17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боли го кура какво мислят хората

Дано да има още повече джендъри и гейове,за да има още повече жени за нас нормалните мъже.

Този джендър влиза в женската баня и обарва мацките.Даже лесно може да обладае много мацки.

Лео Меси и Роналдо ,ако си сменят пола ще бъдат най-добрите в женския футбол за всички времена. Нашите национали да сменят пола и женския отбор по футбол ще стане шампион .

Браво на второто момиче! Тя е истинският победител! Освен ако и тя не е трансджендър...

Ако ще сме честни и либерални, да направят дисциплини специално за трансджендъри. Това е дискриминация спрямо и жените, с които се е състезавал, евала за рекордите, но дори и да се изживява като жена, биологично е мъж к физиката е различна. Голям срам за либералнкя запад, където вече дискриминират всичко живо де що не е джендър. Уляха се.

Бас ловя, че тчя има по-голям.... от моя Л

Срам нямат вече!

Да си транснезнамсикъв борец е още по-голяма далавера. Хем бъркаш по дупките на съперничките "заради спорта", хем никоя не може да те бие :))

Нали ши следвате като гладни палета, във всичко ги слушате, тези англосакси, скоро и тука ще има тази изродщина.

Им еба майката извратени идиоти.

ба си изрудити! И тия ни дават акъл ай си иб.т мам.та

Ами то чедото не знае какво е. Трансджендърче баба и от пред и от зад от всякъде го поема горкото. Американски ценности сър. Ой на баба обърканото. То у Америка са такива баба, все объркани с толкова много хормони. Я виж Уйлиамсите те са си наред чадата и дечурлига си раждат не им е проблем баби :)

Тотална пародия и брутално погазване на женските права. Нали уж трябва да е справедливо състезание, а пускат мъж срещу жени.

Състезанията са по биологичен признак:жени или мъже, а не по сексуална, емоционална или социална ориентация. Утре може да реши да се върне при мъжете, как могат да му откажат.

Хаха, как се прекараха феминистките :)) На ви сега самоопределяне, честита ви равнопоставеност :))

Мъж, който се състезава с жени?!

Пълна лудница ряпа да яде. "Демократична". И ряпата, и лудницата. Обаче, не трябва ли да плуват с маски и каски? За да е всичко вече... съвсем....

НИКОЙ-НИКОГА,НЕ Е ПРЕЧИЛ НА:ПЕДАЛИТЕ ДА СИ СЕ:”ДЖАСКАТ”! ДАЖЕ И В-КОМУНИЗМА!!! ТЕ ОБАЧЕ ИСКАТ: ДА ГИ ГЛЕДАМЕ! ДА УЧАСТВАМЕ! ДА НИ:”ЧИПКАТ ДЕЦАТА”! ИЗРОДИ-НЕЗЕМНИ!

ДОШЛО Е ВРЕМЕ,ЗА НОВ-КРЪСТОНОСЕН ПОХОД! ДА СЕ СПАСИ СВЕТА ОТ:АНТИХРИСТИТЕ!!! С:”ОГЪН И МЕЧ”!!! ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ И ИНСТИТУЦИИ,КАТО:ИНКВИЗИЦИЯТА! ТАЯ БИРБА Е ВЕЧНА! САТАНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ-УНИЩОЖЕНИ!!!

Дооообре. Не си казал...

Освен, че е изродщина, това е една очевидна измама!

Никой не е ръкопляскал на Първо място, затова пък е имало буйни овации за момичето на Второ място.

Томас изпревари Ема Веянт с 1,75 секунди, като времето й бе 4:33.24 минути, но остана далеч от рекорда на Кейти Ледецки. Едвам победил завалията. Долу перадастията на фащ и така наречените й "ценности" !

Много ясно, че едва е победил. Тоя няма никакъв шанс при мъжете, видял го е и затова е решил да смени категорията.

Не критикувайте ФАЩ, че ще има САНКЦИИ!

И то баш джендаалъка да барат- една от върховните демоНОкратични "ценности".

ОТКАЗВАМ СЕ ОТ: “ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ИМ-ЦЕННОСТИ”! “ДЕМОКРАЦИЯТА ИМ”! “ПАЗАРНАТА ИМ ИКОНОМИКА”! “СВОБОДНОТО ИМ ДВИЖЕНИЕ”(ЛОКДАУНИ-ПЛАНДЕМИИ)! САТАНИСТИТЕ СА ПРЕВЗЕЛИ СВЕТА,ДАНО:ПУТИН-УСПЕЕ! САТАНИСТИТЕ НОСЯТ САМО: ГРАБЕЖИ,УБИЙСТВА,РАЗРУХА,РАЗВРАТ,…!!! ЛОШОТО Е,ЧЕ И НА НАС,СА НИ ИНСТАЛИРАЛИ: КИРЧО-КОКОРЧО ООД,ДА НИ НАЛАГАТ-ИЗВРАЩЕНИЯТА ИМ! ЗА НЕЧИСТОПЛЪТНИЦИ,КАТО:РИСТЮ И КОМПАНИЯ,ДА НЕ ГОВОРИМ! ТРЯБВА ДА СЕ-ОСВОБОДИМ,ОТНОВО!!!

