Коментари - След призива на МОК: Масово връщат Русия и Беларус в индивидуалните спортове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е редно.Политиката не трябва да има влияние на спорта. Още по времето на първите олимпиади са спирали воините и всички са участвали.Ако Украйна не желае да участва никой няма да плаче за нея Вярвам че Зеленски ще се опита да провокира и да прехвърли вината на Русия.От това събитие няма да има печалба и ще се постараят да СБУ ДА НАПРАВЯТ нещо кърваво.

А ќаќво прави Америка в Сирија?? Ќраде и убива,само и само заради нефтеното находиште, значи моќ забрани да не участва в Париж???

МОК боклуци такива как ги допускате,тия терористи да си правят азиатски състезания с Иран Китай Индия юяр и сев.корея

Добре че не навсякъде имат евроатлантицески безценности, където ги спазват само когато им е изгодно според тях.

Да ви мочам на МОК-а ! Боклуци ! Бойкот на диктаторската олимпиада !

искам да мочам и на МОЧА

4 спорта от десетки масово ли е или пак правим внушения?

Всъщност от десетки само 10-12 са наложили някакви "санкции"!

Ами то и “целися свят” дето налага санкции на Русия е само няколко десетки държави страхуващи се за пазарите в сащ

Пуска залагалки.

Неутрален флаг за всички или за никой. Занулиране на спортните резултати на страни водещи война директно и индиректно последните 100 години.

Ти е дал доктора.

Почеат да дават заден ЕС и САЩ Хахахаххаха Пак ви излъгаха шматките да вярвате в дядо Коледа. Хахахахахахах

По света са се водили и се водят и други военни конфликти, но участниците в тях не са отстранени от спортното движение !!! В случая става дума за човешки права на първо място, както признаха и комисарите от ООН. Русофобите да прочетат Всеобщата декларация за правата на човека и да си запушат гaдните усти.

На 40 милиона украинци.

на около 15 млн. от тях,етнически руснаци,и още няколко етнически групи???

а американците и англичаните кога под неутрален флаг? или техните войни и бомби са добри и демократични?

Едно е да им забраняват участие, съвсем друго е държавата им да не ги пусне. Да си се оправят с държавните органи. Без флаг и химн е напълно нормално в тази ситуация. в крайна сметка представяш себе си и трудът, който си положил.

Ръководството на руският спорт не е съгласно да се състезават без флаг.Май няма да ги пуснат.

Добре, че политиката не се меси в спорта.

Не трябрва да им се разрешава докато руснаците не се откажат от решването на проблемите с военни действия. И не ми говорете, че обикновените хора не били виновни, а само Путин.

Едно 15-16 годишно дете (в много спортове) как точно е виновно за войната на Путин?!!! А тренира от 5-годишно, лишава се от доста неща за дете на неговата възраст.

Нали нямаше невинен германец?!!

За американците - може. На тях всичко им е разрешено щото са два чифта.

Аз съм 'за". Нека да видят руснаците с очите си как фалира Запада, колко са зле с по 3000 евро заплати вместо с 600 като в Русия, как зъзнат немците, как ядат щурци и хлебарки французите и да видят любовта на европейците към Русия със собствените си очи и уши. Пък после да се върнат обратно в Матушка и да разкажат, че май нещата от Первей канал не са съвсем така.

Да, бе! И охлюви ядат, и жаби!!! Живи да ги оревеш тия западняци! Къде могат да с сравняват с руснаците - там е рай - кеф ти "Боярщик", кеф ти някакъв друг дериват на метиловия алкохол,кеф ти квас, дето се прави от вкиснат хляб.

Скакалци много са полезни. Ако не ви харесват, може и червейчета .