17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Можем да си извлечем поуки и да продължим напред". При 20+ мача с 1 победа не си ли извлекахте поуки. При всеки мач извличате поуки и накрая нищо не сте научили. Или всеки треньор извлича поуки за себе си и след като нищо не научава го сменят и следващия започва с извличането отново. С толкова извлечени поуки трябва да сте професори по футбол а вие сте кръгли нули

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

и я хочу, но не плачу

Това е резултата от лошата работа в школите и клубовете през последните 25-30г.

Добре де, чакайте малко! Играчи в топ отборите на германското, английското, италианското, испанското, френското първенства нямаме. Вътрешното ни "първенство" се състои от 3/4 тъмнокожи легионери, които не са могли да се пласират никъде другаде из Европа. В останалата 1/4 преобладават татуирани манекени, които се задъхват дори само, ако интервюто с тях продължи повече от минута... Значи всичко си е в реда на нещата.

Не в топ отбори, га ние имаме 2-3 , които играят на запад от нас в последните отбори и то не всеки мач. С трето качество играчи няма как да стане отбор на средноевропейско равнище.

До като тези самодоволни ПИАНДУРНИЦИ управляват БФС, нещата ще са така. Няма на кого да се сърдим. Единственото нещо което ги интересува е собственият им бизнес и да презентират дечицата си. А до кога държавата ще им дава пари от бюджета това е друг въпрос????

Цялата фамилия Михайлови се издържа с поста на Борирсрав! Той хрантуца и сина си, и брат си - барбар със семейството му!

Въпреки загубите,Ясен Петров винаги е доволен !

"Пак не ни стигнаха 10 минути да кажем, че сме се представили добре." Т.е , ако бяхме паднали само с 1:0 се смята за добро представяне?! ...ами с това мислене никога , ама НИКОГА, няма да успеем в каквото и да било!

Клетниците- N та серия. ..

Това са момчетата, които ще са гръбнакът на отбора през следващите години,  BOJE, KOLKO MAKA IMA NA TAZI ZEMIA.

За последните 10 мача имаме 3 отбелязани гола и нито една победа. За последните 25 мача имаме една победа в мач без значение. Докога оправдания? Имало умора. От какво, седене на скамейката?

Докато съществува туморът на БГ първенството Циган0рец, който си купува съдиите и титлите така ще бъде. Перуки, Какадута и прочее вън от БФС!

Какво означава да играеш в един турнир-на клубно, на национално, даже и приятелски мачове и след края на мача да говориш за респект към съперника?Това означава,че още преди излизането на терена ти си се предал заради този "респект".Заради пустия му "респект" вече повече от 20 г. не знаем къде се намираме.Стига с тоя "респект" към големите,силните,почнете да си вярвате,пак ще падате може би,но без да сте респектирани,а просто по слабички.По добре добре е,вервайте ми..

зверове. Това си е една загуба, всъщност победа на Френския културен център в София! Да живее братството и равенството с френския народ и французойките!

Закрийте този отбор на мамини синчета-чалгарчета.При схема-татко бизнесмен,мама с пари-аз футболист национал резултата винаги е 0:3.

Вземете да се саморазпуснете, за да не харчите пари на вятъра.

Защо и едните и другите се наричат футболисти,а като играят се вижда,че има само един отбор на терена,а нашият отбор е като боксова круша,който не трябва да получава никакви пари.Просто не става нищо от тях.

ЧВлязохме в мача с умора. " От какво са се уморили? От хврляне на салфетки ?

След всеки мач само тъпи извинения и бръщолевене без смисъл. Някой си нямал игрови ритъм, пък друг играл 3 мача по 90 мин. За една седмица и се уморил ?!?! Що въобще им се плаща на тия лигльовци ?

Какво се очаква от една сбирщина от анонимници с измислен треньор. Да не забравяме и алкохолиците от БФС. Направо да закриват БФС, тая пародия, наречена национален отбор, както и А-група. Да остава само лудоклец-делиорман и да си цъка срещу резервите. Съдийчетата да си взимат парсата за мачлетата и това е. По-зле сме от някоя държава не от третия, а от петия свят. Докато агата дерибейства и това БФС е на власт - футбол маДЕ ин БГ - йок.

на тъмнокожи футбалери на кило

Докога ще плащам да бъда излаган по света? Докога ще плащам за самозабравили се тулупи в БФС и груа развеждачи на плеймейтки. Моля пренасочете парите ми към нещо по-полезно. Мерси

С Боби Михайловци и Лечковци - това е. Некадърното управление на футбола в последните 15 г ни доведе до тази катастрофа.