Спешни сбирки в "Левски", има ли изход от кризата?

"Сините" провеждат серия от срещи, търсейки оцеляването

Обратно в новината

Коментари - Спешни сбирки в "Левски", има ли изход от кризата? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма страшно. Шиши ще притича с едни парички, НАП пак ще ги сложи "под условие" - ще се намери за ЕВРОИДИОТИТЕ!

През чистилището на В югозападна

Бях футболист на ЦСКА ♥️Спечелих 2009 купата на България с Литекс ♥️Сега в Левски просто чакам да изляза на пенсия.

Крайно време е тези от снимката всички - ама всички веднага да си тръгват от герена . За нищо не стават - и ми е чудно как с цялата си демагогия - лъжат - мажат постоянно . КАТО НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ С НЯКОЯ РАБОТА ИЛИ ВЪПРОС ДАВАМ ВЪЗМОЖНОСТ НА ДРУГИ- И ТО ВЕДНАГА. Има възможности и шансове но не са това хората които могат да свършат работа.

Ликвидиране на всичко ритнитопковско и всички търтеи да отиват да бачкат в мините.Барабар с другата измет - т.н. фенове.

Ще се оправи всичко... Илияна ква пача беше като я взех... Сега ква кукла е

Kраен си, недей така!

Говедата поеха пътя към екарисажа . Наско гимнастика не може да бъде шеф на Левски защото няма умствен багаж за това

Подуйни в група В.

Цялото ръководство барабар с измисления собственик да подадат оставка!!! Стига сте заблуждавали феновете, които направиха много финансови дарения. Явно е, че в клуба няма добър финансист и юрист, за да обяснят, че това което искаше сръбският „милиардер” просто е невъзможно. Особено за преструктуриране на задълженията към НАП и срока на концесията – 50г. Още в началото на преговорите бе ясно, че те ще бъдат трудни и безрезултатни.

Има. Закривай!!!

Срамно е ,че фк са се нарекли с имената на ЛЕВСКИ,БОТЕВ,РАКОВСКИ и т.н.

Плащайте, другари фенове. Защото трябват пари за заплатата на Попето - 15 х. лв., за обиколки по света на Николета, за заплатите на тоя и оня. впрочем защо Наско не поиска от играачите на Левски да се откажат поне от една заплата ? А вие плащайте.

е във "В" група! Както говедата направиха с ЦСКА!!!

ИЗХОДЪТ Е САМО ЕДИН !

Ако Раевия успее да се измъкне и този път направо да хваща да прави кариера в политиката или БФС.

Стига сте ни занимавали с тези ритнитопковци! Хората няма какво да ядат те тръгнали да се тюхкат, че нямало кой да издържа лекетата футболисти, които им се плаща все едно живеят от петрол. Без футбол няма да умрем.

Боже, Боже, хибридните оранжеви припси пак раздават морал под статия за Велик Левски! Изкуствено натресени 1948-ма, хибридно пребоядисани 2016 - та... Засрамете се!!! САМО ЛЕВСКИ!

ЗАКРИВАЙ КОЧИНАТА!

Да продължават анонимните дарения. какво толкова?

Наско, наско майната ти наско. 15-20 години го съсипваш този прекрасен отбор. Залепил си се като пиявица и пиеш ли пиеш. Махни се и остави хората, които могат и искат да направят нещо добро да го направят.

Фалит и Ардра Кърджали става Гълъб Подуяне във В окръжна група.

С какво е "велик" ФК Подхуене?

Наско и Перукан не случайно се поддържат, накадърниците му крадливи.

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН ! ! !

Беше Вечен, докато Насето не му ева мамата :)

Много рано си почнал с ракията, бе, припс! Честит Трифон зарезан! Наздраве! Само Левски

Няма, май.

Каква е ползата от професионалният футбол? Да си ритат между кварталите и толкова. Това е истинският футбол.

Изход има,търсете надписа "EXIT".

Да бе, като цска тире София...

абсолютно необяснимо е защо и докога БФС ще се прави, че няма огромен проблем с Гейарена и с над 45млн лева дълг на говедата. ами, вижте какво става в Европа, там няма милост дори към грандовете, Сити, Ювентус, ПСЖ...

Не предизвикай съдбата... Че като се започнат едни проверки на джуджо Ловешки... Бре! Малеее...

Не е Ловешки, а Микренски... И не е джуджо, а е Оранж ГриГанчо! :-)

Идаааа,подуянци,ИДАААА с милионите долари!.Във вашия световноизвестен обор,познат със прозвището ЕВРОИДИОТИТЕ ще си вложа милионите.Само почакайте да дойда!

Айде майка България да поиска Подуяне да започнат да си плащат наем за стадиона,който ползват,но който е ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.И да престане да им праща спонсори като Палмс Бет,за да видим колко Пудуяне са ,,ВЕЧНИ''.

Стартирали сме нова кампания под надслов "Леефски е ОБРЕЧЕН"

Тези (евро)идиоти, които организираха бутафорно "погребение" на един футболен отбор сега да отиват на своето собствено! Има Господ и Той наказва жестоко! АМИН!!!

Някой може ли накратко да опише кой и как докара това финансово състояние на "Левски" ? Има ли персонална отговорност ?

Щом и Мъри е викнат да решава финансовите проблеми е ясно. Ще загубят от Пирин (след обръщалка на полувремето) , ще бият Лудогорец (с човек по-малко) и някак си магически финансовите проблеми ще си ги има, но до края на шампионата няма да се говири за тях.

А1 ... Опааа... Малеее ...

В последните години откакто тия смачканяци залязват стабилно, няколко софийски квартала си отдъхват. Преди бяха едни задръствания, пияници, надошли от провинцията, за да опикаят парковете, гърмежи, заря, викове, скандирания и прочее свинщини и примитивизми. Все по-тихо и спокойно е, откакто лумпенпролетариатът не с изсипва, за да гледа как цигани и негри гонят и ритат топка. За капак, тия некадърници се ширят на 120 декара държавен имот. Да ги закриват и да се приключва. Никаква нужда няма нито от този им стадион, нито от тях самите.

Прав си! Да се махат всички селяндури от Парка на Свободата! Само Левски!

Спешно се събират да избират на Насо новия модел G class

Наистинна е дошло времето за фалит!И тогава на чисто ,от зоните!Както направи ЦСКА48 и вижте ги сега къде са. Намерете един ,двама добри вратари,млади. И от зоните градете отбор!

Делиормансче 1945+3 какво направи? Чрез Цеката Думуза налива едни пари в измислено отборче, че да може да си избива комплексите по ЦСКА. Вие това ли искате да направите? То не че сега не сте им сателит на Делиормаците чрез парите на #КОЙ!

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Евала, комшу!

Не знам дали Левски е обречен, ама някои вече са с тире... Малеее ...

Много ги съжалявам оранжевите приятелки, горките, много са комплексирани, но ги разбирам. Левски губи мач след мач срещу посредствени отбори, но срещу ГМО тире София от Кочин Оранж парк , Левски винаги ги уножда... Само Левски!!!