Среден пръст за футбола ни 30 години по-късно

17 ноември 1993-а и "Парк де Пренс" са незабравими. 16 ноември 2023-а също е такъв

Обратно в новината

Коментари - Среден пръст за футбола ни 30 години по-късно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм за смяната на БФС, но не трябва да се разпространява една лъжа. На нито една снимка Костадинов не показва среден пръст. Всички журналя се втурнаха да плюват. Неграмотниците от 94-та година отдавна трябваше да са изхвърлени от БФС, но това е друга тема.

Костадинов вече си отива, но средния пръст ще видите от Бербатов като дойде на власт!

Новия кандидат за председател на СоС ," спасителя на СФ" е инициатор по вадене на павета и замеряне на полицаи на уж мирни протести преди години.Както и по вадене на павета по тъмно и късно за да компрометира ремонтите на светло- " градския активист".Дал е пример и е общински съветник.Но това безобразие снощи можеше да се предвиди и размине ,въпреки ,че не е сигурно.Реално най пострада полицейския автомобил и хората ,но не й някой от БФС

футбола у нас залезе отдавна но това вчера беше официалният му финал

Много патос много нещо....само не знам защо автора на статията реши ,че никога повече няма да има българин носител на златна топка?????Това ама хич не зависи от хора като Емо,Данчо и Боби.

Преди 30г. беше герой като футболист, а сега показа среден пръст на цяла България, жалко,че имаме такива невъзпитани и арогатни ръководители на футбола в държавата. А неговият началник Б.Михайлов защо не взе отношение за изцепката на Е.Костадинов ,нима толерира такова неандерталско поведение на свой подчинен?

ще викаш на родните си,келеш.А кой е хванал Б.Михайлов и за какво го е хванал,отговори ти на тъпите си постове.

Щото все пак е един човек А не цяла институция. Е Аз ви казвам че той ще си подаде оставката и нещата няма да се оправят. Ще си продължат по-старому. Само че ще има нов човек на който ви е първо ще желалите а после ще плюете. Както навремето хванахте Михайлов пък сега го плюете. Вие сте фокусирате винаги и само и единствено в следствието но не е причината. Михайлов е следствието- обаче именно футболните клубове са причината. Да той е дълбоко корумпиран, да той трябва да си подаде оставката. Но с вашето неглижиране на същината на проблема- след него ще дойде следващия който ще направи същото като него. Както с правителството

Нека да пробваме. По-лошо няма накъде. Може пък да стане по-добре. Поне да се върнем в трета урна.

Браво на Динко Гоцев, много добър текст! "Бойко" най-вероятно стои зад ескалацията, не знам какво иска да постигне с това, но провокаторите бяха неговите маймуни, уж левскари били. Бе планирано да има сблъсъци на полиция с гамените и както обикновено да го отнесат невинните.

И е представил също така документ в подкрепа на твърденията си:))))) Да се чуди човек защо Бойко не е на власт след като всичко в тая държава става по негова заповед.

Не се вързвайте на защитниците на Б.Михайлов, те са просто роднини,а не безпристрастни любители на футбола. Но всеки си има право на мнение,дори и най-некомпетентното да е.

А ти сигурен ли си,че супер "кадърния" Борислав Михайлов не е манипулирал изборите за президент на БФС, както обикновено става в България.? Щом досегашният му защитник Наско Сираков го съветва да си ходи...,а и не е само той, Бойко Борисов също.

Защото абсолютно никой не можа да намерите които и да било доказателства за каквито и да било манипулации. Дори разследване имаше дори и съдебно дело. Проблемът ви е че за пореден път вие си мислите че махате един човек и всичко се оправя. За съжаление ваше както и на всички останали хора нещата никога не са толкова лесни. Защото същия тоя човек си има подръжници на които вие кой знае защо не държите сметка. Дадох ви прост пример- проверявате кои клубове футболни са гласували за него и отивате да им търсите сметка. Само че за да направите такова нещо трябва да си признаете че тотално сте се сбъркали накъде да насочите гнева си. И трябва да се изправите срещу любимите си футболни клубовеИ трябва да се изправите срещу любимите си футболни клубове

Трябва да се определи колко точно може да продължи един мандат, а не цяла вечност.

