17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омръзна ми това изопачаване на истината с т.нат. "златни" момичета. Второто място е голямо постижение, но НЕ Е злато! И не рекламирайте спортове, в които децата са подложени на физически и психически тормоз - да тренират по 10 часа на ден, да ядат малко и да не ходят на училище. Отделно гимнастиката е вредна за израстването и деформира организма. Виждаме едни ниски скелети, приличащи на мумии, нищо здравословно няма в този спорт, дори не трябва да се нарича спорт.

Браво! Жива и здрава и нови успехи!

"сребро със стойността на злато" си помислих че оназ другарка Райка Илиянова пак ще се жалва, че нашите гимнастичка са били ошетени. Иначе - браво на момичето!

Дина и Арина са машини на руската гимнастика. Да, това е ценен медал. Но не пишете глупави заглавия. Ако ще пишете за този спорт, тогава обяснете за пагубното влияние на самозабравилата се госпожа Раева - тя много иска, но никога няма да бъде Ирина Винер. Защо е важно да се тренира в нейния клуб, за да се влезе в националния отбор. И защо протежето й Катрин изглежда и играе по този начин.

Горското момиче, бъдеща хероинова наркоманка и лукзозна проститутка.

Бранимира Маркова и Юлия Байчева са хероинови наркоманки и наркотрафикантки. Пътуват много и пренасят наркотици в чужбина и в България. Когато разбраха, че и аз съм разбрала ме наплашиха и скочих.

не санкционира такива постове, а ме изтриха, че подложих на съмнение заглавието на статията

Хайде пак отбора по цирк!

Престанете да рекламирате тези криви пътеки в живота и да отклонявате хората от истинските стойности в живота.Видяхме,че елитния спорт хора не създаде.Не насочвайте вниманието и парите на хората към спорт за постижения.Какво доказвате.Спорта е за всички.

Иди попрочети някой учебник по граматика.

Дир,моля ви обяснете какво значи -второ,все едно е първо,сребро,но като злато?Коментирайте нормално-това е само един "спорт",или нещо подобно.

Пак клиширани журналистически глупости. Момичето е спечелило второ място, респективно сребърен медал. Това е голям успех, защо трябва да го украсявате с небивалици? Среброто било с цена на злато!? Малоумна фейк новина.

Ламарина като платина!

Стига мятали краци из въздуха! Отворете за граждани тия стадиони и спрете с тия “професионалисти”. Покажете победители от олимпиади по физика и математика!

ама кт земат да разтягат сополи , среброто билр със стойността на злато. ай ся то итлайното да е със тойност на витамин. тъпотията на журналята е безкрайна.

Браво и напред към златото при уредите!!!

Както и 1 си е цифра, а ч - буква!

среброто си е сребро, не се излагайте

Ако среброто е със стойност на злато, то златото на каква стойност е тогава?!

Прочети книгата "Цената на златото".

Генчо, Генчо, Генчо... скъпи Генчо... на ти и на тебе да прочетш нещо, да не си капо. https://chitanka.info/text/29822-solta-e-naj-skypoto