След много драма Клоп осигури трофей за Ливърпул и в последния си сезон

Гол на Ван Дайк в 118-ата минута разплака Челси за десета Купа на Лигата в полза за мърсисайдци

Обратно в новината

Коментари - След много драма Клоп осигури трофей за Ливърпул и в последния си сезон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да спечелиш Купата на Лигата с децата е много по ценно, отколкото да спечелиш Шампионска Лига с играчи струващи милиарди. Затова Ливърпул е легендарен клуб, обичан в цял свят,защото е истински, автентичен, носещ онази романтика във футбола, която вече е почти изчезнала.

Голямо униежение за нас. А трябваше да ви бием с разлика. Ако Клоп не ви беше тренер, го отнасяхте като куцо пиле домат. Другата година ще се борите да не изпаднете!

Седнал си да плачеш на чужд гроб нещо. Какво те грее къде ще е Ливърпул догодина като в отбора, който подкрепяш, е такава каша на всички нива? Да не говорим, че не се и вижда някой да е наясно там в коя посока да поеме, че да потръгнат малко нещата за Челси.

какво каза Почетино преди мача - "Дано факта, че Клоп напуска Ливерпул, не повличе на реферите". Е - повлия им - свириха против тях! И въпреки съдиите и многото контузени титуляри Ливърпул спечели. А милиардния състав ще има да чака.

Ако баба ти беше нагоре с краката щеше да е спестовна касичка.Хайде сега си вземи успокоителните и хапчетата за кръвно и си лягай за да не звъним на 112.