Бихте ли представили документ който ви дава правото да говорите от името на българския народ както прави дежурния трол долу????? И второ:)))))) Явно освен че не можете да мислите не можете и да четете. Как и защо Борислав Михайлов е избран на изборната длъжност президент на БФС??? Или вие не сте чували за избори в БФС?????? За да станеш президент на БФС представителите на футболните клубове трябва да гласуват за тебе. Така..... Футболните клубове до момента непрекъснато подкрепят Борислав Михайлов. Поне болшинството от тях. Сега не те знам господин леке_ на кой футболен клуб си фен- ама сигурен ли си че ръководството на тоя твой любим футболен клуб не подкрепя именно Борислав Михайлов???????????? Ти и останалите вместо да скачате по площадите да трошите и да палите- не отидохте при ръководството на любимия си футболен клуб и не го попитахте - вие защо подкрепяте този човек?????? Защото- докато футболните клубове подкрепят Борислав Михайлов нищо няма да се промени. Дори да не е той ще дойде същият като него. Пък ако футболните клубове не подкрепят Борислав Михайлов- той си отива още на следващия конгрес на БФС. Но такива като вас не могат да мислят чак толкова много.

Голям простак е Костадинов. И костюм и вратовръзка да сложиш, пак си оставаш прост.

Ми то всички футболисти са простаци.

Протестът не е само срещу футболния съюз, а е срещу цялостното държавно управление. Срещу Бойковците ,кирчовците, ниновците и т. н. Затова никой не гласува. Сега и Сарафов се включи с антикуропционна комисия. От такива протести ги е най- страх, там. където няма преки ръководители, които по принцип са хванати и са зависими. Сега ни баламосват със кой бил виновен. Министри...СДВР и подобни глупави приказки за пренасочване на енергията на протестите в неправирна за хората посока. Ще ви разкафа един виц от соца. Отива един човек в магазина и казва на продавача: - Мога ли да си избера 5 ябълки. Той му отговаря: Ето ви 5 ябълки, избрете си! Сегашните избори са точно това. Всичките на ръководни постове са хванати и са зависими, няма мърдане.

Протестът бе само срещу БФС, ич не се опитвай да го изкараш нещо друго

Не е ли случайно протест в подкрепа на Възраждане не уважаемо платено тролче???? Или може би е в подкрепа на хамас? Или в подкрепа на Русия? Защо пък да не е в подкрепа на диктатора в онкобонго в Африка???

та перукан. Явно феновете не харесват плешиви хора. И не напразно, половината по клиповете бяха плешиви плъхове.

Ти да не би да си Николай Михайлов бе лекедолно?

Да,перукан е избран законно,но в продължение на 18г. нищо положително не е направил за българския футбол, напротив компрометиран е отвсякъде. В белите държави след като се провали един ръководител с чест и достойнство си подава оставката. Колко да го траем още?

Избран е законно и получава подкрепата на футболните клубове. Значи вместо да отивате да му искате оставката отивате при вашите футболни клубове да ги питате защо подкрепят Борислав Михайлов.

Знаем я тази законност. Избират го клубове на хранилка без отбори. Просто платени клубове.

Борислав Михайлов бил виновен за всичко и ако си подадя оставката и всичко щяло да се оправи от веднъж:)))) Ама той не е сам бе наивници. Президентите на футболните клубове са доволни от него и ще си избера пак ли такъв като него

Да,перукан е избран законно,но в продължение на 18г. нищо положително не е направил за българския футбол, напротив компрометиран е отвсякъде. В белите държави след като се провали един ръководител с чест и достойнство си подава оставката. Колко да го траем още?

За България си имало избори- цитирам твоите думи. А така да знаеш че в БФС също има избори? Така да знаеш че президентът на БФС е избираема длъжност а не назначение? Така да знаеш случайно кой всъщност избира президента на БФС? Давам ти жокер- футболните клубове.

