Коментари - Скандалите около Сабаленка не спират, заляха я с въпроси за Лукашенко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено че ще подкрепя Лукашенко, нали е от Беларус !

Стига с тази Политика ! Всеки си има пристрастия , Демокрация е и кой каквото си иска да прави и говори ! Фашизма Настъпва с огромни крачки , щом в Украйна всички книги на Руски , Полски , Румънски и Български ЕЗИК се изхвърлят от Библиотеките и се горят на клади като в Нациска Германия през 1933 година !

Ясно на всички е , защо и кой започна тази война. Ясно на всички е, че ЦРУ не спи - там се работи денонощно за изтриване от лицето на Земята на православното християнство. Използват се всякакви средства, без значение дали е "демократично" ,или не. Всяка победа на спортисти от "недемократична" държава е трън в очите им. Американската пропаганда, съвсем демократично , използва всяка възможност да постигне целите си. Нали уж нямаше да се допускат политически изяви, а се оказа, че самите акредитирани журналисти, създават напрежение , и задават само политически въпроси. Със сигурност са или украинци, или поляци, или пуделите от Прибалтика. Чест прави на организаторите на турнира, че се опитват да не позволяват такива издевателства над участниците. Те са там заради спорта!

Арина дава само отговори със победите си над бандеровките...

Значи украинските боклуци могат да говорят и правят всичко , но на Белорусите,Руснаците не може! Оказа се че и Джокович и той не може да коментира неща, които са против наложените мантри от САЩ и евросателитите му! Няма да е далече времето, когато светът ще се раздели не само политически, но и спортно. Видове ден идва за западните сатанисти!

Да, когато играеш на Запад ще се съобразяваш със Запада.

И в спорта се появиха гадните геипатадисти, натъпкани с наркотици и промити мозъци.Извинете за "мозъци" те нямат, всичко е импланти.

по тази логика и макрон е диктатор, защото пребива и убива хората по улиците, дори прокара пенсионната си реформа въпреки всеобщото народно неодобрение, а протестиращите бяха залива със сълзотворен газ

кви журналисти като наместо акредитация показват украински паспорти?! Що същите тия украинци не реваха докато Лукашенко без пари им даваше нафта за танковете, пък те за благодарност се опитаха да му спретнат и атентат и преврат с желязното оправдание че Беларус трябвало да ги подкрепи и с войски... пък сега се сополивят "а нас за шчо?".

Руските и белоруските корви са опасна работа.

Има и други беларуски тенисистки, както и руски, но скандалите са само около Сабаленка. Казано е, където има дим, има и огън. Обзалагам се, че е провокирала с думи и действия много повече отколкото четем тук. Защото веднага изниква въпросът, защо журналистите не бъзикат по подобен начин другите състезателки от Беларус и Русия? Много ми се искаше да прочета нещо повече за нея. Едва ли я нападат така защото празнувала Нова Година с Лукашенко. Много вероятно освен спортистка, да се окаже и активистка, но пуста България - все така отсяват внимателно новините за нас.

Кого да подкрепя? Фашистите на надрусания клоун Зеленски ли? Дано руснаците унищожат по бързо тази фашизирана държава, наречена Украйна.

По-голям фашист от високия 140 см путьо не знам. Доскоромислех, че Хитлер и Сталин са били върха на фашизма, но явно съм се заблуждавал. Путаран е номер 1.

Путин расъл в следвоенен Лениград, в недоимък, а зеленски защо е колкото него, а шолц, а милионерът премиер на англия

Грамотен като тъпак, провери какво значи фашизъм, чети, чети, чети

Аз си меслех, че само у нас има купени журналисти. Оказва се че те са продукт на непрофесионализъм. Целта им е да изнервят тенесистката защото е заплаха за някои слаби състезателки. Това също го има в играта но при друг спорт, бокс например....

Оу, да, точно така е! Световната журналистика сън не спи за да попречи на една тенисистка да бие други тенисистки.

И кое им е световното? двама от Германия, двама от Франция, един англичанин. И ШЕСТИМА УКРИ. Това бяха журналистите.

Проблемът при българо-руските медии е, че не отразяват какви ги говори тази извън корта. Изкарват я единствено жертва. Трябва да четем най-долу въпроси на други журналисти, за да ни се изясни, защо е всичко това срещу нея.

С какво мисленето на либералните изроди е по различно от това на някогашните комунисти? Същото лицемерие!

Аха, значи тия въпроси от журналистите не са политически, а написаното вчера от Джокович за Косово било политическо послание и затова той трябвало да бъде санкциониран? Лицемери долни.

на нея!

И какво като е от Беларус, дай да я обесим на площада? Тия неолиберали се опитват да наложат дискриминация спрямо това от коя държава си

Средна НЕТНА заплата по държави от Източна Европа на месец. Нормални ЕВРОПЕЙСКИ държави: Словения - 1480 евро Чехия - 1362 евро Естония - 1356 евро Литва - 1184 евро Полша - 1182 евро Латвия - 1126 евро Хърватия - 1106 евро Гърция - 1092 евро Словакия - 1067 евро неНормални проРуски кочини: Унгария на Орбан (най-високата инфлация в ЕС) - 1002 евро България на Мунчо - 773 евро Сърбия на Вучич - 730 евро Русия на Путин - 642 евро (6-дневна работна седмица) Беларус на Лукашенко - 532 евро Tурция на Ердоган (над 50% инфлация) - 443 евро Видно е, че нещата не вървят добре за народа при управления свързани с Кремъл. източник на данните: List of European countries by average wage

Брат, друга работа нямаш ли си. Тва го пишеш под всяка статия

Добре прави като го пише под всяка статия. Знам доста хора, кито си мислят, че Русия е рай за народа. Не знаят, че е сред най-бедните страни. Европейската Северна Корея.

Будете у нас на Колыме - милости просим!!!!

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

Ами и нашите кучки и кировци си живеят , за да сме ние поскедни. Но това го не видиш, кретьи

ходил ли си в словения, страната е потънала в дългове, улиците без осветление, в къщите свети само по едно прозорче

Е то е ясно че таз сгодна мома духа и смуче кочана на тракториста Лукашенковски. Само дето е дълбока тайна да ли подава и кафявата хралупа на мустакатия дядо с дебелия царевичен кочан (с червендалеста главЪ с изпъкнали вени). Като я гледам - със сигурност фърга златен дъждец по мустака на Лукашенковски.

Дърт импотент

И туй го каза един мекопишковец, докато дънех жена му у кафевия ауспух (докат накрая, милата, хвърли водата и почна да пуска златен дъждец).

derril

Баче Кико, значи си го виждал на лукашенков кочаня, щом с такива подробности го описваш? Тва жендарето насита нямате бре

И майка ти така викаше - "Ей, убавец, скъса ми пърдялника с тоз дебелия чеп дето ми тъпчеш отзаде. Че зема да те похваля на синковеца - как убаво пориш майка му у топлия пърдялник". Ей тъй викаше и майка ти, жендър с жендър ...

Ха ха, всеки, който не подкрепя лгбт кретените от запад, не им е слуга, те го наричат диктатор. Браво на Лукашенко и Путин, чудесни хора!

ХА ХА ХА БРАВО на журналистите! Кобилата подкрепя изрода Лукашенко и режима му, НО живее в Маями в "лошият" САЩ!

Будете у нас на Колыме - милости просим!!!!

Намали наркотиците, джендър !!

съвсем е изплискало легена:)))))))