Спорна дузпа остави "Ботев" (Враца) в елита на България

Много странно решение на главният рефер, което се оказа решаващо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До привърженика на Ботев.Отдавна във футбола щом си играл по-добре, не значи, че ще победиш!

Нищо не е отнето от Септември. Ботев беше по-добрия отбор. И с дузпа и без дузпа пак ще бие.

Няма ли ВАР? А Септември и предната година бяха прецакани, като приеха за крайно класирането, заради ковида и не знам дали имаше бараж.

Аз съм от Враца - какво е това заглавие- спорна дузпа . Нямаше никаква дузпа . Те момчетата можеха и без тази дузпа да спечелят - но можеше и да загубят . Това е подигравка с тези момчета от Септември . Ами ако ние бяхме на тяхно място . Ако съм собственик на Септември - разпускам отбора . Край - с такива Боби МИхайловци и Лечковци - некадърници и помяри не става .

Един урод с чрни дрехи и свирка остави врачани в Първа дивизия и се подигра с труда на момчетата от Септември. На тоя катил трябва да му се отнемат правата завинаги и да ходи да пасе едър и дребен добитък по поляните, а не да се навира там, където не може нищо.

Е за това няма футбол в тая държава. Това е подигравка с труда на тези момчета - това е подигравка с хората които си дават парите за да го има този отбор. Е няма как - с такива бездарници и такова мафиотско БФС . Ако съм аз собственик на отбора - разпускам го .

Никаква дузпа, съдията - ПЕДЕРАС!

много убаФ

но факт, как Враца ще оцелее и тази година в елита. А там нямат нито стадион, а картофена нива, нито публика, а пияни миризливи катили, нито облик на футболен клуб от А група, да не говорим за грубия грозен футбол, който практикуват... А и честно казано, каква е ползата от присъствието на Враца в елита, след като там дори и гарга не каца...

Колко струва?

спорна не спорна кви са тия септември бе,ние сме стожера във северозапада на футбола а някой там във бфс не обича по големите от тех,и да го духат всички червени фенове