17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, българско момче. Все още има някакви шансове и за Скарлет Йохансон.

Кое му солидното? Пак някакво отпускане е имал да изостане 5:2, после се напънал и наваксал. Браво, че е надиграл онзи да не го закара в 3ти сет.

Имаше ГОЛЯМО отпускане, малкия го проби още втория гейм на сета. Но се взе в ръце...

".... първия сет Димитров бе безпощаден и спечели впечатляващите 100 процента от точките си на първи сервис...." Стига вече.... А колко първи сервиса вкара??!?!?!? Че е топ тенесис, спор няма, но нека си извадим главите и да не пишем глупости! С една дума, дожре че другия младеж беше просто по-слаб.

Статистическите величини в тениса са много и различни. Има си статистика за спечелени точки от първи сервис и от втори има си статистика за успешно изпълнени първи сервиси. Да направиш 100% от първи сервис е впечатляващо. За целият мач има Григор 72% вкаран първи сервис и 81% спечелени точки от първи сервис. Супер представяне е това.

Да, прави си за статистиката. Но няма сила, която да ме убеди, че Гришо не блестеше и че трябваше да покаже по-демонстративно разликата в класите. Иначе - да, в крайна сметка за статистиката си остава победа и продължава. Но дано си промени играта.

Срещу 4396-тия в света Лолитчо ще е още по-стабилен. Така се гради име - със стабилни игри!

Веднага надигнаха перчем! Солиден, размаза, отвя, не даде шанс, изхвърли.....237-я /???/ Самият факт, че се радват и си поотдъхнаха говори, че са се притеснявали и от него дали пак нашето момче /не знаем с какво точно е ваше/ ще се справи. Сега да внимава с .....338-я. Защото се знае какво следва още в следващия кръг, ако го достигне.

Знае се, хората пари правят от тая работа :-)

Ekipa mu kato na tsirkova majmuna.

Голям е Гришата, ако има ден, сигурно и мен, дето съм виждал ракета само на картинка, ще ме размаже.

Като му гледам днешия "успех" май съм се подценил.

Браво , гришо. Мачкай 237 мия.

на кое место е нашия , но наистина трябва д а си адски убедителен срещу 237 я!