17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то остава да го оставят да джитка из Мелбърн ,да тренира и утре да решат да го депортират:))).Това ще е върхът на айсберга.

Абе какво ни занимавате със скапания сърбин??? Няма ли за какво друго да пишете??? Баси и смотаняка е тоя ноле (нарочно с малка буква) аре да го д..а!!!

Не разбирам(цитат):"получи разрешение за напускане на хотела за временно пребиваващи, в който е настанен след задържането му на летището в Мелбърн в сряда. Не е ясно къде е заведен" Какво означава думата "заведен" и как се свързва с "разрешение за напускане"? Според мен, е получил разрешение за отвеждане на неизвестно за нас място. Което пък, означава ...?

Стралия скоро ще остане без шлем.

и забрана за влизане в Австралия.

Аустрелиън оупън е турнир от ранга на световно първенство в някой от другите спортове извън тениса. Това е институция. За участие в такива турнири важат международните правила и норми. Не може местните власти да налагат някакави дискриминационни изисквания за участие само на ваксининрани тенисисти. Какво състезание е това тогава, само за ваксинирани ли? Елиминират се най- добрите, а остават само ваксинираните. В такъв случай логичното решение е да му се отнеме статута на турнир от Големия шлем.

АО турнира не налага. Държавата Австралия, мястото на което се провежда турнира налага. Следва, турнира да бъде отнет от Австралия и той да се провежда другаде, тъй като Австралия го опорочава.

е Джокович. Супер тенесист, но нямащ нищо общо със спортсменството. Може да са спечелили адвокатите на турнира делото, но Джокович загуби много и това ще се стане ясно в бъдеще.

В Австралия промиването на мозъци вече е завършило и то с пълен и безусловен успех. Вместо да са ядосани на държавата си, че ги подложи на това, на което са подложени втора година вече, те хвърлиха целия си хейт върху Джокович, който явно от съчувствие или не знам си какво, трябваше, според тях, да не използва процедурно дадена му възможност да си върши работата (защото неговата работа е тениса).

Ноле е направо изповедник на вярата! Мъчат го, тормозят го. Човекът отива да играе, да си защити титлата, те го арестуват защото не иска да е опитно мишка. Преболедувал го е, точка! Бог да го пази и да се върне жив и здрав!

Политиците съсипаха всичко на тая планета. Аман от чудесии. Съдът им казва, че са нарушители и тия пак ще мислят как да го затварят. Махни че е шамион незнам си кой път. Той вече не е герой, той става идол.....

Идол за кого? За простите и неуки антшваксъри ли?

Сега ако Съм на НОЛЕ, сам ще си тръгна и преди да се кача на самолета, ще тегля една мазна храчка и ще бодна един среден пръст на тая лицемерна лъжлива хунта и ще си тръгна като победител.......ОТНОВО!

Не знам колко е вярно, но в Туитър има инфо, че отново е арестуван. Ако е вярно, все по интересно ще става в Австралия и няма да е свързано с тенис турнира..

Лека- полека лъсват всички подмолни цели на тоя ковид фашизъм, който се вихри в момента. Можеш да манипулираш и заблуждаваш малко хора за много време, можеш да лъжеш много хора за малко време, но не можеш да лъжеш и манипулираш всички хора през цялото време. И трябва да има такива хора с достойна поизция и непримиримост като Ноле, които да поведат останалите. Подкрепям го в тази неравна битка със световната ковид мафия.

Ликувайте антиваксъри, ликувайтеееее...!! Джокера за президент! Адемооооо.....!!!

Ноле е Велик! аналника от хасковско е позор.

Дали ще играе или не , не се знае. Но със сигурност му съсипаха подготовката, плюс психическия тормоз.

Не били концлагери, ами 3-звездни хотели с храна и лекари? ... Също като най-известният такъв в Аушвиц ... с храна и добри доктори, които много държали на хигиената чрез "обезпаразитяване", с най-модерната за времето си технология, а имено-газова камера!

