17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро и водка ще започнат да слагат стига пари да падат. Докъде стигна спорта.

Либерални боклуци по една свирка им направете

Е сега веднага,боклук расистки!

Ха ха ха!17 дебила се изцвъкали с минуси,което не променя здравния им статус!Ха ха ха!пп-Кво да ги правиш-дебили,сеньор!!!

Няма лоша реклама. Никой нямаше да обърне внимание на колата ако Роналдо не беше махнал шишетата. Същото и с тази безалкохолна бира заради Погба целия свят вече е подробно информиран за тази бира.

Съвсем превъртяха, ами като е акъв ревностен мюсюлманин защо се занимава със спорт въобще? Фанатиците го забраняват.

Шот има кинти, а както при Роналдо явно не са получили достатъчно, че да не обръщат внимание кво има там.

Що не ходи да играе за някой отбор от близлия изток тогава? Омръзна ми от чувствителни педераси и от чувствителни мюсулмани.

слагайте им Калашници. Големи Въздържатели. Аман от деликатни футболисти с нежни сърца.

Евро гайски ценности - да угодим на всеки. Да си избере една исламска страна и да си ходи там.

Аз пък много искам, някой журналист да попита вярващия мюсюлманин Погба, на който, безалкохолната бира му е проблем, какво му е мнението за лентата с открадната дъга на Нойер. Ще е хубаво и да разясни, какво пише в Корана за хомо и трансджендърите и как се отхасят с тях в мюсюлманските държави.

ПОВТАРЯМ! НАГЛОСТТА е основна черта в характера на циганите, мюсюлманите и негрите.

Леле леле къф си жалкар,Иване!Кой където теб те хване......Хаа ха ха!

Напротив, много е прав даже. Нагли са ето такива п*дали като теб, които си развяват ориентацията навсякъде.

Ей нещастник-педал е на бащицата ти синчето,бре!Но ти може и да не си прост педал а само долен расистки боклук!

Ха ха ха-30 дебила са се разкрили с минусите си!Е нема такава държава с 85% дебилно население!

Значи ако си мюсли няма ядове и не ти слагат бира на масата, ама ако не си или държиш на доброто си здраве и не пиеш кола, а и държиш да дадеш добър пример не е ок? Ами ако си футболист християнин и не пиеш и пак държиш да дадеш добър пример, пак не е ок?

ей омръзнаха ми тея ревльовци, които само мрънкат и се оплакват, как пък един не може да постъпи като мъж, а всички са някви чувствителни принцеси ве ....

Не отива на добре тоя свят. Ама ич даже.

Бирата била тъпкана с женски хормони. Освен това има тъй нареченото бирено шкембе. И без това не трябва да се предлага.

Аз пък съм активен гей и много ме възбуждат тези футболисти с къси шорти ! Ако може да играят с дълги анцузи !

Като цяло изглежда, че УЕФА си няма идея какво прави и реди безпринципни решения едно след друго.

а аз отказвам да гледам негри-мусулмани, котио играят фудбол и коленичът. БОЙКОТ НА ОДБОРЧЕТО И НА ПОГБАТА.

Недрй така. Какво ще правят Погба и УЕФА, ако отказваш да гледаш. Ще бъде истинска катастрофа...

Е това е добра идея. Аз и без това съм ги бойкотирал. Диема Спорт. Макс Спорт...Още някой иска ли да му плащам че да гледам футболисти педерасти.. и гейове

Недей гледай бре,жалкар!А че си неграмотник е ясно и без да си кьорав-оДбор,ха ха ха!

Може и ибрици да наредят.Па и по някоя чаламбра да им врътнат за пред публиката.

А що не вземат от ЛГБТИ да си развеят флага в някоя мюсюлманска държава? ЕК така, за прогреса де… Ще им пробият нови дупки на задниците и ще ги спукат от бой, а в същото време от Германия и САЩ ще си мълчат, че да не направят някой скандал. Но в Европа е друго - тук от сервилност и простотия(свободия) всичко е възможно. Ето за това ЕС няма да просъществува.

Ти нещастнико няма да просъществуваш!Така и ще си пукнеш чакайки ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ да се разпадне-ха ха па пак хахаха!

Закривай

То и аз бих се издразнил след тежък физически мач да ми наврат в лицето нещо различно от вода, камо ли бира. За всяко време си има време и място, но с тези реклами на алкохолни напитки се прекалява. Трябва да направят като цигарите - да ги забранят. По средата на деня, докато детето гледа детско почват реклами на узо, ракии, вина, бира. И трябва да му се обяснява какво е това и защо не трябва да го пие.

Ми като не слагат бира,да си свалят гащите и да се надупят пред играчите мюсюлмани.

Исляма и негрите- маймуни са ВРАГ на Европа от 2500 години... Ако някой ТРАФИКАНТ на башибозуци иска да домъква мюсюлмани и негри, трябва да УБИЯТ Трафиканта ( Предателя), а после и мюсюлманите и негрите... Със Мюсюлмани- Ислямисти (турци, араби, иранци и сирийци ) трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии.. Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно. А негрите маймуни са ВРАГ на Европа откакто Картаген нападнали Рим... Ето как Англичаните, а също и Французите са убивали- негри маймуни, и завзеха Африка до 1960 г, когато са родени повечето от депутатите в парламента ни. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana https://www.nam.ac.uk/explore/zulu-war На Първото място, може да видиш САМО картинката.. А ако искаш да четеш, може да прочетеш на ВТОРИЯ сайт, как англичаните завзели Африка и изтребвали Африкански ДЯВОЛ маймуни..

