Коментари - Собствeникът на Челси помага за преговорите между Украйна и Русия | Корнер.dir.bg

Коментари - Собствeникът на Челси помага за преговорите между Украйна и Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

Борис Джонсън да му направи минет.

всички са си роднини като хазари, дори с путин, странна работа - евреи фашисти

Странна работа, и аз това казвам. Евреи - нацисти, но не там където ги търсиш, а в близкото обкръжение на Путин- новия Хитлер. Близката връзка между Тръмп и Путин е също по еврейска линия. Апропо, новият Рибентроп, пардон Лавров също е евреин...изобщо странна работа.

е най накрая някой да направи нещо смислено и полезно, че ЕС освен с оръжие и санкции досега нито с една дума за посредничество между двете страни с цел споразумение не са подкрепили мира.

ЕС да не енякой слабак, че да полягва на грозното джудже?

Не е слабак, просто го няма никакво. Това, което се случва е против интересите му.

Всички в Европа, които държат на нещо на тоя свят, не искат войната. За да я има Европа, трябва равновесие, не еднополярност.

Най-бързо руските олигарси могат да спрат обезумелия лилипут с копчето!!! Замразиха им сметките по света и те газ към Украйна да оправят нещата...

сбъркал си с газта, само са се боядисали После пак те ще управляват, ако трябва и фесове ще сложат.

Най бързо ги оправя ОПЕК,като вдигне добива и срине цената на петрола!

ви намират с такива новини които са извън реалността.Въобще пълно е с тролове експерти по военно идкуство, финанси, икономика , енергетика политика.Циркът е пълен, ако е на две ракии става направо комедиен.

докато ти си буташ гагата непоканен...

Абрамович е сол-ташак на Путин. Как мислите, кой ще му позволи да придобие подобно богатство , ако зад него не стои благодетелят му от Кремъл. И такива като Абрамович са още към 100 руски олигарха. Те сега треперят за авоарите си, за сладкия живот който живеят на Запад, а сега се чудят как да спасят кожата си и несметните богатства смъкнати от кожата на обикновения руснак.

Е бати корумпираните държави!!! Един олигарх с богатство натрупано по доста съмнителен начин, да има по голямо влияние и авторитет от двете правителства на воюващите страни.

значи джуджето е поръчано

не посредничи ще види Челси и Англия през крив макарон.

накраднал се е яко и сега си върти синджира и ако може наистина ще помогне!

УКРАИНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ - С ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД !!! НА СЕКУНДИЧКА СМЕ ОТ ОБЯВЯВАНЕТО НА НОВ ЗНАЧИ "ХОЛОКОСТ"! МАМКА МУ, С ВИРУСА СИ БЕШЕ ПО - ЯСНА РАБОТАТА !

ти сега ли разбра? Фамилиите на всички там, завършващи накрая със -СКИ са чисто еврейски фамилии! Коломойски какъв мислиш, че е? Чист евреин!

Ленински съботник и той ли е евреин, значи пак за тях сме работили!

че и Ленин също е с еврейски корени, Маркс /Мордехай/ също! Цялата световна икономика и политика се върти предимно от евреите! Те винаги са там, където е властта и парите! Ако и това не знаеш аз пък не знам ти на кой свет си!

в превод отолигарски: "Аз съм добро дете, приятелче и помагам, не ми взимайте парите". Това и към неговият близък приятел Володя и към западните му приятели.....

Докато русите и украинците се бият, хазарите преговарят.

Кой за квото учил! Само дето хич не са руси, ами са разни кавказки и сибирски мангали.

Бая пари има да загуби тоя ... не му се ще.

Дано свърши работа!