SportCast: Топформата на Григор и стереотипите: "Няма психика" и "не играе за България"

Чуйте любопитни детайли по темата от Деян Веселинов и тенис експерта Борислав Орлинов

Обратно в новината

Коментари - SportCast: Топформата на Григор и стереотипите: "Няма психика" и "не играе за България" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той е професионален спортист. Играе и се издържа сам, чрез спонсори и рекламодатели. Или вие очаквате да излиза с носия и да друса ръченица на корта? Това, че имаме спортист в топ 10 на световния елит, е меко казано чудо. Да видим, кой друг като него ще се появи. Срете със злобата и бъдете цивилизовани. Аман вече!

Стереотипите са си стереотипи и в РЕАЛНОСТТА. Особено проявени на олимпиадата в Рио. Където останалите ни спортисти са били на косъм от саморазправа с него.

от открити източници кауна нее дал 1 цент з а благотворителност отби номера на Олимпиадата престоявайки ходом 55 мин на корта и имал за след няколко часа обратен билет там не общува с никой българин. Държавата от 20114 г е наляла на кауна над 2,5 Милиона Долара на клана малееви по 339 000Евро на Година уж база за национала на баща му 80 000лв на година уж треньор на нац състезател така и до днес осъди българче че сложило снимка в блога си без да му плати кауна е с най много извадени мачове от залозите имат обща фирма фед за залози на азиатските пазари на кауна над 70% от доходите са от черно тото.

Я ги докажи всички тия неща, които си написал. Дай черно на бяло за заплатите, осъдените, черното тото. За съжаление е пълно с такива мишоци като теб, които знаят само да драскат глупости!

Голяма каша ти е в главата и пишеш абсолютни лъжи.

Психиката му е настроена на дълги вълни и дълги чекове в сингапурски банки. Буки буки -бие, буки буки- пада, какво не ви е ясно , обича Бг само защото да не плаща данъци иначе отдавна да е станал американец ,но така в Монакото куче влачи диря няма. Другото си го докарва от рекламки,богати баби и партита с милионери, Нивото му е топ 20 всичко останало е сълзи. Повечето тенисисти влизат в системата на букитата и слушат . Напълно безполезен спорт целящ единственно да се перат пари от залози особенно от рускоезични ,азиато,американски паралии.Парата прай борбата.

Големите експерти в тениса. Пак почнаха. Да опипват. Топките на Димитров.

Че психиката му е слаба е вън от всякакво сравнение. Играе предимно за себе си, не за България. Това също го е доказал.

Българите много обичат да се месят в работата на другите. Гледайте си кефа и не ги мислете тия като Григор, няма как да ви станат изкупителни жертви за изкривения ви патриотизъм.

Българи, за които знам със сигурност, че не си плащат всички данъци викат за Бербатов и за Гришо "мИ тЕ Ни игРАат за България!"...смях!

Ама защо всички в България, които нищо не могат, непрекъснато искат да си плащаме данъците в България? За да храним боклуци като тях ли? Ядец!

Не знам какво имаш предвид, но данъците не са опционални, както някои хора ми ги тълкуват. А държавата се издръжа товчно от тях. Ако имаш по-добро предложение за държавното финансиране, го направи.

Какво значи "не играе за България"!? Кое знаме, стои до името му на всички турнири!? В спорта, родината ни знаят, заради хора като него, Стоичков, Бербатов... Аман от хейтърска простотия

Защо стоичков казваше, че България нищо не му е дала??

поради същата причина поради която и Божинов отказваше да говори на български и се чувстваше сърбин за някакъв период. българите сте измет и е нормално на човек да му се догади от вас в някакъв момент. Божинов има татуирано българското знаме на ръката си а българщината на Стоичков извира от него и трябва да си сляп да не го виждаш. мислете малко бе майна