17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле какви идиоти пишат тук! YNWA!

Баахти и политическата проститутка ! Сбсолютно еднакви с “шефа”, който нареди този резултат, както сам той си признава, когато го изхвърлят от политиката, когато е на 35 години, но с смбиция да се издигне в американския политически небосклон !!! Срам и позор ! Заслужават само храчката на презрението !

И контузен Салах. Реал ликува

Ще видим.

Скозърите да духат.

Браво ДИР. Само така! Искаме все по-често да пишете за най-големите - Ливърпул

Какъв е този шумов терор цял ден от 2:00 до сега идващ от стадион Васил Левски цели осем часа някакъв концерт в който гърми на цяла София и не се трае някой няма ли да се самосезира при положение че в събота и неделя шума е забранен Това е силен шум който трещи на цяла София

Еми така ще е след като откраднаха клуба от Абрамович и го подариха на американец. Както са тръгнали нещата в клуба може скоро да отпаднат и от premier league.

А абромовски от кой го открадна? От комунистически идиоти като Вас, които работят на изродите за жълти стотинки, като поробените чукчи.

Gugnelid

Май обичаш да лапаш Хамерикански пишки, а?

Отвратителен хомосексуалист сте. В Китай забраниха думата "друграр", защото означавала "педераст" - това сте вие, комуняги-педерасти. Каква е разликата между абрамовски и американските милиардери, елементарно, абрамовски не е произвел нищо. Няма марка, която да е на негово име, нещо, с което да се е доказал. За разлика от произхода и спонсорството на британските клубове - зад всеки стои бизнес, производство и идея(ценности). Разбра ли къде е разликата?

Gugnelid

Явно Хамериканските пишки са причината, заради която живееш и не си си пръснал безполезния мозък досега. Бах та у сопола, "К"!

Бегай да си играеш на партизани и нацисти в Украйна и Масква, педераст нещастен. И да си пишеш за хомосексуалните фантазии. Разликата между американското и съветското управление беше видна, чрез разликата между западна и източна Германия , СССР и и Китай. Откакто педераст Гарбачов се премести в Германия, и Германия затъва.

Над 3000 затворници са подложени на мъчения и глад Поради липсата на храна, се изяждат взаимно Всяка година малка група жители от сибирския град Томск пътуват на 550 километра северозападно до остров Назински, разположен в средата на река Об, за да положат венец до дървен кръст. Това е жест на възпоменание за жертвите на ужасните събития, случили се през лятото на 1933 г. на този речен остров. Преди почти 90 години, малък флот от дървени кораби отплава до остров Назински и сваля приблизително 3000 „заселници“ със заповед да построят „специално селище“ като малка част от сталинския ГУЛАГ, мрежа от трудови лагери, простираща се в Съветски съюз, където милиони хора са репресирани и убивани. Най-малко 23-ма затворници умират още преди да са стигнали до острова.

Вечная слава России победа будет за нами друзя

Такива като теб ги оправя Конате с мощния си боздуган!