Коментари - Спортните лафове на годината: Омлет без яйца, пернишки Мондиал и бацилус интернетикус | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоуем! веуик! Имамвнапредвид Божинката най-вече. Или както би се изразил той самият - Грандиссимо! Магнифико...ако знаеше тези думи, разбира се.

И те са хора.Вие пишете и често триете писаното,за да не се излагате,а те вече са рекли нещо и няма връщане.

Навремето, Балъков вика на Ицо: Вчера, взех на жената сеат ибиса. На другия ден, Ицо му вика:Аз пък днеска взех на мойта ауди А3,ти са еби! Между другото, това е абсолютна истина, разказана от присъствали на диалозите. Както и култовия отговор на Ицата,в първите му месеци,като отиде в БЪрцилона: Buenos Dias, senior Stoichkov. Buenos Aires! ГОЛЯМ!

Пак добре. Имайки предвид кои са цитираните герои можеше думите да са много по-фрапантни.

То не е вродено чувство за хумор. Те така си разсъждават. Но Божинката с това за "Септември" направо ме разби.

топ е!

Професия коментатор е по-инфантилна от инфлуенсър...

Ако може ТВ операторите да въведат опцията гледане без коментар (казва се интершум). Така изгледах няколко мача по интернет включително финала, все едно, че си на стадиона чуваш публиката и никой дървен философ не ти дудне за прическите на играчите, за това, че според него ВАР трябва да се промени, за това, че на Йошко Гвардиол баща му продава риба на пазара, какъв апартамент получил президента на ФИФА в Катар и подобни.

ми спри си звука бе! що ги слушаш па ся досадно дуднеш и на нас, някой от нас харесват коментарите и за Йошко и за пазара в Хърватска а за Божинката умираме!. знаем че е тъпотия и като ни дотегне си спираме звука но мач бвз коментарно студио е скука

На някои от вас не им требе и мач. Сипи си двойна ракия без мезе и си пусни Андрея Банда Банда.

Обиждате ли ме или кво, аз съм по тъпа от всичките взети заедно ама тате има кинти и ако искам ще ми купи цяло предаване по ТВ-то.

Само не цитирайте тоя Попвасилев и Петела, тяхното коментиране ме кара да изключа звука на мачовете