Аушвиц го стягат чак след конференцията във Ванзее през 1942-ра. Първите концлагери са измислени от същите тия англета по време на бурските войни през 1899-та. Има си хас австралийците да не са първа писта във възстановяването на добрите британски тардиции.

Имат добро ноу хау. След пърл харбър, събират всички родени в САЩ от японски произход в точно наречени от тях концетрационни лагери . И данните за случвалото се там са още засекретени

Е, американското е било доста лабаво. Това не са били лагери на смъртта, като бурските или нацистките.

Do А и УСА Не е вярно че са засекретени. посетих такъв лагер ( Манзанар), съвсем нормално поселение, бараки, но са имали всичко за нормално съществуване, включително кино и т.н. Има много снимки от живота в лагера. Единствено факта че лагера е в средата на пустинна територия и просто и да избягат, няма къде да отидат.

Американците по онова време са били просто тъпи фермери, сравнени с английските империалисти. В тези лагери нищо особено не е станало, освен голямата обида към американците от японски произход. За капак, на много от интернираните, синовете са били в морската пехота и са се били с япондурите по островите. Ако пък са знаели и японски - директно във флотското разузнаване на слушалките.

Данните за колко хара са били там ,колко са загинали и т.н. факта е ,че им е платена компенсация на някои чак през 80 те. И малко странно е да кажеш ,направено е в пустинята ,че да не бягат. Ясно е това , то и в Сибир лагерите са по същата причина.

Браво Ноле!Горе главата,не им се давай на фашистите!Ние сме с теб

Че е смърдящо на политика, просто вони. А политиката е инструмент на парù. На много парù. Човек, дори да е постигнал върховете в сферата си, е жертва, а не двигател на политиката. А какво да си мислим ние -от масовката? Че с розови балончета и книжни знаменца ще даваме наклон на ... на политиката ли? Но и тези неща се осъзнават някога. По (меко казано) неприятния начин.

Сега покажи и добра игра . Само мачкане на тези англо-саксонски задници. Така ми се иска и ние някога да имаме такава възможност да покажем на света ,че сме истински хора и държим на достойнството си. Че не се изпружваме като постелки пред западните господари

Хайде да предположим,ако Жокера победи тази година в Големия шлем, кога ще се родят следващите Надал или Федерер. Никога.

Още един пример, че англосаксонските политици са конюнктурни, но англосаксонското правосъдие действително е независимо.

Ха, ха, независимото англосаксонско правосъдие миналата седмица го видяхме - главният прокурор на Ню Йорк е разпоредил на подопечните си всеки въоръжен грабеж, при което оръжието не е огнестрелно да го броят misdemeanor, т.е. не углавно, ами за административна санкция. Боят с бухалки при обир е за глоба - ха, ха. В резултата на това, още по-независимата им полиция вече хептен не се меси в нищо, щото файда няма, а най-много поредният Джордж Флойд да им предозира в ръцете и да ги съдят като за убийство на човек. Ае, стига с тая апологетика и чуждопоклонничество. Англосаксоските прокуратури се все повече и доказано кадри и стипендианти на соросови фонациии - те това не го и крият. Скоро и съдиите, с което и всичко приключва.

Интересно! Значи Австралия фашистка страна, НО съдът независим. Решава срещу правителството. Питам: в Русия, любимата страна на много от дръскачите тука, кога руски съдия щеше да се опълчи на решения взето в Кремъл?? Питам, щото нали Русия не е фашистка страна? Отговора всеки го знаем: Никакда!!

В Кремъл, фашистки решения не се вземат. Затова и липсва основание, съдът да ги отменя. Просто е, но не е за тъпаци.

