Коментари - Спомен за железния Трифон Иванов | Корнер.dir.bg

Коментари - Спомен за железния Трифон Иванов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 19

Уникален, ще го уважавам до края на живота си. Истински мъжкар. Истински българин, който посети агитката на Левски с Австрия. Сложи си и син шал. Въпреки, че е играл в покойника ц*ка, плаках, като малко дете, когато почина... Един от малкото от онова поколение, който остана здраво стъпил на земята. Човек с уникално чувство за хумор и висок морал. Освен повечето българи, и всички левскари те уважават Тунка... Вечна памет..... Поклон.

Страшен на терена. Иначе не го познавам - гледах всички наши мачове 94 г. Ако не беше той нямаше да стигнем до там. Верно, трява да има голове в противниковата врата, но трябва и да не допускаме в нашата. Трифон беше железна преграда. Не само физически респектираше - погледа му беше страшен - като погледне изпод вежди...!

Velik.Goliam.Poklon.

Грандоман беше Трифон. Отиде си като куче...на паркинга пред МОЛ в Търново тикаше една скапана биричка, докато запали. Като се напише наемаше една розова лимузина и скитаще из целия град , цяла нощ. Тормозеше с чалга всички наоколо Като спортист , беше добър , но дотам

Голяма работа, че се напивал и "тормозел с чалга"! Колко пък да е тормозел! За този човек така и не се чу да се е забъркал в далавери, да е бил непочтен за нещо или пък да се е проявил като леке. На фона на останалите парвенюта от т.нар. Пенева чета /Михайлов,Лечков,Стоичков,Чичовото/ Трифон Иванов си е пич и мъжкар отвсякъде!

ГОЛЯМ БЕШЕ! СУПЕР ЧЕ СИ СПОМНЯМЕ!

Велик....помня как спря всички германци 94г, Руди Фьолер, Клинсман, Мюлер, според мен ако не беше той, резултатът щеше да е друг. Не се сещам някой да го е споменавал, но той има не по-малко значение в този мач отколкото Стоичков и Лечков. За мен лично това беше неговият най-силен мач, а най-красивият гол беше тупалката срещу Уелс, а за важност разбира се този срещу Русия. Надавям се младите български футболистчета да вземат малко да погледат неговите мачове и да понаучат пласиране, шпагати, подаване от дълбочина и най-вече игра с глава..... Поклон Туньо, няма да те забравим.

Аз пък въобще не съм се сщал за него.

Пий хапчета за паметта и стомаха.

Няккакви- Турско- цигански Подметки и Шатки са виновни че Трифон е починал толкова бързо. Също като Башибозуците- Ислямисти, които запалиха фабриката в Войводино преди 3 дни.

Лека му пръст! Спомням си времената, когато години наред беше най-добрия играч в Австрийското първенство, на светлинни години напред!

Истински българин.Поклон.Вечна ти памет.

мами найн Трифон :) Да почива в мир !

Поклон! Великолепна, артистична игра.

Гледайте видеото след 2:30 минута как играе. Преди това са други кадри. Гледал съм го преди. И си задайте въпроса, кой играе сега така?

Мъжкар! Боец! Легенда!

Туньо бе не само железен защитнки като футболист. Той беше мъжкар, с широка душа и огромно сърце за всеки и за всичко българско. Бог да го прости и нека винаги си спомняме за него като за нашия Туньо, който остави дълбоки следи в родния футбол. И нека не забравяме откъде тръгна към големия футбол - от люлката на редица футболни таланти, Етър В.Търново.

Велик беше на терена Тунка, най-тъмния балкански субект. :) Светла ти памет.

Тогава на майтап го предлагаха да играе пират във филм. ;) Имаше преди и какви са тактиките за подавания на отборите. Едни бяха със завъртулки. На немците почти в права линия към вратата. А на българите бяха много стрелки към една точка, с уточнението, че това не е топката, а съдята. ;)