Сръбската федерация към ФИФА: Разрешихте един брутален грабеж

Шефът на футбола в Белград подготви официален протест за съдийството в мача срещу Швейцария

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой хора си мислят, че футбола е балет. Освен това шампион не се става ако разчита на дузпи.

То на вас комунягите все някой ви е виновен...

Нямаше никаква дузпа за шведите, затова и не я даде ..... На това му се вика единоборство .... Шведа си залитна от набралата скорост, допира при стъпването на тревата и лекия допир при единоборството ....... при това положение категорично не се свири никаква дузпа ...... Има много привидно сходни ситуации за дузпа, но се различават драстично по детайли и елементи на осъществяване на контакт, между играчите ..... Не всеки допир и съприкосновение е дузпа ...... А има и много отявлени симулации, като например дадената и после отменена с ВАР дузпа на неймар от бразилия на мача с Коста Рика ......

Де да можеше сърбите да бият бразилците - тогава п....а им матерна на фифа, ама как да стане?!

ВАР трябва да бъде задължителна-това е единственото нещо срещу корумпирантие съдии като цитираните по горе. Подобни всезнайковци които манипулират ШЛ се усещат че им вземат сладтките кинти и затова не зачитат ВАР.

Сърбите няма да го духат ,но един драскач със сигурност цял живот е духач.

Тоя шеф на сръбската федерация е пълен лаик и профан....Половината население на Швейцария било немско!? Тотална глупост, която само неосведомен човек може да каже...Така наречените "немскоговорящи" швейцарци употребяват няколко групи диалекти, които доста условно могат да бъдат причислени към немските говори. Тези диалекти са толкова далече от книжовния немски език, че на практика са неразбираеми за хора, които владеят само последния...Освен това швейцарците имат силно чувство за национална идентичност и за огромна част от тях е обида да ги наречеш "немци", даже много от тях ненавиждат северните си съседи. Познавам швейцарци и определено манталитетът и мирогледът им са доста различни от тези на германците. От друго тесто са замесени....Знам на прилично ниво цюрихски диалект, както и книжовен немски и имам представа за какво говоря.

"Знам на прилично ниво цюрихски диалект"ха-ха-ха,oсведомен палячо

Какъв ти е проблемът, прошляк? Бил ли си в Цюрих или изобщо в Швейцария? Zurcher , Schwytzer Duutsch

Пък че косоварите са били назобени, то е ясно и без проверка. Като Роберто Баджо, 1994 на полуфинала срещу България. Международния спорт отдавна е политика и бизнес. Ма като дебилите са 88.5 %, що не.

Бе, те им разсипаха държавата, че сега за една дузпа.

Ами да не бяха трепали други нации, че и на българите в покрайнините посегнаха. Хак им дойде уранът на НАТО.....

Просто са им дали доста парички.

Нз но на Колина не му трябваше ВАР, този човек взимаше по 200 точни решения на мач. Щеше да е хубаво ВАР да е един добър инструмент с който съдията да си помогне...Какво значи "абе аз съм сигурен че няма дузпа, няма да гледам ВАР", това срещу Сърбия беше наказателна акция, ти нз сляп ли трябва да си или какво...

Има силни и слаби страни. Слабите са предвидени за пълнеж и роби на силните. Така е откак свят светува. Не е важно кое е правилно и кое не, така седят нещата. Справедливост няма и не трябва да се търси.

Потулването на очевадни дузпи за Сърбия и Швеция е престъпление за разследване!

Тва на Швеция не беше ама никаква дузпа, я гледайте ,че има удар към вратата..е ти кво искаш удар и след тва и дузпа да ти свири за тва че си пълния некадърник...и ти играеш с човек повече и инкасираш гол..заслужена победа на Германия

Сърбите са прави да протестират, но файда няма. ФуФА им резна главите, защото от тях файда няма. Не шарят в касата. Сега ми е интересно как ще прецакат другите два добре играещи отбори - Хърватска и Белгия, за да не мътят водата на "фаворитите".

да укротят публиката, която заедно с руската се държи като чиста проба фашисти. От днес съм върл фен на Швейцария, а сърбите да го ду---хат! https://www.youtube.com/watch?v=KBuDS5RyW1g

Гледам мача, не публиката. Не ме интересува, кой какъв байряк развява. Който отговоря зя спазването на правилата по трибуните, да се оправя. Ако не може, да играят на празен стадион. На терена, обаче, ред и справедливост въдворява съдията, а в този случай той отсъди пристрастно, като отявлен фашист.