аргумент от сорта на ама вие защо биетенегрите. все путин ви е в устите, но все се стремите да го задминете. а това е доста сериозно заболяване

Чета коментарите и още не мога да повярвам, че има хора, които ще им хареса да продължат да живеят като затворници, като роби. И се сещам, че когато сме били под турско робство също е имало хора, които са се примирявали, че са станали роби, скланяли са глава и дори са сменяли религията си. Сега е абсолютно същото! Но и все още има герои, които се борят за свободата! Защото само слепец не би видял, че в момента се опитват постепенно да отнемат нашите права и свободи

Масата обича някой да и казва какво да прави, какво да яде, кое е полезно, кое е "правилно", кога да с ре... Не обича да носи отговорност.

Масата нямаше да роди нито Левски, нито Ботев, нито Караджата, нито Раковски... да не изброявам, ако беше вярно това, което пишеш. Друг е въпросът, че в една каца с мед, една капка катран е достатъчна, за да я вгорчи. А у нас, капката не е една. При това, отдавна е в кацата. Затова и твоите впчатления изглеждат верни. Но не са.

Джокович е със статут Господ в Австралия. Трябваше досега да му дадат почетно гражданство. Но не го харесват, понеже е сърбин. И ги е яд, че размина Федерер (техния любимец) по титли на АО.

Ковидиоти, къде сте не ви чувам? Какво стана с вирусчето и в ваксините ви? А?

какво ни говори това съдебно решение ли? че не може някакви измислени правила, заповеди с фашистки уклон и декрети на самозабравили се политицо да са над конституциите, правата и нюрнбергския кодекс. поздрави за Джокович и целия нормален свят. Дела, дела и малко набиване на чембврите и ще им мине мерака на налиберал-фашистите.

Това трябва да важи за всички, защото всички имаме права.

Ти пък какви права имаш ма, хлебарко гладна? :)

>Премиерът на Австралия Скот Морисън някъде около началото на заседанието говори пред медиите и натърти, че дори Джокович да спечели обжалването и визата му да бъде възстановена, това не гарантира на сърбина, че ще може да влезе в страната и да играе на Australian open Нищо още не се знае

Да но вече заяждане то е между дойкович и премиера на фашизоидната Австралия.

Съдията Антъни Кели ......, след като чу аргументацията на апелиращата за отмяна на забраната за виза на тенисиста страна каза: "Не знам какво повече е можел да направи този човек?" И да добавим - преди процеса Джокович е бил подложен на "интервю" с Имиграционните власти, в което му е казано, че дори да спечели това не е краят - Министърът отговорен за миграционните въпрос може лично да отчени визита му, което /тук са натъртвали/ значи, че той няма да може да влиза в Австралия три години. Така са го притискали да се откаже от делото и да си тръгне, заплашвайки го, че ще получи забра за три години ако не си тръгне сега! Само помистлете що за държава - Съдът отсъжда, но Австралийският министър може да не се съобрази! На какво ви прилича това!?

Виновна била Австралия, фашистка била и какво ли не още прочетох. Питам се, с какво право арогантният сърбин-шувенист- иска да му се направи изключение? Щото е номер 1? Правилата важат за всички! Нямали честа този спортист да защити своя си статут на неимунизиран И ДА НЕ участва в състезанието, което смята за дескриминиращо? Но не, отново с типичната ни за региона балканска хитрост се опитва да мине метър, щото те прости а той хитър сърбин. Не дай си Боже това да беше станало в София, онези издивяли сърби-шувенисти, щяха война да ни обявят. Ай сиктир бе сърбин!

чети преди да бръщолевиш! Правилата на АТР и на АО и за влизане в страна го позволяват - това са основанията!

Не може да си попълнил декларация за обосновано изключение по медицински причини, ОЩЕ ПРЕДИ да си се разболял и изкарал болестта. Нещо не се връзва.

Именно това не е направил и затова са.го.спрели на границата. Защото федерацията по тенис не е комуникирала това на полицията. И полицията му е забранила да се обади за да изпратят документите.

Защо не а научиш правоговор първо.

