След смъртта на Синьото момиче: Не разбирам свят, в който на жените им е забранено да отидат на мач

Спортната активистка Ширийн Ахмед за забраната в Иран да има жени по стадионите и бездействието на ФИФА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ненормалницил

В арабския свят е ясно че жената е на нивото на кучето даже не се знае може и по долу да е ,че е проблем проблем е с тая сбъркана религия ,ама и другото не го разбирам тая се борела да играе футбол с хиджаб ,искрено се надявам да не гледам споритстки със забратки и чаршафи ама може и да дойде тоя момент ,и с това да имало повече жени в всяка сфера и на ръководни постове е най нелепото ,не пе няма кадърни жени ама да го правиш изкуствено само и само да е 50 на 50 ,не върви нилал на добре

Хайде да сме по-обективни. Такава им е културата в тази част на света . В Саудитска Арабия наскоро разрешиха да бъдат отворени киносалони. От религията идва. А Европа много уважава мюсюлманството

Ако си направите труда да направите сравнение на правата на жените в Иран и Саудитска Арабия, ще разберете, че на фона на последната Иран е видна демокрация :)

Фейк новина!!!!

Защо тия активистки не действат против смъртното наказание в САЩ, против незаконната окупация на Гуантанамо, против убийствата на цивилни с дронове? Защо не ги виждам пред Саудитското посолство да настояват за предаване на разчленителите, против нарушенията на правата на жените и чужденците там? А, да....щото тия активистки са храненици на НПО машината, която си избира противници според това, дали държавата ФАЩ има да разчиства сметки с тях?

Трай бе, руско-ислямистки слуга.

Путлерастските подлоги както винаги лъжат. Гуантанамо е преодставена безсрочно на САЩ с конституционно решение на Кубинските власти от 1901 г. срещу наем, който САЩ плаща съгласно договора. Дошлите с преврат комундета не могат едностранно да анулират договора. Убийства на цивилни умишлено прави само руслямска държава, дори вие феновете и гордо подскачате, че руслямците избивали близките до 9-то коляно на някой терорист. Пред саудитските посолства имаше много протести, но това не са протести за човешки права, а за наказание на виновни в престъпление и такива бяха наказани. Против нарушения на правата и чужденците в СА има постоянни протести включително и на тия активистки.