако Ноле е абсолютен джентълмен в случая!

Ноле е джентълмен и гражданин на света ,като обединитиеля на Балканите - великия българин- Бойко Борисов,докато сръбските цървули са си лика- прилика с нашите рубладжийски мастии,правени в шумкарски оргии сред трънаците на шумадия и бузлуджа !!

Така е, всички комунисти са безродници - извънбрачни деца на водачите на световния пролетариат.

Ноле е джентълмен и гражданин на света ,като обединитиеля на Балканите - великия българин- Бойко Борисов,докато сръбските цървули са си лика- прилика с нашите рубладжийски мастии,правени в шумкарски оргии сред трънаците на шумадия и бузлуджа !!

Ноле е джентълмен и гражданин на света ,като обединитиеля на Балканите - великия българин- Бойко Борисов,докато сръбските цървули са си лика- прилика с нашите рубладжийски мастии,правени в шумкарски оргии сред трънаците на шумадия и бузлуджа !!

Пореден пример, че хората, оставени сами на себе си, винаги успяват да се разберат, особено когато говорят един език, докато не се намесят политиците да им обяснят, че другите са някакви животни, които трябва да бъдат изколени до крак, за да докажем кви патриоти сме. Хърватите вчера биха Франция на баскет при младежите, днес им пожелавам и на футбол да ги треснат пред очите на цял свят. И успех и на Джокович във Финала на Уимбълдън. Докато той даряваше милиони след наводнения в Сърбия, същите тия политици, които го плюят сега, дали извадиха и един динар от джоба си, за да подпомогнат пострадалите си сънародници?!

Русофилията и пещерния патриотизъм трябва дахсе изкорени от Балканите !

Ква русофилия те гони бе пич. Ходи се прегледай на невролог :)

Е, сърбите какво искат? Джокович да вика за негрите от Франция ли? Хърватите поне са балканци като нас, аз също ще ги подкрепям. Да им пожелаем успех, въпреки че шансовете им не са големи.

Много естествено и човешки- брат брата подкрепя.Аз също ще стискам палци за хърватите.

Защо да не навива за хърватите след като майка му е хърватка. Баща му е сърбин и той е избрал да представя Сърбия на състезания, но това не означава, че не може да подкрепя страната на майка си, баба си, дядо си. Можел е да се състезава и за Хърватска ако е искал. Тия сърби са големи идиоти

Сърбите се пукат от завист.Те са си такива от край време, балкански тъмни субекти тъпчещи се с плескавици.

Сред сърбите има готини хора, както и сред хърватите, както и сред българите. Това, че един политик рекъл нещо не значи, че всички са такива. Иначе си представи някой БГ политически клоун да се изтрещи публично някъде и всички да кажат - те българите всички са такива (избери си клоуна сам).

Само дето за българите е вярно, че почти всички (90%) са такива.....

Само така Ноле стига с тия войни и злоба, приятелство трябва.

Браво на Джокович!Така се прави, а не като нашите русофили и сърбофили.

на простак или идиот ... Предполагам, че много русофили са на страната /и стискат палци за/ Хърватия !