Две от звездите сръбската селекция - Филип Костич и Сергей-Милинкович Савич, изразиха мнение, че гостуването в България няма да е толкова лесно, колкото сръбските фенове си мислят.

Двата тима се изправят един срещу друг в Разград във вторник вечер, а предвид класирането, моментната форма и индивидуалната класа, Сърбия е категоричният фаворит.

Макар и в отсъствието на тримата си основни нападатели, които играят за клубове като Ювентус, Фиорентина и Фулъм, сърбите имат достатъчно качествен състав, а Костич и Савич са сред основните му състезатели.

Филип Костич, който защитава цветовете на Ювентус сподели:

"За мен мачът в Разград е един от най-важните. Знаем какво ни чака. И една победа в този двубой ще ни приближи към целта ни. Щастливи сме, че направихме отличен старт в квалификациите. Подготвени сме физически и футболно, а в дните до самия мач можем да се подобрим единствено психологически.

Няма да бъде леко, но както казах - трябва да победим в Разград и с нови три точки да направим още една крачка към класирането. В края на сезона или в началото на новия, е тежко за всеки. Както за нас, така и за противниците".

Неговият колега Сергей Милинкович-Савич, който е звездата на Лацио и редица европейски клубове наддават за подписа му, също изрази своето мнение преди мача:

"Сигурно е, че ще отидем и за трите точки, защото тогава, да не казвам математически, но със сигурност сме свършили голяма част от работата. При победа ще бъдем много близо до целта и класиране на Европейското първенство.

Повярвайте ми, ще направим най-добрия анализ на България и ще се подготвим по правилния начин. Не мисля, че ще има грешки, защото искаме да излезем в почивка след нови три точки в актива".