Коментари - Сръбските звезди преди гостуването у нас: Няма да е толкова лесно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости! Разцъквате отляво-отдясно-център... разнообразни атаки, редувате ги през цялото време и мачът е до първия гол... Падне ли и отиваме на 0:3 или 0:4.

Защо пак в Циганград???

Защото балерините ако играят в София ще отнесат бой и еван след поредния резил, а същото може да застигне Лече Наркомана, Бобчо Перуката и другите селяндури от БФС. В Резанград местните не се интересуват от футбола и не им пука ако ще да ни пребият от бой сърбите и да ни вкараят двуцифрен резултат. Отделно поради умелото ръководство на пропадналия кенеф БФС и на другия клозет наричащ себе си "политическа класа" България стигна дотам да няма национален стадион на който да може да домакинства и той да отговаря на критериите на УЕФА и ФИФА. Македония и Албания намериха пари и си построиха такива стадиони ама ние трябва да сме солидарни с Посрайна и да даваме пари за тях, за Зелени сделки, за бежанци, за мангали и тн. В България спорт, култура, образование, здравеопазване не са важни, въобще България и българския народ не са важни за политиците. Важно е да се подлагаме на силните на деня за едно потупване по рамото, за Конграчулейшън, торта Сахер и да ни галят папи по главата. А тези дебили дето срамят името на България и националния екип по-добре да се откажат. Достатъчно срам и резил докараха на народа независимо къде играят.

zizus

Най-трудно ще им е да стигнат до Разград. Останалото ще е приказка

е че ще эагубим, голяма иэненада ще е равен. Но най приятната иэненада эа мен и много други ще бъде ако от БФС си хвърлят оставките

zizus

Няма начин да си ги хвърлят

съвсем да ни приспят. 1:4 на тая каръшка хуе арена е доста реалистичен резултат. !

0:4 е по реалистичен резултат. Не виждам нашите баби как да вкарат почетно попадение.