Виж какво бе, тиквеник! Като си толкова прост, защо изобщо изказваш мнение? Първо Джокович има заболяване, което му дава право да не се ваксинира по лекарско предписание и второ е бил заразен с вируса в рамките на 6 месеца преди турнира в Австралия! Що сте толкова прости, не е ясно! Явно байганьовския ген. И не, не съм против ваксините! Те помагат на хората, особено на възрастните и тези с много заболявания!

по принцип всеки има право да не се ваксинира. коментара е принципен, а не по тази новина.

на никого, запомни! Рокфелер въвежда задължителните ваксини в началото на 20-ти век с цел депопулация на населението. Сега сме в крайната и фаза...

Много си прост. Научи се първо да пишеш правилно на български и тогава пиши нескопосаните коментари.

Абе, последно, пренасят ли зараза ваксинираните? Разболяват ли се? Питам щото най-високи нива на заразяване има в страните с най-високи нива на ваксинирани.

Колко трябва да се обяснява… Това е все едно в кладенец без дъно вода да сипваш. Държавите с висока ваксинационна квота имат много заболели, но ваксинираните прекарват заболяването много леко и не задръстват здравната система. По болниците лежат 80-90 % неваксинирани, въпреки че техният процент от населението е 15-25 % в различните държави с висока ваксинационна квота. Аман от …

Още по-голям проблем е, че неваксинираните въпреки малкият им процент задръстват надпропорционално болничните отделения и пренасочват лекарските капацитети към себе си. Това пречи на хората планово да получат леченията си. Тези лечения се отлагат и по-този начин се застрашава живота на хората, само защото група безотговони хора не искат да защитят себе си. Т

Задръстен ти е мозъкът дебил. С медийни простити, истерии и стъкмистики.

Стига се давали публичност на антиваксъри-милионери, които не им пука за здравето и живота на хората. Този човек дава лош пример и кара хората да се мислят за безсмъртни и да не сиподтаеят животоспасяващите ваксини. Само да ви кажа, че този антиваксър-милионер има толкова много пари, че ако го удару нещо от онзи свят ще го извасят, но вас, деаги ми антиваксъри българската здравна система не само, че няма да ви извади, ами ще ви бие и един шут за добра начална скорост към небитието.

Ти явно си сведущ. Може ли да ми отговориш на въпросите над твоя коментар.

Да, отговорих ти! Погледи статистиките в Португалия, Испания, Израел и ги сравни с тези в България, но не гледай заболелите, а тези, които умират или задръстват болниците! Писна ми вече от конспиратори, все един и същ малоумен въпрос задавате!

Хайде да сравним Испания с 90% ваксинирани и България: Ето тук са данните за Испания. https://www.niusdiario.es/sociedad/sanidad/hospitalizaciones-espana-covid-suben-mas-rapido-europa%5F18%5F3262096212.html Имат 250 на 100000 души в болница. България има 5000 в болница, 85 на 100000. В интензивното сме като Англия. Колкото по-малко мерки и ваксинация с омега, по-добре. И когато сравняваш намери еднакви данни. В Германия не броят например умрелите с положителен тест за умрели от Ковид, ако умре от рак например. В България всеки с положителен тест е ковид.

В Испания, която има 47 милиона население почиват от ковид около 90 човека. В България със 6 милиона население почиват около 40. Честито на сметкаджиите.

На ден!

Още една победа на великата югославска империя над фашистка Австрия. Куртск кво изохка по въпроса?

В Австрия няма кенгурута.

Е нивото на коментиращите тук. Австрия?А става въпрос за Австралия.

Радко, ти ли си бе? Столицата на Австралия е Виена, нали!

Абе грешка но по това, по което си приличат е че и двете са много фашистки.

Австралийското правителство явно са бесни, че Джокович се казва No-vaк и в същото време не си е поставил никаква ваксина.

Нормално за родината на Хитлер.

