17-11-2017 20-11-2018

Коментари

висчката сган спортисти са толкова безполезни без залаганията , ако зависеше от мен щях да забраня спорта , бих отворил някаква мина добивна и да бачкат там

дека са наще смешници?!

Пулев е стисня той не си плати сметката в Белмекен вие искате дарения...Инак показноста им ме дразни още повече че техния милион им е толкова скъп колкото едните сто лева за мен които аз мога да даря т.е бълха ме ухапала...ама аз няма да ги даря мийте 100лв щото никой нема да пише за мен...ха ха ...

В България има също богати спортисти, които също може да дарят! Братя Пулеви, Стоичков, Григор... Много ще се зарадвам и ако фолк и естрадни звезди, които имат възможност - също да дарят!

Нали големи хвалби бяха , че реал мадрид или барса стрували по над 1млрд . Та ако ги бяха дали тези пари за наука и в частност за вирусология, а не за някакви незначителни и надути ритнитопковци сега нямаше да е това положението, НО... се кланяме на различни "ценности".

Вместо да вземе пример от Великия Стоичков да маат чесан и да дават съвети те Даряват.

Ха ха, чичо кюрд е расов селтак ,яко муащ чесън. От такива дори и вирусите бягат кат гламави. :)

Тоя коронавирус май има и хубави страни! Като чели взехме да ставаме по човечни и по сплотени и вярата в Бог почна да се увеличава! Според мен това е знак от Бог че ние хората трябва да се променим и да станем по човечни!

г-Н ПЕТКОВ ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ДА ПРАВИ РЕКЛАМА С ПРОВИОТИК .НЕ ЦИТИРАЙТЕ ИМЕНА ,ВЪВЛИЧАТЕ ГИ В СЕРИОЗЕН АНГАЖИМЕНТ.

Преразпределяне - вместо парите да са дадени за социални мерки и здравеопазване са платени на спортистите от рекламните им долари. Празни пространства обаче няма и сега парите се връщат където им е истинското мястото.

Дир, не е коректно да публикувате рекламна статия на пробиотик с твърдението или внушението, че пази от COVID-19 !!!! Ще накарате хората да се доверят на това твърдение или внушение и ще сте виновни за заразяването им!

Може рекламата да е насочена към вас и дир-а да няма контрол - има алгоритми които индивидуализират рекламите въз основа на предишни ваши търсения в интернет. Някои правят пари от вашто свободно време :)

Проблема е, че това е рекламна статия, а не реклама от банер. Това е статия, пусната от Дир-ниците умишлено, защото им е платено за нея.

А може би трябва да напишете " дарения за милиони", псевдо журналистчета??

"Битка с дарения...." Що за израз? Битка с короновируса, а с дарения?

За да имат такива пари спортистите заслугата е на масмедиите , които отдавна не са в час с дневния ред на човечеството. Една манекенка например дали има заслуги за човечеството многократно по-големи от средно взет лекар примерно?

Парите се натрупват в неправилните хора, но тези хора имат един огромен страх - че ще пресъхнат :)

Е сега ше си накупиме по един препарат от предната заглавна статия дето е със скрита коментарска секция и ше си гарантираме безсмъртие... а бате Кирчо ше го запомниме като велик меценат....

На първа линия, а. От именията и замъците им в Марабея, Майорка, Маями, Мачу пикчу и тн. Мн дълга тая първа линия.

Видя се сега къде са излишните плащания и незаслужилите богаташи.

Защо така с лошо? Поне са си изкарали парите с честен труд, макар и този труд да е по-високо платен отколкото някой смятат. Но това да си добър спортист никак не е лесно - изисква дисциплина, тренировки, хранителни режими... искам да каже, че като всяко нещо изисква труд и упорства. А това, че тези спортисти са толкова високо платени е в следствие на всички тея хора, които са ок да дават толкова много пари, за да гледат тези спортове... Нека бъдем благодарни, че са хора, които имат желание да дадат... че в нашата родина има хептен по-незаслужили богаташи, които се изпокриха...

но дали с пари можем да преборим чумата пусната от хора със бая пари заради още бая пари

на много учени да работят и да търсят ваксина !

само че се чака още да пропадне световната икономика,всичко в тоя свят се командва от две еврейски фамилии

ще ми дойтете вие на прага да искате кредити щото това ни е целта

вируса може и да те размне,но друго не те е разминало!