17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УСПЕХ

Федерер е велик тенисист и голяма личност. Но рискува всичко това да остане на заден план. Най-малкото поради това, че се възползва от съмнителни схеми за да запази мястото си в световната ранглиста. 6630 токи и четвърто място, при положение, че не е играл 403 дни и тези точки са незащитени е скандално и няма нищо общо със спортменството.

За какви " схеми" и " точки " бълнуваш бе тикво?? Най-важното е,че най-великият тенисист в историята Роджър Федерер е отново на корта!!!

Кавалчо, толкова си реалист, колкото и експерт.

Ами тия , които са играли защо не са достигнали до неговите 6630 точки,че да го изместят от четвъртото място?? Схващаш ли бе тикво??

Днес Джкович изравнява рекорда на Федерер от 310 седмици като номер едно. Едноокия простак, многоточието, нетолерантния и другите тролски ненормалници и деграданти са в траур. На 08.03. Джокович ще поведе еднолично с 311 седмици, като номер едно. Ще има самоубийства. Циклопът ще си извади и другото око.

Джокович може още 1000 седмици да е на върха,ама си остава един сръбски простак,който псува и троши ракети на корта и удря с топка съдии!!

Алчността прави някои хора да се излагат. А Федерер можеше да се оттегли славно...

Ако се беше оттеглил, отдавна щеше да е забравен. А сега все още го споменават.

А теб " Т" / вероятно тъпак??/ някой ще те запомни ли?? Ха ха ха ха!!

Федерер е МИЛИАРДЕР!! За каква " алчност" бълнуваш?? Ще купи теб и 20 поколения след теб,заедно с парцалите!! А играе още,за собствено удоволствие и за радост на милиардите си фенове по света!! Ясно??

Точно чрез такива схеми! Накара АТП да не му отнемат точки когато не ги защити със силна игра! И така чрез манипулации стои напред без игра.

velko320@

Успех!

Интересно дали ще бъде на нивото на което сме свикнали да го гледаме?? Дано успее!!

403 - достъпа е забранен.

Сега какво ще става с големите! Гришо, направи някой спаринг дакато може с него, че и ти да влезеш във форма ако искаш. Сигурно се е нахъсал и тенисът отново идва. Този човек е нещо обобщаващо между всички велики досега - от Борг до Агаси, от Лендъл до Иванишевич. И това на тези години.....Кой го може? Гледайте, празниците продължават!

Беше.

Федерер ,надявам се оше една титла от шлема да спечели ,и тогава да прекратява! Самият той назовава причината все оше да играе ,и тя е олимпийска титла . Не мисля ,че е заради спонсорите .Името на Фед е легендарно ,и прекратил ,също ще носи на него и спонсорите -парички!

Ще носи не само пари, ще стане една от легендите в тениса, /заедно с Надал/, която сърболяка смешник никога няма да бъде!

И Джокович, и нАдал, и Федерер вече са легенди. При нАдал незаслужено, защото зоби.

Е, изпуснал си една сричка в ника "НЕ", ама то затова ти е простено ...

Че ти си ненормален, не е нужно да го отбелязваш в "ника" си. Очевидно е, от "коментарите" ти.

Каква е Мотивацията на Федерер да се излага,вместо да спре навреме ? Това е Договорите му със Уникло за 300+ милиона за 5 години Ролекс за стотин милиона .... Трябва да се задържи в топ тениса до краят на договорите ..иначе губи голяма част от парите! Затова, Федерер еднолично притисна АТП да Промени Регламента! Да ме се губят точки от неучастие в турнири в които е печелиЛ точки предишна година! Затова Федерер е в Топ 20 без игран мач от 400 дни! Стотици милиони ..мотивация! Няма тенис или спортсменство в това...

Я кажи каква е мотивацията на сърболяка смешник, за едната чест ли играе /дето я няма изобщо/!?

Договорът с Федерер е за 500 милиона и е за 10 / десет / години!! Този договор не е със спортиста Федерер,а с личността и легендата Федерер!! Сега стана ли ясно на всички "разбирачи" и тенис-тикви??

Освен Федерер , се завръща и един от най-големите в снукъра ( след цели 13 години !!!! ) - Стивън Хенри.

ХенДри! Пичът се казва Хендри! Ще е интересно!

Нивото на тениса след Федерер започна да спада. Всъщност пикът на играта, от професионална гледна точка, беше по времето на Сампрас. Технически играта регресира. Не очаквам тенис феновете да ме разберете.

Точно феновете ще те разберат, но не мисля че си прав. Появяват се доста добри професионалисти и технични тенисисти като Циципас, Зверев, Синер и т.н. Сблъсъците между тях ще вълнуват в бъдеще. Отказване на Федерер ще е загуба за тениса, но човекът наближава 40 и е очаквано. Животът продължава и тенис феновете ще продължат да се радват на любимата игра.

Браво на Маестрото за мотивацията и за това , което е направил. Но панта рей.

Да, бе травми. Ваксинирали са го.

Това да не е сърболяка смешник, одухотворен с рушняшка животинска ваксина!?

Федерер, душичката иска да е първи по титли, ама неа стане. Надал ще го изпревари, а Джокович ще изпревари и Надал, във вечната ранглиста.

Джокович и Луната да изпревари, пак ще се остане злобен сръбски симулант, харесван от чалгари и злобари! По цял свят феновете на Джокера са най-злобни!!

Джокович има дарба по-голяма от тази на Федерер и Надал. Няма физиката на двамата , но често ги шамари. Според мен това озлобява по-дребните душици фенове на двамата. Това не е проблем. Радвайте се на играта на най-добрите! Честита Баба Марта.

Нищо подобно. По повод на злобата, ти си живото доказателство.

Нито е злобен, нито симулант. Виж алчността на дъртия се вижда от далеч

Той е първи по брой титли ,като цяло ,и ОТ шлема с 20 ! Няма друг ,след таИ травма на Федерер ,може и Надал да го мине .Но първия си е пръв и ще се запомни с това ! Пък и Надал вече запопнаха доста да го мъпат травмите .Джоката е набрал инерция ,не се знае.

Колкото и титли да спечели Джокович....той си остава Возняшки на мъжкия тенис...ГРОЗЕН ТЕНИС... Колкото и да ви се иска...Федерер и Надал винаги ще са много по-големи имена от Джокович

Е, той пък Григор, се води за най-красив, в тениса. Различни класации има.

като няма какво да кажеш по въпроса...замълчи....не се прави на интересен...не си

Всъщност, ти показах как неуспешно ти се опита да ме репликираш.

Като не уважаваш своите, не очаквай уважение от чуждия. Фед и над не знаят къде е България на картата, той тръгнал да ги боготвори... Боже събери си вересиите