Да не бъркаш Хитлер с кенгуру?

Някой разбра ли в крайна сметка какво е медицинското изключение на основание на което е получил покана за участие?

На 16ти декември е открито, че е болен от Ковид - при това положение е противопоказно да се ваксинира така скоро.

при това положение няма за какво да се ваксинира въобще щом организма му успешно се справя с вируса

Ама разрушителното е преди тази дата.

На 16 е открито,че е болен,а на 27 е на благотворително събитие без маска и без задължителната карантина. Проблемът не е в Джокович,с в корумпираната система в Сърбия.

Карал ковид докато обикалял натам,насам.ХАХАХА.

Айде Новак, удри им един черен печат на аборигените.

Напред към 21-та титла! Най-големият! Изключителен спортист!

Той вече я спечели в съда, време е да се прибира като герой и победител.

Като коментар за австралийската телевизия, Джокович е казал нещо дълго и разпалено на сръбски, в което австралийските журналисти са доловили единствено нещо за Мачу Пикчу

Ако съм на мястото на Новак, в последния момент ще откажа турнира и кракът ми никога повече няма да стъпи в тази фашистка аборигенска държава.

Социалистическа държава.

Минала и заминала покрай социалистическата.

в канада вече уволняват от работа който откаже да се ваксинира...

Хвани едните, удари другите - анулирането е отменено на процесуално основание, а не защото е по същество неправилно. Сега пак ще превъртят делото ама както и да свърши, АО ще е приключил дотогава.

но една птичка пролет не прави.... някой знае ли че в канада вече уволняват дисциплинарно който откаже да се ваксинира? разбира се в гугъл няма да намерите нищо за това.... а между другуто и на ски не може да се отиде без зелен сертификат... сигурно щото на минус 15 вирусите стават особено активни...

Има световен заговор с цел.... Грошо да спечели.

потърси в нета едно изтекло видео от пентагона от 2005 година с бил гей който лично предлага проект за контрол на тероризма посредством ваксини за генно подтискане и скенери за изобличаване, и обяснява как това ще работи за пълен контрол...

Има световен заговор, за изпростяване на 80% от населението, долу горе на твоето ниво. Това е първия, завършен етап. Посредством мизерия, медийни промивки, невежество, чалга, дрога, ментета, гмо-, порнография, разврат, проституция,

...ваксини с чип... и 5G, 6G i t. n

Доказа се, че случаят не е юридически. За всеки с повече от два грама мозък е очевидно, че не е медицински, нито спортен. Очевидно, случаят е политически и това го доказва и последното изказване на мин.председателя на Австралия след категоричното решение на австралийския съд. Група гадове мръсни управляващи света, в сянка, посредством финансите и медиите, търсят всякакви начини да ограничават правата на нормалните хора по света и у нас.

Сега остава да спечели турнира...

Който силно се интересува може да прочете из международните сайтове, или да изгледа запис на делото което е било онлайн, за да разбере как точно са протекли събитията на летището и да си състави мнение. А фактите са че, какъвто и ще да е Джокович, не са му дали никакъв шанс/време да се свърже с адвокатите си или Тенис Австралия. Именно заради това и съдята е отсъдил така - той просто няма друг избор. А факта че сега ще търсят друг начин да му сторнират визата показва че причината не е формална/докуменнална а съвсем различна.

кат не е ваксиниран няма да може да го контролират с 5Г мрежата и ше земе да спечели и да им опропасти залаганията

Май Джокович ще участва на АО ....онлайн! :)

Уж говорим за тенис... ама май гледаме партия по полтически шахмат;)

Уж говорим за "пандемия"... А всъщност говорим за политическа медийна измама, подобна на телефонната.

Ковид-фашистите се държат повече като ковид-пед.рази. Всеки ден с различно мнение.

Победа за комунистическия свят, мръсни шумкари!

Титовите шумкари бяха част от британската армия... поне по документи.