Коментари - Спряха заплатите на трима наши самбисти заради участие в Игрите на Путин | Корнер.dir.bg

Коментари - Спряха заплатите на трима наши самбисти заради участие в Игрите на Путин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

Присти им Господи, Те горките малоумници не знаот какво правят

Дайте им профилите и им купете три билета за Мужикистан - еднопосочни! От предатели нямаме нужда! Путлер изтребва жени и деца в Украйна, тримата глупаци отишли на игрите в Казан?! Уволнявай!

Щото тук всякакви хаховци ръшляци се изказват и пишат за свободата НА СЛОВОТО ... та накратко! ФАШИЗЪМ В момента има в Русия! Тия 2-3 гавненца, дето с отишли там да правят, кво да правят... те самите не знаят... Яко наказание за тях и най вече за Федерацията! Пълни к@пути!

Така е, в "демократичният" и "свободен" свят. Ако не се ПОДЧИНЯВАШ на ЗАПОВЕДИТЕ, си НАКАЗАН! ХОХОХХОХОХО

фашизмът се завръща носен от!на гъза на педерастите и третополовите им педофилни "безценностни"! те даже призовават гласуващите против таз система да бъдат уволнявани, чрез познатата стара практика на десе доносниците и това напълно официално, а дебилът, основал фирмата вюртх се казва адолф. зиг вюртх! винтчето в гъза на системата на фюрера адолф де байдън обама клинтън! зиг урсула фон дер бурла! хайл десетата и щазитата на нео-комундетата от ес ес ес! ...... Бог с нас

Свири си на китарата и не мисли политиката. За това акъл нямаш.

Здравейте. Аз съм български мъж-русофил. Както сте забелязали, някои от нашето общество сме много агресивни в пропагандата в полза на чуждата държава Русия. Настина, някои от нас го правят срещу заплащане от руското посолство, други от чиста глупост, но огромната част от нас го прави от любов. Изпитваме несподелена хомосексуална любов към нашия вожд, учител и господар Путин. Много харесваме мъжкото му излъчване. Бихме се радвали ако ни награби и свърши някои греховни неща с нас. Също няма да откажем и на Лавров, Песков и останалата част от руското ръководство. Може би отдавна го знаете, но винаги мислим само за хомосексуален секс и за мъже и само това говорим и пишем. Както виждате, не го правим от злоба, а от любов. Дори своята страна бихме предали заради сексуалния си нагон. Между другото, търся си сексуален партньор, за да замести руското ръководство временно.

Аз като привърженичка на Русия и Руската култура съм жена при това хетеросексуална и съм му хварлила око на този прекрасен господин от снимката на статията от първия миг в, който го видях. А това беш еотпреди 20 години. Сега, когато официално е свободен просто нямате никакъв шанс. Така, че на твое място ще пална колата и ще дойда до немско. Тук хомосексуалните ласки се търсят. Имат цели клубове и там има всякакви, така че идваш, сядаш на по питие в такъв клуб и не си тръгваш сам. А господинът е за мен. Зная, защото веднъж щом пробва с мен, ще остане с мен завинаги.

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги. Гарантирам, че именно с моята интимна компания в живота му ще открие най-стойностната, приятна, и носеща единствено наслада сфера на живота, която само аз мога да му предложа и осигуря. В интимните игри с него ще участвам без заплащане. Нека ми подари себе си. Най-прекрасният подарък в живота ми ще бъде. А за него непознатото но перманетно щастие и наслада. От все тази красива, млада, слаба, страстна, преданна, всеотдайна, стройна, лоялна, дискретна, и безумно страстно желаеща го интимно жена-българка. А снимката му е..спираща духа и подкосяваща! Перфектен!

Направо да си бяха останали там. Ама от руски подлоги.

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Аз съм сумист и получавам заплата от държавата. Разбирате ли защо сме бедни?

По твойта логика японците трябва да са най-бедни. То сумото е тяхна национална игра.

Истински българи ,не някакви еврогейчета!

кога ли русоробите ще схванете, че ''истински българин'' е точно обратното на ''путлерастка подлога''?

Кога ли евроатлантиците предатели ще схванете, че да не подкрепяш някого, не означа, че подкрепяш опонента му. България кога се е мешала в чужда война, където не ес бори за територия? При Тервел 717-718г срещу арабите помагаме на Византия. В момента военните конфликти по света били почти 30. Дори не знаем за тях. Дори във СИВ едва ли сме дарявали оръжие на Виетнам срещу САЩ и така нататък. Никога не е било това, дори в комунизма. Държавни служители нямат правото да обслужват чужди държави, а само и единствено българският народ. Тях Путин, Зеленски, Байдън и Лайнен не ги интересуват.

В спорта нямало политика. Вземете да пораснете вече. Във всичко има политика!

Всичко е политика! Дори и глупостта , която изрече е политика , ама немаш акъл , за да го разбереш.

Какво нередно има? Нямат правото да делят права по националност. Нямат правото да ръсят омраза по националност. И по принцип в спортът не се позволява политика. Значи преди Плевнелиев може да ходи в Сочи на олимпиада и да се хили докато се здрависва с Путин, а сега разни хора нямат свобода до отидат да се състезават другаде. На олимпиада в Третия Райх, негър от САЩ печели 4 златни медала на бягания. Според него Хитлер му е махнал за поздрав. Докато Рузвелт от срам не го е посрещнал, че имало избори. В САЩ до някъде 1960г негрите нямат права. След като не се допускат всички държави, то това е е олимпиада. Визирам онова гласено във Франция, дето Макрон се гордеел, че ще се открива от транссексуален.

Нека сега да си търсят заплатите от путин и митрофанова. Разбира се, вероятно си изкарват чрез руска пропаганда из форуми.

Все едно да те изхвърлят от работа, защото си направил този коментар. Е румънците на мача с Украйна какво викат?

пффф

Ми, оказа се, че Путин не викат. Руски фейк, ама на тебе щом фейка ти харесва не държиш да е истина, нали? :))) И знамето на ДНР е фотошоп... :)))) Ама, нека фактите не развалят красивата ти история. :)))

Някакъв тип

Кога съветските подлоги станахте толкова демократични? Едно време пращахте в лагер за такива неща, сега негодувате. Да си чувал нещо за "лоялност към работодател"? Или ти си лоялен към твоята твоя господар путин?

Каква е дефиницията за репресиран в Б-я? За едни хорица щото не си ги назначил на работа, за която се иска више образование, а те едва си пишат името без проблем - хоп репресирани са .

ПОЛИТИКА СЛУЖБА НЕ ТИКА.

И спорта ли ще политизират тези подлоги. Аз пък не ви гледам и скапаното европейско първенство в Швабия. То за какво ли и да го гледам, нашите пак ги няма, то последните десетки години ги няма никъде. :)

пффф

Гледай сърби и унгарци как ядат бой... :)))