Коментари - Според "Шпигел" Кристиано е признал за изнасилването | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яснооо, значи съм го закъсал яко!!! Жена ми, като получава оргазъм вика силно НЕ, "НЕЕЕЕЕ"

Абе дирник, четете ли какво пишете, преди да турнете заглавие???

Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещнали, но въпреки това ме сграбчи за пениса. Чук*х я отстрани, а тя бе на разположение в леглото. Проникнах отзад в нея и не променихме позицията 5-7 минути. Тя каза, че не иска, но въпреки това бе на разположение. Може би е получила няколко синини, докато я обръщах в бързината. Накрая тя каза: "Ти ме насили. Аз не съм като другите". Аз се извиних", разказва Роналдо във въпросника на адвокатите си.

Почната ама не довършена сиреч не доклатена е тия са най-опасни кучки.

Какви са тези жени? Не иска ...., но се качва в стаята. В един момент мъжът вече не може да спре, да не си го предизвикала. Получила си е каквото трябва.

Роналдо нарочно уж е признал,да го помислят,че може !

Не съм фен на Роналдо, но за да влезе БЕЗ лубрикант....пичове, тая е била Аналната Кралица, ама иначе НЕ БИЛА КАТО ДРУГИТЕ....

Отзад, значи и да стоиш зад жената. Като на лъжици да речем, или кучешката. Ама на тебе, което ти липсва все за него си мислиш. :))

Отишла е там да бъде оправена. Иначе наистина трябва да е супер наивна, да не употребя по-обидна дума за интелекта и. Най-вероятно за нея е било успех, че се е стигнало до оправянето.

Штаскъсамруналдоооо...

Шпигел наистина не са написали такова нещо. дирник, махнете фейка - че и сами си противоречите вътре в самият текст разказът е всичко, но не е изнасилване.

тая новина е много стара, още от времето на първите публикации на шпигел - явно тука не гледат датите и щом е за скандал с Роналдо, юриш на маслините. поне преди месец и нещо имаше подобна публикация,разпространена в медиите, която в случая си е притоплена манджа отвсякъде. само са махнали това, че адвокатите оспорват "новината". и готово.

Айде гелосания заедно с Путин у панделата да се проникват един друг колкото си искат

Роналдо може да ви съди, че не триете клеветите за сексуалната му ориентация - добре, че не му дреме ни за шпигел, ни за вас. защо не триете обидите за Роналдо, като сте толкова принципиални?

че "мнението" на 2018-12-01 19:31:23 fv (нерегистриран) ще си стои. явно такима потребители ви допадат.

изтрили сте истината, че адвокатите на Роналдо са заявили, че публикацията на шпигел е фейк, ама нали гарван гарвану око не вади, а, дир? излагате се като кифладжии.

Както беше казал някой в началото на скандала: единственият и яд на тази е, че не е забременяла от Кристиано през онази вечер. Сега с учителската заплата накъде?

Да си беше платил за момичето на повикване и нямаше да има такива проблеми. То и Бил Клинтън искаше да мине без пари със стажантката Монкика и стана за смях! Икономията е майка на бедността и всички проблеми!

Оле,тази монахиня,влезла му в стаята,пипа го тук и там,пък Не искам...мъчно е ключа от бараката

Не съм почитател на Кристиано, обаче това е доста гаден номер и малко му съчувствам. Как ще докажат, че е казвала "Не", щом като никой друг не е бил свидетел в спалнята? Това и ред други обстоятелства са недоказуеми.

"Стига още, изкарай го навътре..."

Не съм фенка на Роналдо, нито на отборите, в които играе, но му съчувствам искрено и съм на негова страна. Роналдо е джентълмен не само по възпитание, но и по природа, а тази е една средностатистическа мръсница в душата си.

джентълмен? Ти виждала ли си друг футболист да се ядосва когато отбора му бележи понеже не е вкарал той? По каква природа може да е? Та той е пълен мангал по отношение на поведфението си. Единственото за което се вълнува е заплатата му и това да е най-високата! Доста глупости си написала.

Все пак е Шпигел, а не мърльовците които бълват по долу?

Вгледайте се внимателно - явно е, че е учителка !.. Горката..

И какво като е учителка бе тъпак ти ходил ли си на училище личи ти че не си.

Деси, като гледам и ти не си ходила.

Мръхлата трябва да е благодарна, че Роналдо й е обърнал внимание, докато го е подгрявала и той не е размислил.

Стига глупости и Шпигел и мигел то тези хора трябва да ходят с превръзка на очите, защото ако погледнат някоя то тя ще се оплаче веднага. Няма ли да спрът вече с тази мода

Португалецът се е извинил, след като е приключил. Това направо сцепи мивката.....

дрън, дрън, ярина!! Пишат за да им се чете вестничето. Роналдо може да спис много мацки, не е закъсал до толкова, че да стига до инасилване.

Този какъв ПР си прави. Всеки го знае, че е хомосексуалист.

факт.

тя го е натиснала но са възникнали разногласия за финалната поза... или нова версия на вечния спор кой да е отгоре;)

Важното е, че се е извинил накрая :D

Милата, направо мъчно ми стана.

Испанците изибщо не приличат на португалците. Не само по цвят на кожата Ами и по характер. В Португалия инквизиция не е имало.