Ам тъй ще е тя в кравария ! Болен мъж приравнен към женки спорт,ощетил и отнел целия труд на жените спортиски. Вместо да го изкарат пред стената на срама му дали медал! Сбъркана работа в хамериката и някак си жалко...

Ето затова говори Путин...

РЕПТИЛИТЕ-ЛИХВАРИ-САТАНИСТИ,БАРИКАДИРАЛИ СЕ В-САЩ,ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ ВСИЧКО:ПРИРОДНО,ЧОВЕШКО,БОЖИЕ!!! НЕ ЗНАМ,КАК МОЖЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА ТОВА! СТРАННО,ЧЕ:ЖЕНИ,ЧУСТВАЩИ СЕ МЪЖЕ,НЕ ГОРЯТ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ В-МЪЖКИ НАДПРЕВАРИ!!! ПЕДАЛИТЕ СА:НАТРАПЧИВИ,НАГЛИ,…!!! ИСТИНСКИ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ!

Исках да се пенсионирам като жена, ама ми казаха, че трябва да родя едно дете и тогава ще ме признаят за жена. Ама аз ако можех да правя деца нямаше да се чувствам като жена. Що тоя не го накарат да роди. То сигурно много са се опитвали да му направят дете, ама още не са успели.

Империята на извращенията е родила нова изродщина...

Да няма сегрегация по пол да няма делене на спорта мъже, жени, транс всички на едно. А не като сега жените пискат защо получават по малко от мъжете

Кой е казал че господ бог е мъж или жена? Кой е казал че иисус който е заченат забележете без дева мария да зачене от без половия господ бог, е бил мъж или жена. В библият от 2000 години има транс джендеризъм. Айде пробвайте да докажете че бог е мъж или жена или и двете

Отдавна казвам, че тук се е напълнило с лгбт тролове и съм прав! За нищо не ставате и от Козяк ви купуват на кило за да им правите извратената пропаганда, но това е добре, хората започват още повече да ви мразят и вас и американците!

Ами не, благодаря, предпочитам да съм "дивак нецивилизован" отколкото част от такава перверзия и гнусотия Твои думи. Нещо да съм казал.. Бъди си както сам каза дивак нецивилизован и бъди щастлив

Да, за васн норамлните са диваци нецивилизовани, а вие извратеняците сте "нормални". Всъщност сте неНужници, безполезни биологични единици, които не се размножават, но пречат на нормалните хора да го правят и вредят на обществото , като се опитват да налагат извращенията си за нещо "нормално"! Гнусняри!

Междуполовите могат да побеждават само жени защото преди да се обрежат са били мъже. Като някоя жена си присади орган между краката и победи истинските мъже се обадете, но това ще стане точно никога.

От другата година, три категории Мъже, Жени и Педерасти -и наш Киро канадеца шампион в третата

Това, което се вижда на снимката е мъж. А той може да си се нарича, както иска, но си остава мъж. Безсрамно е да бие жени, в спорта, в който се състезава. Мъжете са физически по-силни от жените, за това има мъжки и женски състезания. Ако така продължават нещата, жените ще загубят правото си на честно състезание със себеподобни. Право, за което са се борили стотици години, сега е стъпквано и унизено.

Трансджендър на български се превежда като ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО или НИ РАК, НИ ЖАБА !!!

От години трансджендърът Серина Уйлям се състезава при ЖЕНИТЕ!

Хвала! Нека училищата си повишат качеството на преподаване на евроатлантически ценности! Политици и общество го чакат!

от женските организации по техните кратуни. това е само началото скоро ще се бият за всеки свестен хуй

Дали. Сега като гледаме за какви се бият. Аз мисля, че само по-зле ще става.

Ето тези уоук просотии ще съсипят САЩ .

Пада им се на женичките особено в САЩ - та нали те са все най-големите пропоненти на "прогресивните" и "либерални" измишльотини. Тая персона беше по-надолу от 400 място при мъжете, но е хитър и пресметлив. Всяка популярност води до забогатяване.

Тоя да ходи да се състезава с ЛУДИ и сакати.... Ало си сложи едм РОГА на главата тоя НЯМА да стаен елен... И НЕ може да участва в състезания на елени !!! Най много педдерази има при Арабите.. Тия ядат някакви лайна да им расте косата.. И взимат ДОПИНГ от който им РАСТЕ дупката на занника... В затворите има много педдерази.. МИтьо-вците са известни педдерази и Наркомани..

Родил си се със салам между краката, състезаваш се мъжете. Родила си се със слива - състезаваш се с жените. Ти си променяй пола и по 8 пъти ако щеш. Така се опорочава чистия спорт! Това, че са ти обърнали салама като чорап, не ти променя хромозомите.

Браво, само така, мачкай ги. Ако бяха по-добри, те щяха да бъдат първи. Нека хората които са се родили жени си помислят преди да се занимават професионално със спорт.

сбъркана работа