Коментари - Срамно представяне за биатлонистите ни на щафетата в Руполдинг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слаба работа... Даже аз участвах в щафетата, смятай колко сме деградирали

Точно така, ако бяха астматици сега щяха да са поне в десетката, без пари нищо не става! Подкрепям винаги момчетата, за тяхната воля да карат колкото могат!

Май много им завиждаш! Във всички други отбори има заменяемост, имат поне няколко биатлонисти на световно ниво. Не като при нас да изнудват Владо Илиев да играе до 40 г., само и само да имаме щафета. Плюс това има "млади" биатлонисти и в другите отбори, но са на светлинни години пред нас. Тъй че и нашите да вземат каквото е необходимо, за да се подобрят... Мислиш, че не вземат ли :) И въпреки това, пак са аматьори.

Добре, че корейците въртяха наказателни обиколки, иначе нашите щяха и да са последни. Те са на аматьорско ниво! Федерацията по биатлон да си направи нужните изводи. Ако Илиев не е в отбора, мисля, че нашите дори няма да могат да сформират щафета. Същото е и при жените - има фигурантки, които се влачат по трасето все едно никога не са карали ски, а пък на Световно ще ходят - да ставаме за смях на всички. Жените дори не могат една щафета да завършат, вечно ги затварят още след втория пост.

На фона на тоталната деградация на държавата, тези момчета заслужават похвала. Похвала, заради типичният БЪЛГАРСКИ инат - на пук на всичко, да покажем че ни има! Не можем да се мерим с нито един тим нито по подготовка, нито по екипировка, нито по "заплати". Но момчетата стискат зъби , и се борят! БРАВО!

ako бяха асматици като норвежците и вземаха правилните лекарства можеха да влязат в 10-ката.