нищо не каза този път за арабските маски недей да оставяш тази тема недоразвита

Доста си увреден.

Може да ме наречете особняк или екстремист, обаче в Библията, и по-конкретно в Левит 20:13, пише, че гейовете трябва да бъдат умъртвявани. Така че УЕФА проявява двоен стандарт, съобразявайки се в случая с мюсюлманина, но толерирайки на Мануел Нойер капитанската лента в цветовете на дъгата.

и какво като го пише в библията, то това може и да го пише на стената. все пак библичта са я писали хора, а не митични същества смятани за богове. какво значение има кой къде какво е написал. не разбрах защо това което пише в библията следва да е по-важно от това което се пишев накой документ на УЕФа. И двете са с абсолютно еднаква тежест.

Нещо не си разбрал горния коментар, ще го разасня. Защо трябва да се съобразяваме с написаното в мюсюлманските канони относно алкохола, а не се съобразяваме с християнските относно хомосексуалните? Ако няма да се съобразяваме, нека не се съобразяваме и с двете.

Искахте Еврогейски съюз, ей ви го, да ви е честито.

Съюзът е ЕВРОПЕЙСКИ,а педала си ти!!!

Ха ха ха!Още неколко педали ми маркирали минуси!Ха ха ха!Добре е,че все повече намалявате!

Пич ,че ЕС е гейски съюз това всеки го знае и никой не го оспорва. Друго е по-интересно , двама неграмотни малоуми ,коментирали с имена "ГРУ" и "Джери-бързата -пушка" , се опитват да ни учат на толерантност , а не правят разлика между религия и раса. Даже съм сигурен ,че не знаят какви раси съществуват на земята. А този Погба е най-надценения футболист и съм сигурен ,че съм го виждал като влиза като резерва че се кръсти , а утре може и да е будист.

щом можеш да наречеш гейове 446 милиона души живееещи в ЕС (включително и ти самия) без значение на възраст, пол,сексуална или религиозна ориентация, мисля че няма смисъл въобще да се удостоява коментара ти с какъвато и да е оценка. Дори и минус не заслужаваш. Поп отношение на видовете раси, също няма смисъл да те образовам, но ако не си наясно, видовете раси отдавна отпаднаха като раздедление поради множеството разновидности на генетичните особености на индивидите и голяматагама в цвета на кожата. Расата остава като израз единствено,за тези които се чустват сегрегирани и неоправдани на база цвят на кожата и отличителни черти. Доказано беше вече не еднократно че цвета на кожата (белия) се определя с времето от Витамин Д, който не се отделя достатъчно при народите живеещи по на север, с по-малко слънцестоене, а отличителните черти от диетата (сравнително ограничена поради липсата на множество растения. Наистина е глупаво да се гордеем, че сме бели само защото дедите ни са стояли повече на тъмно и са яли по малко разнообразна храна от предшествениците на тези с по тъмен цвят на кожата. Но глупаци по света, които да говорят за гей континент и расова разлика, за съжаление не умират с падането на нацизма - винаги ще ги има ..... ясен пример с написаното от теб.

До некаква пичка с пет?????.Скивай ся въпросителната!Твоето "мнение"за ЕВРОПЕЙСКИЯ съюз дето всеки(?????)знаел,че е гейски е типичното мнение на един дебил,дето всеки знае,че сте 80%,бре!Но аз се радвам,че дебилите в Вулгария се увеличават ежедневно-така и краят на тази пародия на държава ще настъпи още по-бърже!Ха ха ха!

До "така" и“ Джери педераса"-що не вземете да си вкарате по един чадър в задника и да го отворите!!!

До некакъв жалкар дето се е писал Мартин Лутер Кинг!Скивай ся-ако те скивам,селянино прост ще разбереш що ми викат Джери-спийд райфъл,бре тъпако!

Бах го у сиганина а ракия шора

Ей расист нещастен!Ходи се "шорай" у дупката от която са те изсекнали,бре!

Ей селяндур смотан-ти си го виждал да шора(?)ракия ли,бре нещастнико?Ега те у варналийския дивак!

На Погба ислямя не му разрешава да пие безалкохолна бира, но не му забранява да прави маймунджулъци. Да ви таковам на религията.

Шимпанзе.

Нещо по специални ли хора има вече, че за тях всичко да е специално?

Толкова много мюсюлмани познавам които пият алкохол, че са повече от тези дето не пият. И на казан си варят ракия. Всичко е алабала, този синия най вероятно не пие алкохол не защото е с къса цев а е друга причината.

Ега те лъжеца,бре!А на такива гнъсни расисти не требе да се обяснява нищо а направо да се почва с шутове в кратуната ти сплескана!

Всеки дебил е расист и всеки расист е дебил!Вие сте 80% според проф.Иво Христов,но той го каза преди три години,а сега сте вече 85%,бре!

Пробват къде е границата пред нахалството и наглостта.