Коментари - Скромният Роналдо: Много съм интелигентен, нямам недостатъци | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма недостатъци,само Е ПЕДАЛ.

Португалия с Роналдо 2 финала за европейската титла и една Европейска титла и една титла Лига на Нациите Аржентина с Меси 0 финала и 0 титли... Роналдо шампион на Англия, Испания, Италия с 3 различни отбора Меси шампион на Испания с един отбор Роналдо 5 европейски шампионски титли с 2 различни отбора Меси 4 европейски шампионски титли с 1 отбор

Самоодоволен нарцис и егоцентрик...

Еми скочи 5 метра и тръгна пак да се хвали толкова е жалък и много го е яд на МЕСИ за зл.топка и обувка еми МЕСИ е най добрият за всички времена сори ама това е реалносста

Еййй много го е яд за златната топка и обувка на МЕСИ еми спечели си ги бе

На този колега с точката само да кажа, че това си е негово мнение и той си има право на това...но един куп звезди и велики треньори казаха, че Меси е най-големият! Мисля, че един голям спортист трябва да е голям и като човек, а Роналдо е нарцис. То затова и Марадона никога няма да е Краля, защото бе гениален, но кръгла нула като човек! Весели празници!

Бил спечелил европейското.... аз доколкото помня - той даже и не игра тогава, ама това е: не Португалия спечели, а Пеналдо спечели.... Самохвалко. Ако не е инструктиран целия отбор да играе за него и да го носят на гърба си - за нищо не става.

Поредното доказателство колко е сбъркан Светът в днешно време. Вместо да дават милиони на умните хора, например на някой учен, един ритни-топковец печели милиони на седмица. Да, Роналдо като футболист и атлет е адски добър, но като човек и спортстмен е кръгла нула - то не бяха подскоци и балетни финтове за дузпи! Не знам как толкова хора могат да му се възхищават за това! Но щом толкова сам се хвали явно е много комплексиран и не възпитан!

Най-великият футболист за всички времена, или поне от 60 години насам откакто гледам футбол. Точка.

т'ва "точка" като някакъв супер аргумент ли го ползваш? Ти си много объркан. Точка!

Ако бях казал ангебу щеше ли да разбереш? Ти си обърканият в преценките си. Когато съм вече съм гледал футбол, ти все още не си бил планиран за този сват, възможно и да не са били и твоите родители.

Дисциплина, безупречен във всякакъв тип режими (хранителен, физически), отдаден на семейството... Вие какво си мислите, че 5 златни топки се печелят с усмивки и изрази от типа: “Извинете, мога ли да..?”

Мазен пидерас. От Мадейра.

Аналдо

Ееее, та чак и публично се хвали колко е перфектен. Както се казва - пази Боже сляпо да прогледа, а този е невероятно сляп. Сляп е за околните, а за себе си дори да не говорим. Ми да, има дарбата да рита топката както трябва и... толкова! Това че го фрашкат с пари далеч въобще не означава, че е някакво качество като личност и като човек. По-принцип живота учи на страхотно сурови уроци самовлюбените цветя като този. На футболистите, както и на всички други спортисти, кариерата им е до точна възраст. Сега е на 34, може и да го държат до 40, макар че особено във футбола границата става все по-ниска и по-ниска. А когато мине 40? О. Тогава ще прогледне, защото нещо ми подсказва че точно тогава ще му се стовари шока колко е назаменим и неповторим.

Ох...на батко тъпичкото милионерче...Сигурно не знае на коя планета живее...Ама се изказва горкичкия..

Огромно самочувствие и не го крие! Да, много е добър, но нека другите го похвалят, неприятен човек! Футболист-да, но другото е под въпрос! Не са малко хората ,които гледат с пренебрежение ,въпреки успехите му! Отблъскваща физиономия! Упорит,амбициозен ,но нула респект към останалите! Може да се намери някой, които да му поразкаже как изглежда отстрани!

За психиатър е ...

Фалете ме уста, да не........

Да много е "интелигентен" и по това си прилича с нашите ..."италианци"/исках да кажа роми/.

Наистина много е "скромен". За мен Меси си остава най-добрият футболист в последните 10-12 години.

Плачещ арогантен амбреаж накичен с пролепнала от гел диадема - няма недостатък, да!