Коментари - Собственикът на "Ботев" за трансфера на Неделев: Загубих уважение към него | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗИНГАРЕВИЧ, чу ли премиер-министъра какво каза оня ден?Приятелството си приятелство, но сиренето е с пари ! Какви опции, какви 5 лева ? Тошко 10 години доказва любовта си към Ботев Пловдив. Повече от това не може. А ти доказа ли я ? Или си само тук заради схемите !!!! Тпшко много отдавна трябваше да отиде в голям отбор ! Не че Ботев е малък, но Неделев заслужава повече. Каквото и да си говорим и Ботев и Берое сме малки клубове и такива футболисти не трябва да си губят времето при нас. Те и Лудогорец са селски пръчки, ама поне работят професонално и имат пари и резултати. Един фен на Берое.

Тошко скочи в един вече потъващ кораб. А можеше цял живот да е принца на (поне половин) Пловдив.

Потъващ кораб не бие Рома и Андерлехт ! Явно не е толкова потъващ. ЦСКА се напъва, напъва и накрая както по традиция ще се изпикаят на метеното.

Абе кво се правите на ощипани - Тошко е на 30 години! Има още няколко сезона за да се подсигури - много ясно че ще иде дето дават повече пари! Момчето е с фрактура на черепа - това нещо не се лекува и не зараства - не се знае след колко години ще тръгне по лекари... Тоя "собственик" ще го ббОли ли члена за момчето, като спре с футбола и му трябва медицинско обслужване?

И каква е тази драма в. Края на краищата този тодор е един обикновен футболист ,какво толкова има да се говори какво.се е случило , чудо голямо вече станало и с тодор и без тодор Ботев ще го !

Единият лъже! Дано не е Неделев.

от стадиона. Зингаревич не дава и един лев. Пеевски/Палийски/Филипов са схемаджиите. Те го „намереха“! Затова и Молива още е там. А от скоро и Фичо. Те написаха „декларацията“! Те дадоха финала! Самуилов беше в ролята на Зингаревич! Важното е с държавни пари да се построи стадиона, после да им се подари. А за това време и отбора просто да го има! Селския втора серия!!!!!! Колкото по-бързо толкова по-добре! Ботев ще го бъде и следващите 100 години!!!

Може би първо парите , но да не забравяме и гарантирани мачове в Европа поне до нова година .

Ти опции си му дал ама пари не си му дал.

Не разбрах къде е драмата! Предложили му по-добри условия - пари, ШЛ и т.н. и приел. И кво?

Ами, че Неделев реве, че са го изпитали без той да иска от Ботев, а пък просто е отишъл за по големите пари, в което няма нищо лошо де...

С Неделеф ШАМПИОН е ЦСКА !!! Ще им е ТРУДНО на Българските йонаци от расГрад да станат Чемпиъни с ТОШКО ...

Жалкарчета, защо триете? Собственика не е ли ватник?

Е па да му бяхте плащали по добре.... Никои не бяга от добра заплата. Явно в делиормана плащат по достойство, а не за слава.