17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моето мнение е че няма по-големи цГГани от италианците.Постоянно дърдорят досущ като цГГани и все са нещо въодушевени и превъзбудени точно като цГГани.Ето и че се бият като цГГани.Жалкото е че нашите агитки само търсят откъде да видят нещо негативно и да копират така че няма да се учудя да се опитат скоро да подражават на италианските цГГани.

Англия е за пример как се озаптяват и превъзпитават футболни запалянковци ! През 80 - те години на миналия век бяха най - бесните и луди фенове. С налагането на законите за футболното хулиганство и превантивни мерки ,ги вкараха в правия път ! Сега стадионите им са пълни с фенове,нямат телени заграждения и нямат охрана ! Удоволствие е да се гледа английски футбол !!! Аз съм фен на Ливърпул !

стига са се лигавели с този футбол, да връщат гладиаторите

Защо ни занимавате с тези боклуци?! Такива си ги имаме и в БЪЛГАРИЯ!

Ев-ро-па, Ев-ро-па, ураааааа!

Мястото на маймуните е в Африка. Браво на феновете на Интер.

Расистки боклук

Все ми се струва инфантилно, да имаш семейство, малки деца и да ходиш да се млатиш по мачове, че и да си тартор - явно носи боксове, ножове, бухалки, готов е да убива.

Каквото търсил-намерил. Бог да го съди.

Абе като казвам аз, че култура от сини отбори не може да се очаква вие си мислите, че фоворя глупости...

Оправдавате убийството, бил неофашист, такъв-онакъв.

А ти оправдаваш ли правенето на засди и използването на оръжия? Що за фен си ти? Форумен? Бил ли си някога на улицата?

Да им пратим Боби Михайлов. веднага ще оправи нещата и ще изгони хората от стадиона.

Толкова интереси са замесени в това калчо, че "какво значи тук някаква си личност" . По-скоро ще спрат киантито, отколкото серия А.

Като му гледам визитката на тоя даниеле, не е голяма загуба, даже си е за радост

Ама разбира се, фашист и расист, трябва да умре, ще обижда той сенегалците.

Тия са по зле и от руската кочина

Ако идолите ти са футболисти, ти си напълно ясен и прозрачен двуклетъчен.

И какво общо има статия с това, че преганезния Белардинели е "... добре познат сред фенските среди в Италия." Журналистика Copy/Paste - много е тъжно.

Какво са виновни отборите,че има ненормалници,които се избиват по между си?!? Футболът е просто една игра и феновете трябва да я харесват и да я гледат,но не да я превръщат в някакъв стереотип. Полицията трябва в такива случай да си върши по добре работата,самите отбори не са виновни,че ненормалниците се избиват по между си...