Започна съдийдкия мурволяк , очаквано ... Жалко за сърбите .

Шведски, ШВЕДСКИ тройки харесва Митрович, не швейцарски!!!

От години Швейцария няма национален отбор. Играят шиптъри и всякакви други наемници. Не разбирам толерантността на истинските швейцарци. Видяхме шиптърите да показват албанския герб, а не швейцарския кръст, т.е. те не припознават Кофедерация Швейцария за своя родина. Сърбия бе брутално ощетена.

Признават я, и още как. Публиката не спря да ги освирква и псува цял мач, как няма да покажат герба. Подадоха го топъл-топъл на сърбите.

Швейцарците си заслужиха победата, сърбите да бият бразилците, ако могат ...

Във футбола мач по заслуги няма, поне ако се спазват правилата правилата.

тъпия правилник трябва да се запали и да се върне някой стар, колкото по стар толкова по добре за да оцелее и футбола. В момента състоянието на футбола е като на българската държава...и двете са леко поумрели.

Два пъти тия съдии не погледнаха ВАР и два пъти сбъркаха...спри и изгуби една минута отколкото да прее*еш цял мач...малко повече за правомощия за ВАР и ще си дойдът нещата на място, а не после гледал или негледал...

съдии... дбм! тия двамата вън от съдийството! започват да опорочават първенството мръсниците с мръсници.

не го броя за швейцарски отбор - дано някой ги обърне въпреки всичките им пари и протекции, при това грозно да им го нафърфори. Какви швейцарци бе? Да не говорим, че двама от косоварите имаха симвли на косово на грозните си бутонки и правеха характерния косоварски жест при вкаран гол.

не е косоварски ... а албански .

Абсолютно точно. Ако беше отсъдена явната дуспа при грубото събаряне на шведския нападател в наказателното поле на немците, нито резултата, нито играта щяха да са същите! Явно има инструкции, кои отбори да минават напред и кои да се препядстват. Изобщо ФИФА си е корумпирана и за разтуране!

Много пристрастно мнение. Според мен и няколко милиона други зрители нямаше нарушение, което да предотврати гол - вратарят на Германия овладяваше топката със или без намеса на играчите. Видя се кой е по- добрият отбор ( както споре статистиката, така и от видяното). Шведите паднаха заслужено, защото играят всичко друго но не и атрактивен футбол. Сега е ред и на Мексико да им види сметката.

Когато в наказателното поле защитник умишлено избута с ръка нападател, който се е освободил от него, нарушението се санкционира с дузпа. Независимо къде е и какво прави в това време вратарят. А когато защитникът е последен в отбрана, същият получава директен червен картон. Другото е ала-бала запалянковщина.

Нападателя се беше откъснал и сам пред вратаря и когато да шутира черния немски зашитник го засили яко в гръб и го свали на земята в наказателното поле! При повторенията ясно се вижда, че си е 100 процентова дуспа и за червен картон, ама нали са немци - за тях няма. Между впрочем накрая на мача черния все пак го изгониха, явно прекали и оня се засрами или си е гледал записа през почивката. Абе с една дума - съдията опорочи мача!

Ами, така беше, така и ще бъде!!! Богатите определят кой кога какво колко и как... Нали така и нас ни заклаха 1994, а след това редица други като нас ядоха хурката на нагласено първенство...

Ами, така беше, така и ще бъде!!! Богатите определят кой кога какво колко и как... Нали така и нас ни заклаха 1994, а след това редица други като нас ядоха хурката на нагласено първенство...

Така и на нас не дадоха дузпа срещу Италия на финалите през 94-та.

Или е чиста дузпа, или другата интерпретация е, че 22 номер е решил да олаби Митрович от стреса по време на мача... Кое ще се види по-правдоподобно на ФИФА, не мога да кажа.

Сърбите няма защо на протестират - футболът отдавна е бизнес.

само че няма да дочакат сатисфакция от фифа скапаняците. "швейцарците" намесиха и политиката в мача, имало е опасност от сблъсъци след това на базата на косоварска наглост.