17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Слабак" може да препъне франсетата!

Тьпак, Бензема игра уникално, както винаги, внасяше спокойствие, разнообразяваше играта. Само Зидан може да се мери с него

Когато Мбапе тръгнеше в атака се видя как не могат да го спрат. само късмета ги спаси от погром, немците.

Чак пък супер сблъсък, немците са направо отчайващи. Няма да минат групата.

Когато Дешан играеше имаше само един негър в отбора, Марсел Десаи, който бе много добър. Сега като треньор, в отбора му има само един бял, дет се вика

А Тигана?

Десаи, Вилтор, Анри, Трезеге, Виера.... нещо си тотално сбъркан. Франция винаги е била пример за мултиетническа сплав и уважение към таланта в спорта.

Нещо не видах кво му беше супер на тоя сблъсък. Мачът на чехите беше сто пъти по динамичен и интересен. Рюдигер направо си шептеше в ухото на Погба "Сакам те!" (Ich will dich!) и за малко да го оноди на терена. Приятели били! :))) За Гюндоган никой не казва, че изпусна два чисти гола, ама Хюмелс бил виновен.

Франция вкара 3 гола, признаха им само един, дузпа същи не им дадоха. Значи, ако искат следващия мсч да бият 3:0, трябва да вкарат 9 гола, такс ли?

Кое точно му беше "супер сблъсък"? Франция игра схема 7-1-2 /седем бъркат бетон пред вратаря, двама висят в засада, а един се мотае между двете "линии"/. Германия толкова слаба, че пада даже и от така играещ противник. Мбапе-то, добър футболист, даже отличен, ама за квартален футбол, щото там засади няма. А оня с маската не се опита да ухапе другия, а да го нае.... Поне това се вижда като се гледа пълен запис на ситуацията.

кратко и точно

До некакъв 292,бре!Ти верно си откачалник!

Рюдигер е истински ариец. Франция пък е сборен отбор на Северен и Южен Сахел - сбирщайн от араби и негри от Африка.

не е. Но че се раздаваше в пъти повече от арийците и се бори повече, дори и с тези мал0умни изпълнения е факт. За мен полза от Бензема и Гризман едновременно на терена срещу такъв съперник не са нужни. Трябваше Дембеле или Коман, дори Бен Йедер, много повече скорост, Мбапе като централен срещу тролея Хумелс и мачът приключваше още първото. Бензема може да го пускат срещу тимове, които ще се защитават дълбоко. Но като цяло - французите най-много сами да се спрат за титла. Иначе май никой не може да ги пипне.

Белгия, ако се върнат на терена трите им звезди, които пропуснаха първия мач.

На такива като теб скапаняк,расист и муха не се обяснява а направо му се набиват шутове!Отнася се за некакъв с ник рюдигер!!!