Бербатов, Стенли и М.Петров не са виновни за изцепките на феновете. Просто напрежението ескалира заради наглостта на цялото ръководство на БФС. Не,че беше приятно целия свят да види как София гори,но понякога трябват жертви в името на по-доброто бъдеще.

Президентът на БФС не се назначава от правителството. Избира се от?????????????? Именно! От делегатите на футболните клубове. И значи запалянковците вместо да търсят сметка защо техните футболни клубове поддържат Борислав Михайлов и продължават непрекъснато да го избират-; те излизат да трошат да палят и да се бият. Ами добре ето утре Михайлов си подава оставката. Започва се нов избор, той отново кандидатства и отново го избират съвсем законно. И пак ли излизате на протест????

Преди време радваха народа като футболисти, но като ръководители са кръгла нула.Нямат ли капка мозък,достойнство и чест за да си подадат оставките след като цяла България ги намрази заради наглостта и некомпетентността им...

Нямаш правото да говориш от името на цяла България. Ти не си абсолютно никой и никой не ти е гласувал правото да говориш от негово име. Колкото до оставките- този човек е избран напълно законно от футболните клубове. Да правилно чуваш- футболните клубове са доволни от него и затова го избират. Пак президента на БФС се избира именно от футболните клубове а не от запаленковците. Дали се сещаш какво се опитвам да ти кажа или трябва да ти го обясня още по-просто?

Той може и да не е говорител на народа но защо не се съберете вие подкрепящите Перуката на един митинг , да ви видим колко сте ? хе хе

То така ама п.... смотан няма ли да се махне сам, като вижда че е.... майката на футбола ни.

Преслава , ти ли си ?

Това са плодовете на 34 години демокрация. Много жалко че така лесно се отричаме от "героите" си. Каквито и да са четвъртите от 1994 г., кой играе на футболните мачове? Кой е виновен за неуспехите преди 1994 и след това? Погледнете футболистите при какви условия тренират - луксозни. Вижте автобусите на грандовете - супер луксозни. Вижте за какви пари играят в бедна България - ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ. И какво получава накрая народът? Сглобка ПП-ДБ и ГЕРБ, а извън стадиона феновете на ЦСКА и Левски са заедно. Нещо да ви намирисва?

И вониш на трол от 10 км.

Ако вместо да тролиш по форумите беше обърнал повече внимание на личната си хигиена, нямаше да усещаш воня.

А просто платен? Само за сведение ако не беше демокрацията ти нямаше да работиш като платен трол и освен това нямаше да имаш право на собствено мнение. Да не говорим че нямаше да имаш нито интернет нито устройство на което да пишеш платените си коментари.

Сигурен съм момченце. По време на соца можехме да слушаме и Глассът на Америка, и радио Свободна Европа, и ВВС, и каквото си поискаме. Вицове се разказваха нонстоп откак се помня. Работливите хора никой не закачаше. Тормоз е имало за мързеливците с голяма уста и нецензурен език. Само такива като теб нямаха мнение и мълчаха - от СТРАХ. Сега пак мълчите, но се правите на велики по форуми с неадекватни коментари.

Поредния дебил фен на соца, Ти да тренират на къра и да се возят в чавдари ли искаш ? А що играят само в Бълагрия , що ги няма по отборите в Европа ?

Защото имат твоето възпитание и интелигентност. Дано си по-схватлив, защото виждам че не четеш и не мислиш като пишеш.

Бегай смехоран , малоумен си

Извинявам се, исках да напиша - Малоумен съм. Но токова си мога, ние запалянковците не сме от умните.

