Коментари - Според "Шпигел" Кристиано е признал за изнасилването | Корнер.dir.bg

Коментари - Според "Шпигел" Кристиано е признал за изнасилването | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 38

Испанците изибщо не приличат на португалците. Не само по цвят на кожата Ами и по характер. В Португалия инквизиция не е имало.

Милата, направо мъчно ми стана.

Важното е, че се е извинил накрая :D

тя го е натиснала но са възникнали разногласия за финалната поза... или нова версия на вечния спор кой да е отгоре;)

Този какъв ПР си прави. Всеки го знае, че е хомосексуалист.

дрън, дрън, ярина!! Пишат за да им се чете вестничето. Роналдо може да спис много мацки, не е закъсал до толкова, че да стига до инасилване.

Португалецът се е извинил, след като е приключил. Това направо сцепи мивката.....

факт.

Стига глупости и Шпигел и мигел то тези хора трябва да ходят с превръзка на очите, защото ако погледнат някоя то тя ще се оплаче веднага. Няма ли да спрът вече с тази мода

Мръхлата трябва да е благодарна, че Роналдо й е обърнал внимание, докато го е подгрявала и той не е размислил.

Вгледайте се внимателно - явно е, че е учителка !.. Горката..

Все пак е Шпигел, а не мърльовците които бълват по долу?

И какво като е учителка бе тъпак ти ходил ли си на училище личи ти че не си.

Не съм фенка на Роналдо, нито на отборите, в които играе, но му съчувствам искрено и съм на негова страна. Роналдо е джентълмен не само по възпитание, но и по природа, а тази е една средностатистическа мръсница в душата си.

"Стига още, изкарай го навътре..."

Деси, като гледам и ти не си ходила.

Не съм почитател на Кристиано, обаче това е доста гаден номер и малко му съчувствам. Как ще докажат, че е казвала "Не", щом като никой друг не е бил свидетел в спалнята? Това и ред други обстоятелства са недоказуеми.

Оле,тази монахиня,влезла му в стаята,пипа го тук и там,пък Не искам...мъчно е ключа от бараката

Да си беше платил за момичето на повикване и нямаше да има такива проблеми. То и Бил Клинтън искаше да мине без пари със стажантката Монкика и стана за смях! Икономията е майка на бедността и всички проблеми!

Както беше казал някой в началото на скандала: единственият и яд на тази е, че не е забременяла от Кристиано през онази вечер. Сега с учителската заплата накъде?

изтрили сте истината, че адвокатите на Роналдо са заявили, че публикацията на шпигел е фейк, ама нали гарван гарвану око не вади, а, дир? излагате се като кифладжии.

Роналдо може да ви съди, че не триете клеветите за сексуалната му ориентация - добре, че не му дреме ни за шпигел, ни за вас. защо не триете обидите за Роналдо, като сте толкова принципиални?

Айде гелосания заедно с Путин у панделата да се проникват един друг колкото си искат

че "мнението" на 2018-12-01 19:31:23 fv (нерегистриран) ще си стои. явно такима потребители ви допадат.

Шпигел наистина не са написали такова нещо. дирник, махнете фейка - че и сами си противоречите вътре в самият текст разказът е всичко, но не е изнасилване.

Штаскъсамруналдоооо...

Отишла е там да бъде оправена. Иначе наистина трябва да е супер наивна, да не употребя по-обидна дума за интелекта и. Най-вероятно за нея е било успех, че се е стигнало до оправянето.

Не съм фен на Роналдо, но за да влезе БЕЗ лубрикант....пичове, тая е била Аналната Кралица, ама иначе НЕ БИЛА КАТО ДРУГИТЕ....

Роналдо нарочно уж е признал,да го помислят,че може !

Отзад, значи и да стоиш зад жената. Като на лъжици да речем, или кучешката. Ама на тебе, което ти липсва все за него си мислиш. :))

джентълмен? Ти виждала ли си друг футболист да се ядосва когато отбора му бележи понеже не е вкарал той? По каква природа може да е? Та той е пълен мангал по отношение на поведфението си. Единственото за което се вълнува е заплатата му и това да е най-високата! Доста глупости си написала.

Какви са тези жени? Не иска ...., но се качва в стаята. В един момент мъжът вече не може да спре, да не си го предизвикала. Получила си е каквото трябва.

Почната ама не довършена сиреч не доклатена е тия са най-опасни кучки.

Абе дирник, четете ли какво пишете, преди да турнете заглавие???

Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещнали, но въпреки това ме сграбчи за пениса. Чук*х я отстрани, а тя бе на разположение в леглото. Проникнах отзад в нея и не променихме позицията 5-7 минути. Тя каза, че не иска, но въпреки това бе на разположение. Може би е получила няколко синини, докато я обръщах в бързината. Накрая тя каза: "Ти ме насили. Аз не съм като другите". Аз се извиних", разказва Роналдо във въпросника на адвокатите си.

джендър-фантаст. абе идиот, ако баща ти беше спрял като майка ти квичеше 'нее неее дай целия', теб нямаше да те има.

Яснооо, значи съм го закъсал яко!!! Жена ми, като получава оргазъм вика силно НЕ, "НЕЕЕЕЕ"

тая новина е много стара, още от времето на първите публикации на шпигел - явно тука не гледат датите и щом е за скандал с Роналдо, юриш на маслините. поне преди месец и нещо имаше подобна публикация,разпространена в медиите, която в случая си е притоплена манджа отвсякъде. само са махнали това, че адвокатите оспорват "новината". и готово.