Коментари - Спарта изхвърли чешкия гей национал, защото отказал проба за наркотици | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно му иска да поживее и малко в затвора и да преживее много хубави моменти там. Живот!

На този господин ауспуха ли му е разширен или пишока изцапан в шоколадовата фабрика?

Оставенте на мира пидала Ве ще си имате проблеми с др. от Брюксела

Боже, и аз отивам на площада да крещя, че съм хетеросексуален, ама никоя знаменитост не ме поздравява. Защо ли?! Имам няколко версии: 1. Всички знаменитости са хомосексуални и не съм им интересен 2. Някои знаменитости са хетеросексуални и биха ме поздравили, но не смеят да си признаят, защото веднага ще ги баннат от всички продукции с обвинението, че са хомофоби 3. Грозен съм и нито едните, нито другите ме харесват (ама не съм) 4. Моят селски площад не го отразяват по новините и затова никой не ме поздравява (а селските ми си мислят, че съм луд) 5. В момента всички световни цветно-еднорогови институции обмислят закони как да ме забранят и да изкоренят злото, което нося чрез хетеросексуалната си природа Нещо май 5та версия ми се струва най-правдоподобна. Абе, ей, площадния, я си трай и се пра'и на гей, че да ти е мирна главицата!

Ти не можеш да се наречеш хетеросексуален щото очевидно си много семпъл и никоя няма да ти върже.Може и гей да не си,но си много нещастен мразещ себе си и хората около и далече от теб.По всяка вероятност ти си най обикновен селски миндерас.

ама калпав мерак... Общо взето еманация на всичко "най-убаво" от новото време.

Гришата веднага да го взима в Литекс-София!!

Забележете, че за отказ от тест за наркотици при шофиране се полат 2 години затвор. В България всеки имал право да откаже да го тестват и остава без книжка, което още по-малко възпира такива да шофират, а само увеличава корупционната сума плащана, ако евентуално полицаи го хванат. Ето затова убитите и осакатени по родните пътища са много повече, и колкото и да ми обяснават, че са загрижени за здравето и живота на хората законодателите ни лъжат.

Бой по г.йовете, браво

Сега в затвора ще му излезе късмета..... Самозабравил се педал. Признал си че обича да го лапа и се помисли за безсмъртен. Защо в съвременият свят се толерират само гейове и чернилки. Днес чета, че новият филм за Клеопатра е с негърка за главна актеиса. Къде отива този сбъркан свят?!

Махалото винаги се връща в обратна посока, и колкото повече се трае, толкова по-голям ще е противоположния екстремум. Демек, още малко ако подърпат наляво, после ще е много болезнено. Хитлер е взел властта след подобни на сегашните провали ....