Страшен си , точно като в 3ти клас муахахахахахаххахаха

Имало било някакви си провокатори, дето никой не ги чувал не ги знаел не ги познавал и само и единствено те били виновни пак всичките други протестиращи били невинни овчици. Така по същия начин приказваха ако си спомняте и на ония предишните протести- те тия били провокатори ние останалите нямаме нищо общо. По същия начин и палестинците реват- ама ние нямаме нищо общо с хамас. Е добре де как пък все нямате нищо общо с някакви митични провокатори, пък вие им ръкопляскате, окуражавате ги и не правите абсолютно нищо да ги спрете. И когато полицаите тръгнат да ги залавят вие образувате стена за да ги пазите. Събрали сте се стотици, хиляди яки здрави прави свикнали да се биете- обаче не можете да хванете и да спрете тия няколко митични провокатори. Ами съжалявам това звучи смешно и меко казано жалко. А пък в сравнение с останалите държави по света полицията в България действа изключително меко. В другите държави използват зашеметяващи гранати гумени куршуми и дежурни съдии, които осъждат по бързата процедура.

Имитация на държава с имитация на футбол. Полицайте трябваше да натрошат ръцете на палещите хулигани снощи, за които протестът срещу БФС е просто повод да си покажат лумпенията.

Аз не видях да бият ултрасите , видях да бият някви хорица и жандармерсти в пълно снаражение да се държат кат пернишки охранители

А тия хора са невинни и нямащи нищо общо какво правят в тълпата???? Между другото украсите по някакъв специален начин да изглеждат или имат светлоотразителни татуировки на челата.

Според теб цялата тълпа е тръганала на война с полицията ли ? хе хе Гледай клиповете и тогава пиши , смешник

Отново успешно не се класирах ме!

И 17/11 взе да омръзва като годишнината от спасяването на евреите.

Добър футболист и посредствен човек... Пари ли няма или срам и уважение към почитателите на футбола и гражданите

Малко хора знаят,че баща му бе обущар и прекрасен човек,оставен от тоя простак на произвола на съдбата. В мизерия и ацетонови пари в обущарницата до балетното у-ще в София. Сега го няма баща му и обущарницата. Дреме му на тоя цървул.

Футбула е Футбул, а не да угажда на някои

Ако Бербатов, Стилиян Петров и другите там бяха мъже , щяха да излязат и да укротят тълпата, но те защо ли не го направиха?! Не казвам, че перуката не е за бой, но защо трябва да се троши нещо дето после всички ще го плащаме?!

Стига глупости, бе! Непрекъснато някакъв тук се опитва да насажда, че единствена опозиция на Михайлов е Бербатов и той е организирал протеста! Явно те кефи, че сме последни в най-лесната група за класиране!

Малеее,голям рев за феновете!Горките те.

Сашо Везенков и Григор Димитров са новите български герои. Надявам се скоро да имаме и български пилот във Формула 1. Процедурно предложение: Тъй като от 18 години българският футбол не е постигнал нищо, редно е инвестициите в това направление да се намалят значително. Време е инвестициите да се насочат в други спортове, като тенис, ски, сноуборд, Навремето се говореше Формула 1 да дойде в България. Защо не се инвестира в писта за Формула 1. Не е ли по-добре България да има писта за моторни спортове, на която да се провежда кръг от Формула 1, отколкото да се строят стадиони за деградирали футболисти. Мисля че с Формула 1, световни шампипнати по ски, и ATP тенис турнири ще се изкарва далеч повече печалба от колкото да се наливат пари на Перуката и БФС.

Никъде няма да се насочат инвестициите.Чрез футбола се перат парите най-добре.Това отдавна не е само една игра и не въпросът какви са постиженията,когато печалбите са големи

Няма друг спорт , който да генерира приходи и интерес като футбола . А писанията ти са фантзии и лични пристрастия към дадени спортове

Да, футболът е печеливш, но не в България. И за последните 20 години е пълен провал Не разчитайте някой голям инвеститор от чужбина да дойде и да вложи пари в тази клоака.

футболните запалянковци са истински олигофрени! не ги интересува какво става в България, какви проблеми сериозни има, престъпните политици, обаче дали някой ще вкара гол - ще се насерат от ужас, бахти тъпото племе, да изчезне дано!

За "какво става в България" си има Избори! Там се решава кой да е в управлението! В БФС са се окопали и въпреки негативните резултати не искат да се махат! Така са си направили играта, че само протести могат да ги махнат! Сега вдяваш ли?

