17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой освен лумпени и наркомани още се интересува от Левски, ЦСКА и другите подобни?

Нормалните хора не се вълнуват от подобни глупости.

Има ли бизнес който "Червените кхмери" да започнат и той да е на плюс. Комунягите освен да крадът,друго не могат.Така са заченати. Оставихме 30 години комуняги да ни учат на демокрация и бизнес - смешна работа

ех никой няма желание да се занимава с разпоретината от подуяне, ама добре, че са Кой и другия, че да рекетират хората да дават пари за нея Борат скоро беше давал интервю, че отдавна е предлагал на бай Спас да вземе лефски и той му е отговарял, не дай боже и дума да не става Сега бай Спас е молил Божков, вземи тази разпоретина от 2 години, ама той не иска, докато не му се обади говорителката на Онзи, жорко дантелата С две думи с голямо желание хората давали милиони лични пари за да имат Вадуц с кой да се гаврят Борат каза , че дал 30 милиона от джоба си и не си ги иска, ба Спас дал 15 милиона лични пари и той не си ги иска ... Няма да се съберат паметниците на герена на щедри хора даващи без да искат нищо в замяна

Тиквата прави поредният рекет върху олигарсите в кочината!!!! Черепа, който трябва да финансира ФК“Лесна“ по принуда от Тиквата, не е съгласен да хвърля пари на вятъра!!! Може да няма икономика и развитие, може да сме на последно място по доходи и на първо по смъртност, но държавни спонсори трябва да има за недъгавото турско синьо джудже носещо срам, резил и позор на кочината Бандустан !!!

Божков е последният човек, който би се впечатлил от "натиск" от тикви, баткобойковци и други подобни.

Теб хапчетата ти ли свършиха, или си си нормален в твоето "нормално"?

Свинете от Литекс, които в момента се именуват със звучното име "ЧОРБА от свински черва" са се развихрили! Литекс е и ще си остане отборчето от Ловеч, колкото и да се сменяте името и да си приписвате чужда история!!! Пък с този смотан, куц и некадърен треньор, Литексовата чорба съвсем ще се разпадне. Вчера ги отнесе Етър!!!

Kenn1111

Божков квото направи с Локо София това ще се случи и ако се намеси в Левски.

Каква новина за говедата? Интересно е, че са още в елита, а трябваше отдавна да са в зоните... И да не петнят името на Апостола!!!