17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна пародия,нещо подобно на конкурса за "мис България". Толкова ли сме некадърни? Хора без никакви постижения орез годината по напред от хора с медали на СП и ЕП! Това класация за успехи ли е или за симпатии? Какво е спечелила Лалова,че е втора? Боркинята игра два финала през годината на СП и ЕП,а е 5 та.Гришо 3 ти та той не играе за България даже ,сега щял да играе,че да итиде на ОИ сигурно и байряка ще му дадът даже да носи нашите тъпунгери,пародияяяя

Спортисти, като Григор Димитров и Кубрат Пулев, нямат място в класацията "спортист на годината"! Това са хора, които се състезават от свое име, и само за пари! Никога не е вдиган българският флаг в тяхна чест. Григор, дълги години не само отказва да се състезава в националният отбор, ами и на турнири в България не иска да участва! Какъв спортист на България, какви 5 лева?

lu4ka

А еднокнижникът за го забравиха? Можеше да е поне гимнастичка на годината.

Добре,че е България иначе ивет колио щеше да умре от глад в Италия!

Смених канала още на Облаче ле бяло в съпровод на някакъв олигофрен с миксер облечен в скафандър. После пак включих и се натъкнах на Захари. Мерси.

Моля някой да ми припомни какви спортни успехи има Ивет Лалова за 2019 г., че така я величаят.

Как какви,стана последна на световното и ние като последна държава в света трябва да наградим онези,които се стараят това последно място да бъде запазено!

Мисля, че би ми доставило одуволствие да я изчукам

Тя задруго и без това не става.

След 10 години приза Спортист на Годината ще се дава само за участие, щото медали за 7 място не се дават..