За футбола се фанахте.... Дуньовци прости

На снимките футболните агитки са облечени като нинджи, не им се виждат лицата. Повечето изглеждат като бандити, сутеньори и наркопласьори. В другите държави хората ходят семейно на футбол. Тук е повече от абсурд. Никога, ама никога няма да заведа детето си на футбол, щото има вероятност в агресията си футболните фенове да ни пометат, не дай си боже нещо по-страшно да се случи. И като протестират мирно, защо изпотрошиха цялата улица. Вандалщина! Но така е в Бг, Все са толерантни към вандалстващите фенове. И какво са им виновни полицайчетата, не мога да разбера, че мятат павета. Пълна простотия е това! В България футбола е извор на агресия, боища и простотия...

Води детето си на балет!

Емо Костадинов да си го бутне отзад това което показа!!!!

Цялата мара втасала, ние прайм погроми за футбол?!?!

Чета коментарите и се сещам за една истина…Пази боже от неканен гост, гнил мост и човек прост на висок пост. Мисля, че това покрива всичко за “нашите бивши футболери” застанали на поста и за нищо на света не го отстъпват.

евала за статията! тъжна действителност. без никаква перспектива...

Ей мишки - какво се вайкате бе - 30 години оставихте тая държава на мутрите - къв футбол, кви пет лева. Някои станаха милиардери додето другите се бият и пишат по форумите. Боби да не е там случайно. Смеехте се на Батето ама след него е това. Без Тато какво стана с българската държава.. Къде е царя дето оправи всички за 800 дни с бай Ахмет под ръка и ДС. Къде е Бойко дето си играеше мачлета с бистришките тигри…

Златното поколение на Хърватия направи така, че футболът им да просперира. И следващото поколение повтори техния успех. А вие направихте така, че да няма футбол в България! И никое поколение повече да не може да просперира.

Точно!

Шило

Равносметката- 1600 полицаи не само от София, снощи пазиха кожата на 3-ма-4-ма. Ба си охраната.

Как пък 2023 г. тия на терена снощи не разбраха какво се случва! Как се направиха на ударени, все едно помощник треньорите нямат телефони в себе си. И си играха, докато се проливаше кръв! За кефа на Гонзо, Лечков и Средния пръст! Имената на всички и никога повече в националният отбор! Не ви е срам! Продажници!

Успехите от 1993-1994 са следствие от "лошия комунизъм"! Абсолютен и неоспорим факт! любимата Ви демокрация и евроатлантизъм ви докараха омраза в сърцата и душите, провали и пълни абсурди! Плюс шиши, тиквун, кирчо и кокорчо! Честито

Ъхъ и успехите на Италия ,Франция , Бразилия и тн. са резултат на комунизма , дебил муахахахахха

Средни пръсти ни управляват 30 години ,какво ревете искахте банани и те ви ги дадоха сега сте приватизирани и ще играете по тяхната свирка ако искате банани.

Какво отношение, оставете момчетата да си живеят със старата слава, защо им разваляте спокойствието???? Ами те дори не са разбрали защо хората са отвън??? Боже мили, ами да им кажат ,за да им сервирате хляб, ако няма хляб ,чакат за пасти…толкова ли не се сещат, може и кафе да им поръчате. Нагли, самозабравили се , бивши ритнитопковци, уредили живота си след футбола без грам работа да са свършили. Ама дано следващият път да разберат защо хората са извън стадиона!

Е къв да е? Кутре?

Тишината на БФС е оглушителна. Цял ден не са обелили дума, дори и да не си подадат оставките поне да кажат някоя дума. Нямат мъжество, нямат чест и са изключително нагли.

Не мога да разбера, ти очакваше да кажат нещо ли?

Очаквах поне да се яви някой в БТВ и да почне да се оправдава, че не е виновен. Дори това е по достойно от тяхното мълчание. Изпокрили са се като мишки

Шило

Снощи го казаха. Казаха, че не са виновни за безредиците и за последиците. Ама дума не обелиха за причините, довели до това и какво ще направят.