Коментари - Треньорът на Аржентина: Меси изпревари Марадона за най-велик в историята | Корнер.dir.bg

Коментари - Треньорът на Аржентина: Меси изпревари Марадона за най-велик в историята | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 14

по принцип не съм фен на сравненията във футбола, но според мен е смешно да казват че Меси е по-велик от Марадона. Марадона беше канонизиран за бог от Аржентинците , Неаполитанците и още много хора по света още докато беше съвсем млад. Меси е просто най-добрият футболист на своето време, както например са били Кройф или Марко Ван Бастен. Но никой не ги слага над Марадона Там има само един - Пеле!

Айде стига сте си мерили достойнствата. Всеки футболист има своите доводи за величие и провал.

Чакахте да стане на 35, за да го определите за най-велик? Мбапе стана световен шампион на 18, вкара хет-трик на финала и ако не беше аржентиската Урсула на вратата, щеше да е двоен световен шампион. Марадона е един и Меси никога не е бил на нивото му, тези неща не се мерят само с голове за Барселона.

Марадона е бог,а Меси е само негов пророк.

Набутаха го да земе световно само за да ги развяват тея глупости ,че бил най - добър

Такъв футбол,какъвто играеше Диего Никой никога не е играл.Едва,ли и някога някой ще го играе. П.п.Сеньор Скалони и Меси да благодарят на Дамиано Емилиано Мартинез.

Това, че не е така, не е така, но младите не са гледали Марадона. Всяко поколение си има своите кумири.

Единственият,който се доближава до играта и влиянието върху отбора до Марадона действително е Меси.На ....50%.

Пълен Т''' шак. Меси може да стъпи максимунм на левия тестис на Марадона. Джудже сравнявано с великан. Хора опомнете се .Бъдете критични . Набутват ви някакво псевдо величие генерирано от жаждата за идоли и тотопечалби! Меси е толкова безличен и жалък,че сравнението с Мрадона е обидно и посредстверно.....

Да, на база футболно дълголетие и поддържана форма за тези години, голове, пасове, скромност - определено е преди Марадона. Да не говорим, че Меси проби още на 17 години и вече беше чудо. Но Марадона беше оригинала. То си му личи, че топката беше като естествено продължение на тялото му. Кой знае дали Марадона без наркотиците и при съвременната медицина и правила на футбола нямаше да бъде даже и по-добър от Меси.

Точно написано! Да си представим Меси да отиде в средняшки отбор от Италия- ще ги направи шампиони и т. н. ?!?!?!? WTF!?!?!? Никога! Фен съм на ФРГермания от дете, но Марадона е най-впечатляващ!

И да му сложат Джентиле на гърба,който да го рита и къса фланелките през целия мач бе4з дори картон.

Гнома не е скромен

така си е!