17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво значение има какво е казал този шотландски селяндур. Като иска да си сложи няколко ваксини и да ходи да търчи с овцете по голите шотландски баири.

Неприятен играч с физиономия на магаре с неприятно изказване!

Руско-сръбските педали се активират веднага по нареждане отгоре! Каквото и да дърдорят, безспорно големият тенисист Джокович си е сръбско пичлеме, а не шотландец, ако въобще им е ясно какво им казвам! Нямаше да участва на US-open, но отиде , сега капризничи за Australian-open. Примадона!

Ти па кой беше ве?! Хърльо безподобен! Ноле си е велик, а това че е сърбин е още по-яко за нас балканците! Като постигнеш нещо като него, тогава може да кажеш нещо, ама до тогава марш в дупчицата си и да не си гъкнал!

тоя безхаберният сръбски боклук да не се прави на много компетентен и да не коментира теми, от които няма никаква идея. циганин мръсен

Ами ти бре, суяк, ти, кой беше:)))?!? Дори... пърхотът на Ноле е по-значим от теб, тиквенико:)))!

Ненормалното, новото "нормално".

Туй мЪри презоба и се осакати. Сега понеже не може да печели с тенис, се е ориентирал към лаене. Няма да ме изненада, ако скоро се включи и към МиТу, и към БЛМ. Да каже как са го тормозили сексуално, бели мъже.

Същите които сега са против ваксините си представям, какъв вой щяха да вдигат, ако ваксините бяха скъпи и само богатите можеха да си ги позволят. :))) п.п. И да, никой не иска да ви предпази и лекува защото ви харесва много. Просто статистически погледнато, здравото население е много по-продуктивно от болното. Проста математика ги кара да ви искат здрави. Ако ви искаха мъртви трябваше просто да ви оставят да се оправяте сами. За 10 години щяхте да изринете поне 80% от населението.

Какъв дебил си, бедна ти е фантазията. На квадрат - от онези, дето се мислят за умни и ръсят мозъци.

Пичове, под статия за пенисисти ръсите мозък за ваксини! Майко мила...

Тиква, набий си по няколко ваксини във всяка една дупка, сигурен съм, че имаш достатъчно и ще бъдеш... супер-/мега-/гига-/хиперпродуктивен:)))!

да се ваксинира с руската ваксина бе, какво толкова!

o!o

А дали ще успее да си похарчи милионите след ваксинацията?

Джокович казва, че не е съгласен със задължителното ваксиниране, а шотландското леке, бъраза да изпъкне, като "свински мъди"!!

Аз викам ваксината направо да е задължителна за всички. Какво само за тенесистите?! Ми че те по какво толкова се различават от денс-гърлите или проститутките? М? Направо задължителна ковидиотизация... ваксинация и който не желае ваксина да го заключват вкъщи или направо да го застрелват... Така де. Нито ден без ваксина! Ставаш сутрин, плащаш си онлайн ваксинацията и излизаш. Не плащаш - не излизаш и мреш на тъмно... Сюжети като този от филма In Time превземат реалността ни.

Западните уроди са като кутрета на каишка, каквото им изкомандват отгоре и хоп масово боцкане... Евалата НОЛЕ!

Всъщност, на запад има предостатъчно идиоти с подобни мнения